2777
2789
عنوان

مهارت که بشه باهاش کسب درآمد کرد

| مشاهده متن کامل بحث + 245 بازدید | 33 پست
دقیقا چه جوری هست تو خودت بلدی ؟

بله،مثلا برنامه نویسی پایتون یا R خیلی چیزای دیگه اگه به حد خیلی بالا برسی میتونی پروزه بگیری ،وکسب درامد کنی من متاسفانه وقتش ندارم انجام بدم،ولی دوستام کمتر از پونزده نمیگیرن

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من خودم تا نهم درس خوندم

بعد ازدواج کردم

ولی بعدش رفتم سراغ محتوا نویسی ک جزوی از مشاغل طراحی سایته

بدون اینکه بخوام برم بیرون تو خونه ماهی ۳ ۴ تومن و دارم

حالا فک کن لب تاپ ندارم با گوشی کار میکنم بیرون نمیتونم برم و....

با این همه محدودیت ولی باز درآمد دارم

حالا اگر لبتاپ باشه بتونی حضوری بری درآمدت کمه کم ماهی ده تومن خواهد بود توجه کن گفتم کمه کم 

پس اگر عقل داری برو سراغ مشاغل طراحی سایت ک نونت بدون زحمت خاصی تو روغنه

۲۱ فروردین ۱۴۰۰💖                                                         ۳ مرداد ۱۴۰۲💙                                                             تمام زندگی من a & n

من رشته تجربی بودم دیپلم گرفتم الان هم می‌خوام برم دانشگاه علوم آزمایشگاهی بخونم ورودی بهمن هستم

آها نه همون درستو خوب بخون خووووبا

بعد چیکار کن هر ترمی که بالاتر میری برای ترم پایینیا کار کن مثلا میبینی یه درسی استادش پاورپوینت میخواد یا یه تکالیفی میدن که حل کنه یا مثلا برو بهشون یاد بده اکثریت به درس گوش نمیدن که یاد نمیگیرن و ازشون پول بگیر

ببین بعضیا اونقدر زرنگن تو همون دانشگاهم ساده پول درمیارن تو دانشگاه من زیاد دیدم اینطوری

البته تو رشته های ریاضی یکم کار راحت تره اونموقع این جور کارا بیشتر میوفته

خدایا اگه من گناهی میکنم از من ناراحت نشو ، شاید حکمتی توشه🙂
آها نه همون درستو خوب بخون خووووبابعد چیکار کن هر ترمی که بالاتر میری برای ترم پایینیا کار کن مثلا م ...

نه من می‌خوام یه مهارت بلد باشم چون به پول خیلی زیادی نیاز دارم لطفاً منو راهنمایی کن 

کیک پزی هم دوست دارم ولی چطور بازاریابی کنم بفروشم؟

بایدپیج بزنی ابنستا یا یوتیوب ذره ذره صبر کنی تا ویو بگیری

یکار دیگه هم میتونی بکنی نمونه بپژی ببری کافه های شهر بببینی ازت میخرن یانه یا به دوست و اشنا بفروشی 

برای شادی روح اونی که توذهنمه صلوات میفرستی؟مث خودم تنها بود و تنهام مرد 💔

بایدپیج بزنی ابنستا یا یوتیوب ذره ذره صبر کنی تا ویو بگیرییکار دیگه هم میتونی بکنی نمونه بپژی ببری ک ...

نه فایده نداره میخوام لول کاریش بالا باشه ، پیج و اینا هم فکر نکنم تا چندماه اول فالوور جذب کنه

من رشته تجربی بودم دیپلم گرفتم الان هم می‌خوام برم دانشگاه علوم آزمایشگاهی بخونم ورودی بهمن هستم

در مورد مهارت یاد گرفتن مونده به علاقت 

برنامه نویسی و طراحی و سئو و همه اینا یه چیزن همش زبان های برنامه نویسیه کلیم زبان داریم اینا با رشته ای که قراره بخونی هم راستا نیست یکم ، باید هر دو رو جدا پوشش بدی ولی مثلا اگه مرتبط بود عالی میشد

آدم هست میره مثلا اکسل و اکسس و یا مثلا برنامه هایی که مربوط به پایان نامه هست رو یاد میگیره برای بقیه پایان نامه مینویسه یا مثلا پروژه های مربوط به اکسل برمیداره یا مثلا طرف میره کافی نت میزنه یا تو کافی نت کار میکنه، مثلا آدم هست فتوشاپ بلده میره کارت ویزیت و لوگو طراحی میکنه برای شرکتا مطبا

میدونی کار زیاده مخصوصا کامپیوتری ولی زرنگی میخواد 

هر برنامه ای رو حرفه ای بلد باشی برات کار هست

خدایا اگه من گناهی میکنم از من ناراحت نشو ، شاید حکمتی توشه🙂
چند وقت طول می‌کشه که به این سطح از مهارت برسیم و از کجا میشه پروژه گرفت ؟

تنها در صورتی میتونی مهارت برنامه نویسی کسب بکنی که دوره ی آموزشی طی کنی اونم نه هر دوره ای ! دوره ای که از یه استاد با تجربه باشه ... هرچی دوره قوی تر باشه مدت زمان رسیدن شما به این سطح کوتاه تر میشه . پروژه گرفتن رو هم بعد از یادگیری متوجه میشید چطوری بگیرید

برنامه نویس و مهندس کامپیوتر