2777
2789
عنوان

دانشجوهای پزشکی سوال مهم

318 بازدید | 20 پست

من واسه بیوشیمی خلاصه هارپر qr +سیب سرخ رو میخونم الان تا آنزیم خوندم ولی سوالات علوم پایه رو حل میکنم جملاتی رو میبینم که به چشمم نخورده یعنی روش خوندنم اشتباهه؟(تصور کنید باید خیلی فول بشید و سوالات یک سر و گردن از علوم پایه بالاتر باشه) بخصوص قسمت بیوسنتز سرین و ..... اصلا نه تو جزوه بود نه تو رفرنس ولی ازش سوال داده بودن😑

واسه آناتومی هم خلاصه بالینی اسنل ولی داخل نورو نداره چرا:/ و اینکه آناتومی هم مثل فیزیو خلاصه نویسی بدرد میخوره یا مرور شکل ها کافیه؟ 

تو دنیایی که هپارین کربوهیدراته،راحت اعتماد نکن!

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اسفند علوم پایه داری؟ 

از الان زوده بشین درسای همین ترمت بخون یه ماه قبل علوم پایه ترمای قبل بخون

کل تایمم توی نی نی دارم ثابت میکنم دوست پسر وظیفه نداره! عقد کرده شوهرته نامزد قبل عقده! لبنیات غیرپاستوریزه کشنده ست! زمین گرده! پزشک سوگند خورده درست کارشو انجام بده نه مجانی! پول شعور، شخصیت، خوشبختی، آرامش، عشق، خانواده، سلامتی، محبت نمیاره! ما شیرازیا به فلکه‌ گاز نمیگیم فلکه گازووووو!!!!!! ماکارانی چیه پفیوز ماکاروووووووونی! ماکارونی نباید برای جوشیدن خرد کرد و نباید دم کرد این چه کاریه اخه گند ماکارونی رو درمیارید شفته تحویل میده!!!!! ‌گذشته هرکس به خودش مربوطه بتوچه که من قبل ازدواج با چند نفر رابطه جنسی داشتم اونی که بهش مربوطه اول خودم بعدم شوهرمه (که البته بازم بهش مربوط نیست) که واسش مهم نیست ___________________________روتین پوستیم درحال حاضر (خیلی میپرسید) شوینده اون کلینانس، اسپری آب اون، میسلارواتر کلینانس اون، تونر گلایکولیک اوردینری، امولسیون مات کننده کلینانس اون، فلوئید ضدآفتاب کلینانس اون، آبرسان آکواژل مات کننده کلینانس اون، سرم لایه بردار (آبی رنگ) کلینانس اون، سرم رتینول اوردینری، کرم دور چشم سوتینگ اون، بالم لب ترمیم کننده سیکالیت اون، ماسک رسی کربن هیدرودرم، ضد جوش پانژل، بی بی کرم گارنیه مخصوص پوست چرب جوشدار، ضدآفتاب رنگی اریکه مخصوص پوست چرب جوشدار ———- اصلاح صورت با تیغ ابرو و شیور براون_________________________________________روتین مو: روغن نارگیل داروخانه ای، شامپو مخصوص موی خشک لافارر، نرم کننده مو ویتاپلکس، ماسک مو فینو شیسیدو، سرم آنتی فریز سینره

من ک ترم سه هستم و نمیدونم اصلا چی میگی
واسه اناتومی خلاصه بالینی اسنل! زیاده روی نیست؟!

