2777
2789

گفت من با دختر و نامزدم دویت پسره بیرون نمیرم اعتماد ندارم بهشون گفتم من پسرم 😂 گفت نه دختری ولی خب میشناسمت تو نه اینجور نیستی مخ نمیزنی 

یعنی من زشتم ؟

چشم های همه پشت ویترین عینکشون قشنگه ولی اونا چشماشون پشت ویترین میزارن که درد هاشون پنهان کنن مثل نقاب شادی که تو جامعه میزنیم ظاهرش قشنگه حسود نباش چیزی نیست توش دردعه ...!

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

بخدا اگ یه کلمه فهمیدم

چرا حق طلاق برای زن ضروریه؟چون وقتی به این مرحله رسیدی با اون حال پله های دادگاه رو بالا پایین نری و گرفتارقانون و قاضی زن ستیزنشی و کلی هم پول به وکیل ومشاور ندی،  چون حتی اگه شرط ضمن عقد داشته باشی که بعلت خیانت میتونی جدابشی بازم میادمیگه صیغه کرده وفقه شیعه مجازمیدونه،چون هروقت ماشین سوار میشی نمیگی چرابه تصادف فکر کنم کمربند رومیبندی پس موقع ازدواج هم نگوچرا به طلاق فکر کنم مرداهم اگه نمیخوان ظلم کنن چراحق طلاق ندن؟چون مردها این حق رو بصورت مطلق دارن ومیتونن بدون علت موجه زن روطلاق بدن اما زن باید هرمشکلی رو ثابت کنه تا بعد سه سال شایدقاضی حکم به طلاق بده،مثلا اگه پنج ماه نفقه نده وماه ششم بده پنج ماه خونه رو ترک کنه وماه ششم بیاد که شش ماه متوالی نشه میخوای چیکار کنی؟مگه عمر تو بازیچه هست؟ اگه فکر میکنی این شوهرایی که بدون حجاب زنشون روبیرون کردن وعدم تمکین گرفتن یا امنیت جانی براش نزاشتن که مجبوربشه خونه رو ترک کنه مال بقیه ست بدون اونا هم به همین خوش خیالی بودن و .. البته حتماکه خدا طرف مظلوم هست وبالاخره اون مردهاتاوان کارشون روپس میدن اماچرااحتیاط و دوراندیشی نداشته باشی؟چون مهریت هرچقدر باشه طبق مصوبهٔ جدید مجلس فقط ۱۴تا عندالاستطاعه بایدبده که بعدمیدونی قاضی میکنه سالی یدونه وبعد اینم میدونی که شوهرت اموالش رومیزنه به نام بقیه ومیگه ندارم دادخواست اعسار میزنه وهمونم شاید بهت تعلق نگیره پس حالا که مهریه کشکه چراحق طلاقت رو و کلی حق دیگه رومفت ازدست بدی؟مردهای الان به شدت زرنگ شدن و بدون مهریه و نفقه ازدواج میکنن درصورتی که مهریه دراسلام نقد هست وحضرت زهرا حدود دو میلیارد بوده مهریه اش به پول الان،چون به هوای اینکه نمیتونی جدا بشی هرطوری باهات رفتار نکنه وتومسائل جنسی اذیتت نکنه،چون خیلیامون الان حمایت خانواده نداریم بخوایم جدابشیم دیگه باباهامون غیرتی نیستن شوهر جرات نکنه بگه بالای چشمت ابروهست پس باید همین حقوق روبگیریم،حق گرفتنیه💕💕بخاطر خودنمایی و ژست و لوک به کسی حسادت نکن حتی مرلین مونرو خودکشی کرد😒 چند تا دارو مینویسم اگه خواستید تحقیق کنید استفاده کنید قطره پرسیکا و دنتول برای دندان / ایبروگل برای مشکلات گوارشی / قرص ویتاگنوس برای مشکلات زنانه

متوجه متن نشدم راستش

هیج دختری نمیزاره نزدیک پسره شه یا حرف بزنه دوست پسرش ولی خودش گفت فقط من اجازه میده بیرون میرن میگه بیا من نمیرم بیشتر مواقع 

میگم یعنی من زشتم که گفت تو فرق داری با بقیه دخترا 

چشم های همه پشت ویترین عینکشون قشنگه ولی اونا چشماشون پشت ویترین میزارن که درد هاشون پنهان کنن مثل نقاب شادی که تو جامعه میزنیم ظاهرش قشنگه حسود نباش چیزی نیست توش دردعه ...!

