2777
2789

بنظرت میاد بگه داشتم ..منم خودم داشته باشم بگیرم نمیام بگم آره ..انشاءالله که اینجور نبوده و به روش دیگه گرفته ..والله مردها سالیان سال خیانت میکنن هیچکی هم خبر دار نمیشه ..کاش زگیل بگیرن البته خوب طفلی زناشونم ...

وفادار ماندن در میان وسوسه ها وجود میخواهد ......

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

میدونم نمی‌دونم باهاش ادامه بدم یا نه دو تا بچه دارم

زگیل که درمان قطعی نداره ،یعتی ویروسش تو بدن میمونه،تا جایی که میدونم،خیلی دوستش داری؟ منظورم وابستگیه 

دارم اما میخام مستقل شم اینطور باشه خیلیا زگیل دارن و پنهان هستن

خوب جدا نشو عزیزم،باهاش رابطه نداشته باش فقط  خرجی خودت و بچه هاتم بگیر ،سیستم ایمنی بدنت و ببر بالا ،این بهترین درمان واسه زگیل ،مکملهایی هست که باید دکتر برات بنویسه..من که خواهرم طلاق خواست نداد اونم واسه خودش زندگی میکنه خرجشم میگیره رابطه هم نداره میگه مریض باشه به منم منتقل میکنه اونم بچه داره

خانواده ها در جریان گذاشت چطوری شوهرش قبول کرد رابطه نداشته باشن؟

آره میدونن همگی هردوطرف ..وقتی قول داد بارها بازم باکسی بود،خواهرمم میگه بره با همونا باشه .یعنی چی که شوهرش چطور قبول کرد،مگه میشه زن و اجبار کرد به رابطه ،فوقش مجبور بود بره دادگاه بگه تمکین نمیکنه ،که اینم خواهرم از خداش بود،چون راحت طلاق میگرفت ،ولی چون خواهرم و دوست داره میگه طلاقت نمیدم ،حرف میزنن باهم حرفی کاری چیزی داشته باشن ،اونم همینجوری میخوادش طلاق نمیده،اینا واسه رابطه خاطرت جمع مشکلی ندارن کسی که خیانت کنه راهش و بلده