2777
2789

یکی بهم بی دلیل حرفی زد از حرفش ناراحت شدم همش فکرم درگیره حتی برای شوهرم غذا درست نکردم بدون ناهار بردن رفت سرکار ،وقتی اون ادم این حرفو زد شوهرم لبخند زد بدون اینکه حرفی بزنه و سکوت کرد این چندین باره 

دیدین بعضیا به یکی تیکه میندازن یکی همیشه این وسط هست که لبخند بزنه ؟ من متنفرم از این ادم حداقل میتونن خودشونو کنترل کنن 

من مطمئنم کارمای هر حرفی رو بزنیم دل برنجونیم سرشون میاد 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

مثلا من ارثی هیکلم پایین تنه ام لاغره بالا پر هست بعد ایشون بدون اینکه من دخالتی کرده باشم به چیزی یا اندامش به خودش اجازه داد بهم بگه باسنت اندازه یه سیب کوچیکه ....

من باشگاه رفتم اسکات زدم ولی خب بدنم دست خودم نیست و کاملا ارثیه،،ولی من بشدت دلخور شدم از حرفش هر کسی یه عیب و ایرادی داره ولی بیان اون ایراد اوج بیشعوریه 

ولی همراهی بقیه هم بدتر