heols مدیر استارتر عضویت: 1404/02/23 تعداد پست: 695 عنوان دیگه صبرم به سر رسیده 198 بازدید | 36 پست فردا ۳ تا امتحان دارم پشت سر هماگه بعد از این ۳ تا گوشیم رو ندادن میکشمشون این کاربری درحال درمان افسردگی است لطفا توهین نکنید چیز های که دارم از درمانم یاد میگیرم رو اینجا بگم 1404/07/26 | 17:52 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
heols مدیر استارتر عضویت: 1404/02/23 تعداد پست: 695 الان ۱۰ روزه ک گوشی ندارم😐😭 این کاربری درحال درمان افسردگی است لطفا توهین نکنید چیز های که دارم از درمانم یاد میگیرم رو اینجا بگم
دوستدارمخیلی عضویت: 1401/12/03 تعداد پست: 36168 نگو اینارو یجور رفتار کن اصلا حق نداشته باشن بگیرن ازت 💕🌸☘️🌹
heols مدیر استارتر عضویت: 1404/02/23 تعداد پست: 695 نگو اینارو یجور رفتار کن اصلا حق نداشته باشن بگیرن ازت بخدا هر جور بگی باهاشون صحبت کردن با منطق با محبت با دعواهرجور که بگی باهاشون حرف زدم این کاربری درحال درمان افسردگی است لطفا توهین نکنید چیز های که دارم از درمانم یاد میگیرم رو اینجا بگم
دوستدارمخیلی عضویت: 1401/12/03 تعداد پست: 36168 بخدا هر جور بگی باهاشون صحبت کردن با منطق با محبت با دعواهرجور که بگی باهاشون حرف زدم شاید اینا جواب نمیده خیلی داغونه این کار ، من فکرای بد میاد تو ذهنم نمیخوام بهت بگمکاش یکی راه خوب بده 💕🌸☘️🌹
heols مدیر استارتر عضویت: 1404/02/23 تعداد پست: 695 شاید اینا جواب نمیده خیلی داغونه این کار ، من فکرای بد میاد تو ذهنم نمیخوام بهت بگمکاش یکی راه خوب ب ... والا خودم خیلی راهکار ها به ذهنم رسیده اما همشون بده این کاربری درحال درمان افسردگی است لطفا توهین نکنید چیز های که دارم از درمانم یاد میگیرم رو اینجا بگم
دوستدارمخیلی عضویت: 1401/12/03 تعداد پست: 36168 والا خودم خیلی راهکار ها به ذهنم رسیده اما همشون بده 😔 💕🌸☘️🌹
heols مدیر استارتر عضویت: 1404/02/23 تعداد پست: 695 😔 والا صبر منم یه حدی داره ۱ روز گوشی برداشت نداد۲ روز ۳ روز آخه چه خبره ۱۰ روزنههای از وقتی که برداشته از کار و زندگی عقب افتادم این کاربری درحال درمان افسردگی است لطفا توهین نکنید چیز های که دارم از درمانم یاد میگیرم رو اینجا بگم
دوستدارمخیلی عضویت: 1401/12/03 تعداد پست: 36168 والا صبر منم یه حدی داره ۱ روز گوشی برداشت نداد۲ روز ۳ روز آخه چه خبره ۱۰ روزنههای از وقتی که برداش ... من باشم اصلا نمیزارم یک روزم بگیرنولی خب میگم راه های من خوب نیستواقعا از نادانی شونه فکر میکنن گوشی ندن طرف درس میخونهاونی ک نخواد بخونه هرکار کنی نمیخونه 💕🌸☘️🌹
heols مدیر استارتر عضویت: 1404/02/23 تعداد پست: 695 من باشم اصلا نمیزارم یک روزم بگیرنولی خب میگم راه های من خوب نیستواقعا از نادانی شونه فکر میکنن گوشی ... والان منم همینجوریفقط امروزو خوندم ک راضی بشن این کاربری درحال درمان افسردگی است لطفا توهین نکنید چیز های که دارم از درمانم یاد میگیرم رو اینجا بگم
دوستدارمخیلی عضویت: 1401/12/03 تعداد پست: 36168 والان منم همینجوریفقط امروزو خوندم ک راضی بشن من یادمه وقتی نمیخواستم بخونم ، حتی گوشیم دستم نبود ولی فکرم جا دیگ بود 💕🌸☘️🌹
heols مدیر استارتر عضویت: 1404/02/23 تعداد پست: 695 من یادمه وقتی نمیخواستم بخونم ، حتی گوشیم دستم نبود ولی فکرم جا دیگ بود من فکرم پیش رفیقای مجازیمه فکرم پیش خالمه یه خانومه هست بهش میگم خاله کلا مثل یه خاله هست برام تو زندگی کمکم میکنه الان ک یهو غیبش زده و بهش پیام نمیدم ذهنش یه جوریه این کاربری درحال درمان افسردگی است لطفا توهین نکنید چیز های که دارم از درمانم یاد میگیرم رو اینجا بگم
دوستدارمخیلی عضویت: 1401/12/03 تعداد پست: 36168 من فکرم پیش رفیقای مجازیمه فکرم پیش خالمه یه خانومه هست بهش میگم خاله کلا مثل یه خاله هست برام تو زن ... به اون خالهه اعتماد نکنانشالله درست شه زندگیمون 💕🌸☘️🌹
heols مدیر استارتر عضویت: 1404/02/23 تعداد پست: 695 به اون خالهه اعتماد نکنانشالله درست شه زندگیمون اتفاقا خیلی بهم کمک کرده و هرچی کمکم کرده درست بودهانشاالله این کاربری درحال درمان افسردگی است لطفا توهین نکنید چیز های که دارم از درمانم یاد میگیرم رو اینجا بگم
دوستدارمخیلی عضویت: 1401/12/03 تعداد پست: 36168 اتفاقا خیلی بهم کمک کرده و هرچی کمکم کرده درست بودهانشاالله تو این دنیا تنها کسی و دوست دارن و واقعا میشه بگی ازش مطمعنی خودتی بخدا تجربه م میگه 💕🌸☘️🌹