2777
2789
پریودم دلم درد شدید روز اول..اومدم دکتر 3ساعته اینجام..داغونم..پشت کنکور هستم..روحم خسته اس😭😭

آخی:)🤍

امیدوارم زود خوب بشی

میفهمم

برگشتی خونه کیسه آب گرم بذار و نبات داغ بخور حتما

درست میشه 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

هی تصمیم میگیرم خوب باشم ولی نمیشه و امروز اولشو فکر کردم خوب شروع کردم اما از ظهر مثل یه جنازه افتا ...

درک میکنم

همیشه انتظار داریم کل روزمون خوب باشه

اما نمیشه گاهی اوقات

همه چیز کامل نیست. از این به بعدش رو درست پیش برو

امیدوارم حالِ دلتون خوب بشه  

نمی‌دانید عزیزانم با دلم چه ها کردند💔 

اسفند۹۹ روز دوشنبه ساعت ده صبح هیچوقت یادم نمیره، دیگه اون آدم سابق نشدم💔 آرزوهام پودر شد، خدایا میبینی؟ من خیلی وقته مردم فقط جسمم اینجاست💔 ثانیه به ثانیه که میگذره قلبم بیشتر مچاله میشه💔مادرم اشک هامو که میبینه دلش می‌شکنه💔از بابام متنفرم که باعث  این حال  بدم شد💔 از خدا پرسیدن بدترین عذاب واسه یه انسان مظلوم چیه؟ گفت بال هاش شکسته بشه💔 امام حسین آخرین امیدم به توعه یادته چهل شب برات نماز شب خوندم به حرمت همونا نجاتم بده💔روزگار بدی رو میگذرونم برام دعاکنید شاید نفس یکی از شما حق باشه💔الان حاضرم همه چیزمو بدم فقط خوب بشم💔افسردگی لعنت بهت💔تا ابد حسرت دندونپزشکی شهید بهشتی موند رو دلم💔خدایا تروخدا😭😭😭باید از سمت خدا معجزه نازل بشود تا دلم باز دلم باز دلم، دل بشود⁦❤️⁩                                                «چه بسیار تقدیرها که به تدبیرها میخندند»من این جمله رو زندگیش کردم💔                                         من خیلی وقته مردم فقط جسمم اینجاس🙃💔            ما همیشه از کسایی که دوسشون داریم ضربه میخوریم💔 شدم مثل دختر بچه ای که تنهایی با عروسکاش بازی می‌کنه💔  گاهی وقتا از تنهایی و شدت غم شده شش ماه اصلا از خونه بیرون نرفتم پس با من از تنهایی و غم حرف نزن💔 میگن دردی که تورو نکشه قوی ترت می‌کنه ولی من میگم می‌کشه ولی جوری که هر ثانیه می‌میری💔 خدایا من از درگاهت با دل شکسته چشم گریون و قلب پراز درد نا امید و دست خالی برگشتم💔
کاملا میدونم چی میگی...امیدوارم خوب بشین هر چی زود ترافسردگی نداری؟

دارم 

ولی از بین نمیزه 

قرص وتمام راه امتحان کردم دیگه تبدیل به شخصیت شده 

ولی خب زندگی همینه..چه میشه کرد

حالا من با این همه درس نخونده چکار کنم

تبریک

1
5
10
15
20
25
30
35
40
آقایون درخواست دوستی ندین میترکونم کاربریتونو🍃متاهل و متعهد به همسر💍عاشق کتاب همسر زندگی و روانشناسی 🍃دانشجوی روانشناسی 🍃اطلاعات شخصی درباره زندگی شخصیم نمیدم 🍃آقایون ریپلای نکنن🍃ازسال98خواننده خاموش بودم 🍃درخواست دوستی هیچ کسی پذیرفته نمیشود لطفا به اعتماد ها خیانت نکنید💛

پول ندارم

حتی به اندازه کرایه دانشگاه فردام

دلم نمیخواد از خانوادم بخوام.منت میزارن

ترجیح میدم فردا دانشگاه نرم تا اینکه بخوام باز خودمو کوچیک کنم

هیچی اتفاقی نیست...هر سختی یا قشنگی ای توی زندگی ما کاملا برنامه ریزی شدست