2777
2789

دختر کلاس اولیم از تو کلاسشون شپش گرفته البته تخم شپش هست خود شپش فقط سه تا دیدم دیروز به سر دخترم زدم یخوردشون ریخت ولی هنوزم داره میخام بازم بشورم ببینم بقیه میریزن یا نه بنظرتون عوارض نداره؟

لعنت به نرهای هولی که درخواست میدن 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

سرم ضد شپش پرایم خوبه یکم مراحل استفادش طولانیه ولی خوبه

این شامپو هم خودمم استفاده کردم خوبه سر خشکی میکنه کمی بخاطر همین میخاستم ببینم عوارضی نداره باز استفاده کنم برا دخترم

این شامپو هم خودمم استفاده کردم خوبه سر خشکی میکنه کمی بخاطر همین میخاستم ببینم عوارضی نداره باز است ...

من یکی از دخترای فامیلمون هفت سالش بود استفاده کرد مشکلی پیش میومد

اگه خشکی داد میشه بعدش روغن تراپی کرد

مهم اینه شپش از بین بره

من یکی از دخترای فامیلمون هفت سالش بود استفاده کرد مشکلی پیش میومداگه خشکی داد میشه بعدش روغن تراپی ...

چرا بچه های هفت سال زیاد میگیرن میترسم آخرش منم بگیرم😩

چرا بچه های هفت سال زیاد میگیرن میترسم آخرش منم بگیرم😩

کلا مدرسه ها که باز میشه شپشم زیاد میشه

موهاتون اتو کنین بعد از حمام نم مو رو بگیرین با سشوار کانل خشک کنین

یه سری اسپری ضد شپش مخصوص وسایل هست اونو بگیرین استفاده کنین

پشتی که دخترتون استفاده میکنه و حالا وسایلش بشورین بزارین داخل افتاب 

درست یادم‌ نیست ولی مثل اینکه خود شپش حتی اگه توی مو هم نباشه تا ۷۲ ساعت میتونه زنده بمونه