2777
2789

دخترم لجبازه خیلی خیلی ...امروز به زور تکلیف نوشته 

از مدرسه برگشتیم کلی سر چیزای الکی گریه کرده و نق زده 

الانم گفت برم پیش دخترعموم گفتم بابا داره میاد بریم خرید برگشتم بعد شام برو پیشش شروع کرد گریه حتی برخوردیم به پدرشوهرم یه جوری آبروریزی کرد جلو چشمش آب شدم از خجالت 

تو کوچه هم همینطور دیگه کنترلم از دست دادم زدم تو صورتش  

بدم زدم خودم میدونم دستم بشکنه ولی دیگه جون به لب شدم رو زانو نشستم مامان بیا باهم حرف بزنیم اصلا گریه رو تموم نمیکنه بشنوه من چی میگم 

از دخترم بدتر این شوهر خونسردی انگار بچه همسایه داره گریه میکنه انگار ته انگار 

دیگه تا وسط خیابون رفتم اینقدر اعصابم خراب بود سر شوهرم داد زدم گفتم کلید بهم بده من برگردم خونه کلید داده چند قدم اومدم میبینم دست بچه رو گرفته داره دنبالم میاد یعنی میخاستم خودمو بندازم جلو ماشین میگم کجا میای میگه بیا باهم بریم دیگه میگم لامصب من اعصابم ریخته بهم خریدا هم واجبه خب برو تا سرخیابون بی من ....آخرش رفت ولی الان اگه چیزی بشکنم یا برم کلی راه برم شاید دودی که از سرم بلند میشه خاموش بشه

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خوابتون کافی باشه، چون بی خوابی ادمو خیلی بی حوصله میکنه و زود از کوره درمیره

خیلی دارم تلاش می‌کنم مامان خوبی باشم راهمو درست برم ...کتاب میخونم روانشناس میرم تمرین میکنم ...اما امروز گند زدم تنهام همسرم هیچ کمکی نمیکنه بهانشم کاره

یکم مطالعه کن ، اطلاعاتت بره بالا.... فک کنم بهترین کار توضیح دادن، جایزه، و بی محلی به بچه باشه...

من بی محل میکنم می‌چسبه به باباش اونم بوسش میکنه دستش میکشه این بچه تا حد آبروریزی به گریه ادامه میده

قدر شوهرتو بدونشوهرت چه خوبه....دلت میخاس یه شوهر عصبی و بداخلاق داشته باشی؟حالا شوهر من بود چنان با ...

نه ولی خب دلم میخواد یه شوهر  داشته باشم حداقل برای بهبود منم حداقل حرف بزنه یا بپرسه ازم