2777
2789

؟؟ چه فرقی با تو خونه داره؟ جماعت میخونم 

من می‌خوام ارتباط دوستانم با خدا بیشتر بشه فقط

بارها میگید چرا تاپیکات تناقض داره عزیزان منو دوستم باهم تو این اکانتیم یبار من تاپیک میزنم یبار اون لطفاً حاشیه درست نکنید ❤️

میگن نماز رو اگه ب جماعت بخونی.حتی اگه ۴نفر آدم باشین،اینقدرررر ثواب داره ک قبل شمارش نیست

حجاب یعنی زنده باد عشق ❤️(( از خانه قدم به دنیای بیرون بگذارید در حالی که زنانگی تان پشت در جامانده است، تا انسانی در جمع حضور یافته باشد و اندیشه و گفتار و رفتار او مورد توجه و احترام قرار بگیرد نه جلوه‌های زیبای جسم و زنانگی‌ اش.(امام موسی صدر)))

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

حدیثم داریم که برترین مساجد برای زنان خانه های انان است

نمیدونم. اولین باره می بینم این حدیثو

(حالا انگار همه احادیثو حفظم😁)

حجاب یعنی زنده باد عشق ❤️(( از خانه قدم به دنیای بیرون بگذارید در حالی که زنانگی تان پشت در جامانده است، تا انسانی در جمع حضور یافته باشد و اندیشه و گفتار و رفتار او مورد توجه و احترام قرار بگیرد نه جلوه‌های زیبای جسم و زنانگی‌ اش.(امام موسی صدر)))
روایت داریم از پیامبر: باترین مسجد زنان، همان خانه های ایشان است، من لا یحضره الفقیه

این حدیث  اصلا به این معنی نیست که زن نباید مسجد بره و خونه نماز بخونه بهتره 

اینم یه حدیث از پیامبره: زنان خود را شب هنگام، از رفتن به مساجد منع نکنید و چون اذن خواستند اجازه دهید.

اتفاقا همیشه سفارش شده که اگه زن مایله و شرایط مناسبه بره جماعت بخونه، حدیث هم داریم مسجد خونه هر مومنیه✨

معنی اینی که نوشتید اینه که اگه یه خانم به هر دلیلی نخواست بره مسجد نماز بخونه هیچ کس حق نداره بهش خرده بگیره یا فشار بیاره که چرا نماز جماعت نمی‌خونی

لااقل نگذار زندگی طوری پیش برود که وقتی دنیا به آخر رسید، ببینی آن که از همه کمتر دوستش داشتی، خودت بودی.

این نظر شخصی منه نمیدونم چقدر درسته یا نه.

نماز جماعت در مسجد زمینه وحدت و اتحاد رو فراهم میکنه.یه نوع صله رحم و خبرداشتن از حال و احوال هم هست بنظرم.نمازگزاران از حال هم باخبر میشن از مشکلات‌محله و افراد باخبر میشن که مساجد هم هیات امنا دارن.جنبه سیاسی هم میتونه داشته باشه ازنظر اینکه دشمن اتحاد و همدلی و وحدت رو ببینه و ناامید بشه.از اسمش معلومه دیگه نماز جماعت عزیزم!

در مساجد فرصت هست احکام و موضوعات‌اخلاقی و سبک زندگی برای یه عده زیادتری گفته بشه.

اثار تربیتی نماز جماعت در مسجد هم هستش.بچه ها بخاطر نماز با پدر مادرهاشون میان مسجد با مسجد و ادعیه و احکام و قرآن آشنا میشن.

خیلی فایده داره از جنبه های مختلف عزیزم .

و در آخرخوشا بسعادتتون💚🌱

مارو هم دعاکنین لطفا🌱

دلت گرفته از زمین؟به آسمان‌نگاه کن🤍🌱

این حدیث اصلا به این معنی نیست که زن نباید مسجد بره و خونه نماز بخونه بهتره اینم یه حدیث از پیامبره ...

روایتی که من از پیامبر نقل کردم به خاطر تشویق به حیا و عفت در زنانه و برداشت متفاوت من و شما به خاطر تفاسیر مختلفه 

روایتی که من از پیامبر نقل کردم به خاطر تشویق به حیا و عفت در زنانه و برداشت متفاوت من و شما به خاطر ...

نویسنده تاپیک بی‌حیایی و بی‌عفتی می‌کنه با مسجد رفتن؟

فقط پرسید ثوابش بیشتره یا نه

لااقل نگذار زندگی طوری پیش برود که وقتی دنیا به آخر رسید، ببینی آن که از همه کمتر دوستش داشتی، خودت بودی.

نویسنده تاپیک بی‌حیایی و بی‌عفتی می‌کنه با مسجد رفتن؟فقط پرسید ثوابش بیشتره یا نه

من کلی گفتم و برداشتم رو از روایت گفتم واسه چی دعوا داری؟ درضمن برداشت از روایت همین مسئله عفت هست 

من کلی گفتم و برداشتم رو از روایت گفتم واسه چی دعوا داری؟ درضمن برداشت از روایت همین مسئله عفت هست

لحن من دعوایی نیست

چون پیام متنیه شما این حس رو برداشت کردی، فقط پرسیدم که ربط سوال ایشون به عفت چیه

لحن من دعوایی نیستچون پیام متنیه شما این حس رو برداشت کردی، فقط پرسیدم که ربط سوال ایشون به عفت چیه

من کاری به استارتر نداشتم روایت رو گفتم و برداشتم از روایت رو، اگه فضولی نیست مدرک تحصیلی شما چیه؟

من کاری به استارتر نداشتم روایت رو گفتم و برداشتم از روایت رو، اگه فضولی نیست مدرک تحصیلی شما چیه؟

من هم دارم ربط این روایت به مسجد رفتن خانمی که می‌خواد نماز جماعت بخونه رو می‌پرسم، شما جواب استارتر رو با این حدیث دادید، من هم برام جالب بود.

رشته تحصیلی من ربطی به دین نداره، اگه مال شما مرتبطه لطفا توضیح بدید که متوجه بشم.

اگر هم نه بهتره این بحث ادامه پیدا نکنه، شب بخیر