2777
2789
عنوان

چجوری به پسره بگم دیگه نمیخامش

232 بازدید | 24 پست

بچه ها من با یکی هستم دوسه هفته هست داریم حرف میزنیم یکبارم رفتم بیرون دیدمش برای آشنایی واسه ازدواج.اما یه خواستگار دیگه دارم که شرایطش خیلی بهتره.این پسره ی اولی هم خیلی ادعا میکنه که منو دوست داره و میخواد.خیلی هم اصرار کرده که من قبول کردم باهاش حرف بزنم و آشنا شم و الانم هیلی تریپ عاشقانه برداشته.ولی خب متوجه شدم اخلاقمون به هم نمیخوره اصلا.چجوری بهش بگم نمیخامش ؟ بگم خواستگار بهتری دارم؟ یا نگم و فقط بگم بدرد هم نمیخوریم.همه چی ظاهراً الان بینمون خوبه اما من نمیخام دیگه ادامه بدم.میترسم از اینکه بگم کمکم کنید دلمم میسوزه دوست ندارم ناراحت بشه

نه نگو خاستگار داری اما بگو ما به درد همدیگه نمیخوریم و بهتره زودتر از هم جدا بشیم.ادامه رابطه از رو ...

پسر خوبیه از روی ترحم نبود تا الان .ولی ازین ببعد میترسم دلش بشکنه 

بگم بهش؟ 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

نگو که خواستگار بهتر داری بهش بگو من دیگه فعلا قصد آشنایی ندارم و بنظرم بهتر تمومش کنیم

میدونی یه جورایی فاز عاشقانه داشت منم باهاش خوب بودم میترسم بگه چطور تا الان قصد داشتی الان نداری و منو علاف خودت کردی و...و

از واکنشش میترسم🥲

پسر خوبیه از روی ترحم نبود تا الان .ولی ازین ببعد میترسم دلش بشکنه بگم بهش؟

اگر تنها دلیل تردیدت اینه که ناراحت بشه حتما در زودترین فرصت بهش رک بگو و ماجرا رو تموم کن.....مگر اینکه یه حسی هم داشته باشی که دلیل اصلی تردیدت اون حسه باشه!

میدونی یه جورایی فاز عاشقانه داشت منم باهاش خوب بودم میترسم بگه چطور تا الان قصد داشتی الان نداری و ...

هر چی ادامه بدی بدتره 

هر واکنشی هم نشون بده 

محکم بگو که نظرم اینه و لطفا بهش احترام بزار 

اگر تنها دلیل تردیدت اینه که ناراحت بشه حتما در زودترین فرصت بهش رک بگو و ماجرا رو تموم کن.....مگر ا ...

خب بهش بی حس نبودم اما حس میکنم اخلاقمون ب هم نمیخوره چندبار شدیدا بحث کردیم  بعدشم اشتی کردیم.الانم که یکی اومده ک فامیله و بهتره و میشناسیم. و...

منم درکش نمیکردم همشم درمورد مسایل منشوری میخاد صحبت کنه سرهمینم بحث داریم و من بدم میاد

منم دارم با یکی آشنا میشم همینطوری بود از اول فاز عاشقانه و دوست داشتن و البته خیلی جدی برای ازدواج

بعد دیدم مادرش خیلی جدی نیست و خودشم زده جاده خاکی و مدتیه راجع به مسائل جنسی حرف میزنه 

الان واقعا بلاتکلیف موندم

منم درکش نمیکردم همشم درمورد مسایل منشوری میخاد صحبت کنه سرهمینم بحث داریم و من بدم میاد

خو همینو بهانه کن تموم 

❗️koodak_shop_lili اینستام ب حمایتت نیاز داره مامان مهربون پوشاک‌کودک  و زنانه قیمت مناسب 💙

منم دارم با یکی آشنا میشم همینطوری بود از اول فاز عاشقانه و دوست داشتن و البته خیلی جدی برای ازدواجب ...

اگه جدی نیست عمرتو هدر نده

اینم قرار بوده با خانوادش حرف بزنه همش میگه درگیریم فلانیم باید زمان بدی