بچه ها من با یکی هستم دوسه هفته هست داریم حرف میزنیم یکبارم رفتم بیرون دیدمش برای آشنایی واسه ازدواج.اما یه خواستگار دیگه دارم که شرایطش خیلی بهتره.این پسره ی اولی هم خیلی ادعا میکنه که منو دوست داره و میخواد.خیلی هم اصرار کرده که من قبول کردم باهاش حرف بزنم و آشنا شم و الانم هیلی تریپ عاشقانه برداشته.ولی خب متوجه شدم اخلاقمون به هم نمیخوره اصلا.چجوری بهش بگم نمیخامش ؟ بگم خواستگار بهتری دارم؟ یا نگم و فقط بگم بدرد هم نمیخوریم.همه چی ظاهراً الان بینمون خوبه اما من نمیخام دیگه ادامه بدم.میترسم از اینکه بگم کمکم کنید دلمم میسوزه دوست ندارم ناراحت بشه
الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
پسر خوبیه از روی ترحم نبود تا الان .ولی ازین ببعد میترسم دلش بشکنه بگم بهش؟
اگر تنها دلیل تردیدت اینه که ناراحت بشه حتما در زودترین فرصت بهش رک بگو و ماجرا رو تموم کن.....مگر اینکه یه حسی هم داشته باشی که دلیل اصلی تردیدت اون حسه باشه!