2777
2789

با وجود اینکه پنج ساله هیچ بدی ازش ندیدم هیچ وقت بدرویی نکرده هیچ زمان چیزی نگفته که ذره ای دلم بلرزه و ناراحت بشم اما امشب آرزوی مرگش رو کردم

چرا چونکه منه جوون ۲۰ سالمه شش ماهه کمر درد دارم یک بار نامزدم منو نبرد دکتر شش ماهه هرچی میگم کمر درد دارم هیچکس بهم اهمیت نمی‌ده😭😭😭

مادرش بگه وای پام فوری میبرتش یه شهر دیگه دکتر یعنی فوری همه جا مادرش رو برده اما به من میگه بچ کمرت افتاده چیزی نیست ! 

اون یه زن پیر ۷۰ ساله هست همه نوع دکتری میره یه ذره پاش درد میگیره اما من نه! 

علاوه بر این جمعه ها همش باید علاوه بر من اونا هم برگردونه مادرش میشینه جلو بچه خواهرشم رو پای مادرش منم با خواهرش می‌شینم عقب ،یه لحظه حس میکنم اونا که جلو هستند مثلا زن و بچشند💔💔💔تاج و تخت رو ازم گرفته هر موقع هم بگم اول کیو دوست داری میگه اول مامانم ، خیلی هم حرفاشون براش سنده💔 اشغالای حرومزاده 

مجنون حسینم دلتنگ ابوالفضل 🖤ــ دانشجو مملکت ـ متولد 84---- خدایا قربونت برمممم اونقدر خجالتم نده می‌دونم چقدر منو دوست داری 🕋🕋😭😭😭❤️❤️❤️❤️❤️نه بخاطر نعمت های قشنگت  بلکه بخاطر اینکه خیلی بهم توجه داری 😭😭❤️❤️❤️❤️🫠🫠🫠🫠🫠🫠🫠🫠🫠🫠🫠🫠🫠🫠🫠🫠🫠🫠🫠🫠🫠🫠🫠🫠🫠🫠🫠🫠🫠🫠

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

بگو کاش بمن اهمیت میداد اونو نکش حداقل گناه داره

اگه نمیتونی مودب باشی رومن ریپلای نکن من به ادبیات چاله میدونی عادت ندارم ناظمتونم نیستم بگم خانومم  مودب باش نی نی یارو تگ میکنم کاربریت رو هوا میره                                       کاربری قبلی zahram882

دورت بگردم حق داری اما آرزوی مرگ برای کسی اصلا قشنگ نیست به علاوه اینکه میگی خانم خوبی هست مادرشوهرت

سعی کن منطقی با شوهرت حرف بزنی بگی این رفتارت من رو ناراحت می‌کنه به منم هم توجه کن البته با لحن خوش

اگر اعتقاد داری امشب پاشو نماز شب بخون تو قنوت دعا کن برای بهبود رابطتت با شوهرت 

دوست داشتی اسمت رو بگو منم تو قنوت برات دعا میکنم

به نظرم شوهرت داره فقط به مامانش احترام میذاره و درست نیست راجب کسی که بدی بهت نگرده اینطور صحبت‌کنی اینکه شوهرت تورو دکتر نمی‌بره تقصیر مادر شوهرت نیست تقصیر شوهرته که به تو اهمیت نمیده. و خودت میتونی بری دکتر ولی میدونم میخوای شوهرت ببره به هرحال حقیقت آینه شوهرت برات ارزش قائل نیست ولی ربطی ب مادر شوهرت نداره میتونی ب مادر شوهرت بگی خودش با شوهرت حرف بزنه. 

به نظرم شوهرت داره فقط به مامانش احترام میذاره و درست نیست راجب کسی که بدی بهت نگرده اینطور صحبت‌کنی ...

کاش گفته بودم بهشون 

مجنون حسینم دلتنگ ابوالفضل 🖤ــ دانشجو مملکت ـ متولد 84---- خدایا قربونت برمممم اونقدر خجالتم نده می‌دونم چقدر منو دوست داری 🕋🕋😭😭😭❤️❤️❤️❤️❤️نه بخاطر نعمت های قشنگت  بلکه بخاطر اینکه خیلی بهم توجه داری 😭😭❤️❤️❤️❤️🫠🫠🫠🫠🫠🫠🫠🫠🫠🫠🫠🫠🫠🫠🫠🫠🫠🫠🫠🫠🫠🫠🫠🫠🫠🫠🫠🫠🫠🫠

مشکل شوهرته یعنی از همون نمیدونستی ک این انقدر مامانیه 

البت اینک مامانش رو میبره دکتر بد نیست ولی خب باید تو رو هم ببره

نمیدانم چرا تحمل جمعیت را ندارم...تحمل زندگی فامیلی را ندارم...من آنقدر به تنهایی خود عادت کرده ام که در هر حالت دیگری خودم را بلافاصله تحت فشار و مظلوم حس میکنم..تا دور هستم دلم میخواهد نزدیک باشم و نزدیک که میشوم میبینم که اصلا استعدادش را ندارم...!