نه یعنی تو اون فازا نیستی

اگه نمیتونی مودب باشی رومن ریپلای نکن من به ادبیات چاله میدونی عادت ندارم ناظمتونم نیستم بگم خانومم  مودب باش نی نی یارو تگ میکنم کاربریت رو هوا میره                                       کاربری قبلی zahram882

هیج دختری نمیزاره نزدیک پسره شه یا حرف بزنه دوست پسرش ولی خودش گفت فقط من اجازه میده بیرون میرن میگه ...

بازم متوجه نشدم ولی فکر کنم منظورش اینه که بهت اعتماد داره

یا رب تو چنان کن که پریشان نشوم/ محتاج برادران و خویشان نشوم/ بی منت خلق خود مرا روزی ده/ تا از در تو بر در ایشان نشوم

بخدا اگ یه کلمه فهمیدم

😁

مسولیت شمادرقبال خودتان این است باافرادی دوستی کنیدوبه کسانی عشق بورزید،که به ذهن شمااحترام میگذارند!عاشق آشپزی نویسندگی وشعر،ورزش،موسیقی،محیط زیست! ،یه ستاره توهفتاآسمون ندارم،سرموروشونه های بی کسی م میزارم /// بازم خدایاشکرت😍

عزیزجان یه روزی به پختگی میرسی وحرف هیچکس دیگه برات مهم نیست

مسولیت شمادرقبال خودتان این است باافرادی دوستی کنیدوبه کسانی عشق بورزید،که به ذهن شمااحترام میگذارند!عاشق آشپزی نویسندگی وشعر،ورزش،موسیقی،محیط زیست! ،یه ستاره توهفتاآسمون ندارم،سرموروشونه های بی کسی م میزارم /// بازم خدایاشکرت😍

عیب نداره حتی با زشت بودن هم میشه زندگی کرد همه که نباید قشنگ باشن مهم قلب پاک و انرژی مثبت هست🌵🌵🌵🌵🌷🌷🌷🌷🌷🌹🌹🌹🌹🌹🍁🍃🌿🌿🌲🪴🪴🪴🪴

تو دنیایی که هپارین کربوهیدراته،راحت اعتماد نکن!

هیج دختری نمیزاره نزدیک پسره شه یا حرف بزنه دوست پسرش ولی خودش گفت فقط من اجازه میده بیرون میرن میگه ...

واقعا که خود درگیری داری نصفه شبی...بیچاره خواسته بگه بهت اعتماد دارم

شخصی به دیدن عالمی رفت وپرسید رازجوانی ات چیست عالم پاسخ داد با ابله بحث نکردم .شخص پرسید مگر میشود...؟!عالم گفت راست میگویی نمیشود!!!😆😆😆 اگه جواب پستای ابلهانه و توهین امیز رو ندادم بدون اونا راست میگن😉اینم آخر امضام مجبور شدم اضافه کنم درخواست دوستی ندید مخصوصا مرد جماعت که فحش نثارش میکنم😬😬😬
یکی ترجمه کنه

می‌گوید که:

دوستش اجازه نمیده بقیه دوستاش به نامزدش نزدیک بشند و ...میترسه مخ نامزدشو بزنن. ولی به اسی اعتماد داره و حتی بهش میگه که با اونها بیرون هم بره

همه میگن که به خاطر دعای شما دوستان نی نی سایتی،حاجاتشون برآورده شده.دوستای خوب و همیشه مهربونم،میشه من هم مهمون دعا و صلوات تون کنید؟فدای نفس های گرمتون ♥️⁩⁦♥️⁩