2777
2789
عنوان

دیگه صبرم به سر رسیده

198 بازدید | 36 پست

فردا ۳ تا امتحان دارم پشت سر هم

اگه بعد از این ۳ تا گوشیم رو ندادن میکشمشون

این کاربری درحال درمان افسردگی است لطفا توهین نکنید چیز های که دارم از درمانم یاد میگیرم رو اینجا بگم 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

نگو اینارو یجور رفتار کن اصلا حق نداشته باشن بگیرن ازت

بخدا هر جور بگی باهاشون صحبت کردن 

با منطق 

با محبت 

با دعوا

هرجور که بگی باهاشون حرف زدم

این کاربری درحال درمان افسردگی است لطفا توهین نکنید چیز های که دارم از درمانم یاد میگیرم رو اینجا بگم 

بخدا هر جور بگی باهاشون صحبت کردن با منطق با محبت با دعواهرجور که بگی باهاشون حرف زدم

شاید اینا جواب نمیده 

خیلی داغونه این کار ، من فکرای بد میاد تو ذهنم نمیخوام بهت بگم

کاش یکی راه خوب بده

💕🌸☘️🌹

شاید اینا جواب نمیده خیلی داغونه این کار ، من فکرای بد میاد تو ذهنم نمیخوام بهت بگمکاش یکی راه خوب ب ...

والا خودم خیلی راهکار ها به ذهنم رسیده اما همشون بده

😔

والا صبر منم یه حدی داره 

۱ روز گوشی برداشت نداد

۲ روز 

۳ روز 

آخه چه خبره ۱۰ روزنه‌های از وقتی که برداشته از کار و زندگی عقب افتادم

والا صبر منم یه حدی داره ۱ روز گوشی برداشت نداد۲ روز ۳ روز آخه چه خبره ۱۰ روزنه‌های از وقتی که برداش ...

من باشم اصلا نمیزارم یک روزم بگیرن

ولی خب میگم راه های من خوب نیست

واقعا از نادانی شونه فکر میکنن گوشی ندن طرف درس میخونه

اونی ک نخواد بخونه هرکار کنی نمیخونه

💕🌸☘️🌹

من باشم اصلا نمیزارم یک روزم بگیرنولی خب میگم راه های من خوب نیستواقعا از نادانی شونه فکر میکنن گوشی ...

والان منم همینجوری

فقط امروزو خوندم ک راضی بشن

من یادمه وقتی نمیخواستم بخونم ، حتی گوشیم دستم نبود ولی فکرم جا دیگ بود

من فکرم پیش رفیقای مجازیمه فکرم پیش خالمه 

یه خانومه هست بهش میگم خاله کلا مثل یه خاله هست برام تو زندگی کمکم میکنه 

الان ک یهو غیبش زده و بهش پیام نمیدم ذهنش یه جوریه

به اون خالهه اعتماد نکنانشالله درست شه زندگیمون

اتفاقا خیلی بهم کمک کرده 

و هرچی کمکم کرده درست بوده

انشاالله