آناتومی اصلا مرور شکل نیست خیلی فراتر از شکله

اینجا نی نی سایته، اینجا بعضیا خرج روزانه شون، درامد ماهیانه خیلیامونه. اینجا حرف از بی عدالتی و ظلم علیه زنانه. اینجا نظرکرده زیاد داریم، اونایی که موکل دارن، حس ششم دارن، اونایی که خواب زیاد میبینن ولی نمیگن شب قبلش شام چی خوردن. اینجا نی نی سایته، جایی که از تنهایی بهش پناه میبریم، با هم حرف میزنیم، جر و بحث میکنیم، خیلیا اینجا زندگی میکنن، هویت دارن، دوستاشون اینجان. همه نوع ادمی هم اینجاست، کنکوری و غیر کنکوری و مجرد و متاهل و باردار و زائو و در شرف طلاق و طلاق گرفته و فیک و اصل و اصیل و فقیر و غنی. 🫂 ولی با هم مهربون باشیم ، چون شاید در دنیای واقعی، همه مان به همان چند کلمه ارامبخش نیاز داشته باشیم... الا بذکر الله تطمئن القلوب

اخرش نفهمیدم شما پزشکی می‌خونی یا بهداشت؟؟؟؟؟؟

سوال منم هست خخخ🤣

اینجا نی نی سایته، اینجا بعضیا خرج روزانه شون، درامد ماهیانه خیلیامونه. اینجا حرف از بی عدالتی و ظلم علیه زنانه. اینجا نظرکرده زیاد داریم، اونایی که موکل دارن، حس ششم دارن، اونایی که خواب زیاد میبینن ولی نمیگن شب قبلش شام چی خوردن. اینجا نی نی سایته، جایی که از تنهایی بهش پناه میبریم، با هم حرف میزنیم، جر و بحث میکنیم، خیلیا اینجا زندگی میکنن، هویت دارن، دوستاشون اینجان. همه نوع ادمی هم اینجاست، کنکوری و غیر کنکوری و مجرد و متاهل و باردار و زائو و در شرف طلاق و طلاق گرفته و فیک و اصل و اصیل و فقیر و غنی. 🫂 ولی با هم مهربون باشیم ، چون شاید در دنیای واقعی، همه مان به همان چند کلمه ارامبخش نیاز داشته باشیم... الا بذکر الله تطمئن القلوب

من ک ترم سه هستم و نمیدونم اصلا چی میگیواسه اناتومی خلاصه بالینی اسنل! زیاده روی نیست؟!آناتومی اصلا ...

علوم پایه ندارم درواقع از علوم پایه هم سخت تر .مشکل اینه روش خلاصه نویسی آناتومی رو بلد نیستم از هرکی هم میخوام راهنمایی بگیرم میگه تک جلسه بگیرید🥲💔

علوم پایه ندارم درواقع از علوم پایه هم سخت تر .مشکل اینه روش خلاصه نویسی آناتومی رو بلد نیستم از هرک ...

لیسانس به پزشکی داری؟ 

اون منابع مخصوص خودش رو داره فکر کنم، مثلا سیب سبز و پروگنوز که برای علوم پایه چاپ میشن، یه سری کتاب هم برای این ازمون نوشتن

علوم پایه ندارم درواقع از علوم پایه هم سخت تر .مشکل اینه روش خلاصه نویسی آناتومی رو بلد نیستم از هرک ...

نمیدونم راستش من جزوه رو ک میخونم خلاصه مینویسم برهولی زیاد دقت نمیکنم
😅 لیسانس به پزشکی میخوای بدی؟

اسفند علوم پایه داری؟ از الان زوده بشین درسای همین ترمت بخون یه ماه قبل علوم پایه ترمای قبل بخون

نه یچیز دیگه اس .امکانش هست بگید دارم بد میخونم یا نه و روش خلاصه نویسیتون تو آناتومی 🥲🌸 فرض کنید ینفر بخواد عالیییی بخونه نه صرفا پاس کردن

لیسانس به پزشکی داری؟ اون منابع مخصوص خودش رو داره فکر کنم، مثلا سیب سبز و پروگنوز که برای علوم پایه ...

دیدم جزوه ها رو اکثرا کپی از سیب سبزه و سطحشون معمولی

منم ترم ۳ ام میای باهم درس بخونیم؟

باشه پایه ام