2777
2789

بچه ها من هر از گاهی ب خودکشی و مردن فکر میکنم تا بمیرم راحت شم از این زندگی اما بچه ها ب این فکر میکنم ک اگه بمیرم چی میشه هیچی دیگه ن راه برگشتی دارم ن راه پس ن میتونم خانواده مو ببینم ن میتونم عذاب بکشم و ادم قوی بشم بنظرم مردن خیلی از چیز ها رو از ادم میگره شاید من چند سال دیگه زندگی خیلی خوب و شادی داشته باشم برعکس الانم که خیلی زندگی ناموفق و عین مرده متحرک هستم پس بچه ها باید خودمونو قوی کنیم و هیچ وقت ب خودکشی و مردن فکر نکنیم درسته زندگی خیلی سخته ی داره شاید از اینم سختر بشه ت ب دنیا نیومدی ک خودتت باعث مرگت بشی پس بیایم قوی بمانیم چه دیدی شاید خدا سرنوشت دیگه برات رقم بزنه من خودم الان از لحاض روحی خیلی بدم و دارم  خودمو دلداری میدم شما هم بیاید نظرتونو بگید

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

متنتونو نخوندم اما برای من مرگ خیلی حقیر و پایینه تا وقتی که کوه های الپ سوییس رو ندیدم یا نتونستم کروسان پاریسی بخورم...امیدوارم فکر نکنید که کلیشه ای برخورد میکنم

اگر کنکوری ای رو دیدید که نیاز به کمک داشت لطفاً منو تگ کنید...بچه های کنکوری میتونید درخواست بدید سوالی داشتید حتما راهنمایی میکنم

آدم اگه با همه سختی ها بسازه تا به مرگ طبیعی بمیره، شرف داره به اینکه با خودکشی بمیره.

در تاریخ ۱۰ آذر ۱۳۸۵ ، در شهر اهواز و در بیمارستان رازی ، دختری پا به جهان گذاشت که چون سقط نشد و سگ جون بود، نامش را آیه گذاشتند، یعنی معجزه و نشانه خدا. بلی او یک ته تغاری ناخواسته بود، ولی بعدا خواسته شد.

باید از دل رنج معنا پیدا کنی

رنج های تو برای شکنجه نیستن برای رشد تو هستن... 

سلام مادرم سلام پدرم سلام شماهایی که بدترین رفتار با کوچولوی درون من داشتید شما ها احمق ترین ادم های روی زمین هستید من بابت داشتن شما متاسفم، کودکی تا بهنجار من نشانگر اسیب های روحی و روانی کوچکی من هست شماهایی کع کودک درونم رو طرد کردید بلد نبودید ازم مراقبت کنید شماها باعث شدید قسمت هیجانی منطقی من از هم فاصله بگیره، پدرمادر بیشعورم من شمارا نمیبخشم شما فقد جوجه کشی بلد بودید خاک توسرتون.. کاش هیچ وقت دیگه از بطن شما بیرون نیام..من ازتون متنفرم و انزجار دارم.. کاش بمیرید ازتون راضی نیستم من دختر کوچولویی بودم ولی شما باهام به عنوان نوزاد و کودک به بدترین شیوه برخورد کردید ازتون متنفرم احمق های بی دست و پا ازتون متنفرم گمشید گمشید گمشید عوضی ها ازتون متنفرم گمشید گمشید گمشیدگمشیدددددددددددددد اشغالایی عوضی ازتون متنفرم 😡😡😡😡😡😡😡😡😡😡😡

یکم‌رو خودت کار کن خدا بزرگه تو میتونی

یه تغییراتی بده تلاش کن ب خودت روحیه بده ک زندگیت قشنگ تر شه

اگه نمیتونی مودب باشی رومن ریپلای نکن من به ادبیات چاله میدونی عادت ندارم ناظمتونم نیستم بگم خانومم  مودب باش نی نی یارو تگ میکنم کاربریت رو هوا میره                                       کاربری قبلی zahram882

اره عزیزم زمان مرگ هر وقت که موقعش باشه میرسه 

خودکشی یه این معناست که تو هم اون دنیا رو از دست میدی هم این دنیا رو 

میلیارد ها ادم رو زمین زندگی کردن که شاید ده برابر سختی های بیشتری رو تجربه کردن اما این هیچ وقت به این معنا نیست که باید به زندگی شون پایان بدن 

هر مشکلی یه راه حلی داره فقط باید اون راه حلو پیدا کنیم و انجامش بدیم 

اما اگر به هر دلیلی نتونستیم مشکل رو حل کنیم ، می پذیریمش .

نمیدونم عقایدت نسبت به خدا چجوری

ولی ما اومدیم روی زمین که به خدا برسیم ولی هر نسل ذهنشون با یه سری دغدغه پر کردن

مرگ درسته خوشاینده درسته عروج روح و رسیدن به خداس

ولی مرگی که به دستور خود خدا باشه

ما یه تیکه از خداوندیم خودکشی یعنی دوری از خدا

از نظرم خودکشی نه تنها راحتی نیست بلکه عذابی سنگین تر از چیزی که الان تحمل میکنی میشه