2777
2789
عنوان

چیکار کنم سو استفاده نکنن

131 بازدید | 24 پست

سلام

من پزشک عمومی هستم

و اخیرا درسم تموم شده و کار میکنم

موضوع اینه دوست ندارم فک و فامیل بهم زنگ بزنن که فلان دارو یا فلان آزمایش رو برام ثبت کن

نه بخاطر رایگان بودن و اینکه من پولکی باشم. نه. 

برای اینکه دلم نمیخواد چون فامیلن آشنا هستن درخواست رایگان کار کردن داشته باشن

البته تو درمانگاه با هزینه خیلی کم شاید در حد ۳۰هزار کارشون انجام شه. ولی من دلم نمیخواد همچین توقعی ازم بره

میشه لطفا کمک کنین که تو این شرایط چی بگم

خودم در نظر داشتم شماره کارت و هزینه ویزیت ازاد رو بهشون بگم، چون درمانگاه که زنگ نمیزنن، به گوشی خودم زنگ میزنن

ولی میگم شاید زشت باشه

راه بهتر بهم بگین

بازم میگم مسئله پول نبست. خدماتی که رایگان ارائه شه ارزش نداره و دلم نمیخواد برا کسی که فقط فامیله همجین کاری کنم

حتی فامیل همسر باشه

راه حل بدین

کاربری در دست ۳ نفر  دلیل تناقض بین تاپیک ها اینه  

فقط باید بتونی نه بگی. باهاشون صمیمی نشو اصلا. دیگه خودشون میفهمنن که نباید توقع کنن

۱۴۰۱/۱/۱۰   امروز صدای قلب کوچولوشو شنیدم. بهترین حس دنیا😍 دعا کنین بمونه برام💚 از سقط متنفرم دیگه نمیخام تجربه ش کنم😢 انشالله خدا برای همه ی اونایی که منتظرنی نی هستن معجزه کنه. آمین💋💚💜💙💛۱۴۰۱/۲/۱۷  امروز رفتم سونوی ان تی....گف نی نی م دخمله😍خدایا ازت ممنونم که هوامو داری💄💅👠👗👸💗۱۴۰۱/۲/۲۲ امروز دکتر گف چون توی فامیلتون مشکل ژنتیک دارین حتما برا نی نی ت ازمایش سلفری بده. هزینه ش خیلی زیاده. فقط خداکنه بچه م سالم باشه😢۱۴۰۱/۳/۷هنوز جواب سلفریم نیومده جون به لبم کرده این آزمایشگاه. 😕اگه به لطف خدا سالم باشه میخام به خانواده همسرم بگم که باردارم. 😐۱۴۰۱/۳/۸امروز جواب آزمایش سلفریم اومد. خداروشکر بچه م سالمه😍😍از خوشحالی به مرز سکته رسیدم😜💃۱۴۰۱/۳/۲۸امروز بدترین روز زندگیمه حس میکنم کیسه آبم پاره شده. نصف شب که شوهرم بیاد میرم زایشگاه براچکاپ.....خدایا دخترمو از تو میخام فقط😭😭۱۴۰۱/۳/۲۹خدایاشکرت مشکلی نبودـ ترشحاتم مال کیستی هست که تو تخمدون چپم رشد کردهـ .بچه م سالمه....عاشقتم خدای خوبم😍😍😘😘1401/6/27امروز 32هفته م رفتم واسه وزن نی نی .دکترگف وزنش کمه 1600.شایدم صد گرم کمتر یک هفته هم کمتر از سن بارداریمه😓🥲کیست توی تخمدانمم خیلی بزرگ شده همش آبه خدا کنه نترکه برام شر درست نکنه🥺🥺وضعیت بچه مم بریچ هست فعلا سزارین پیش رومه😑خدایا امروزم دلم گرفته دخترمو مثل همیشه میسپارم به خدت. 💚التماس دعا مامانای مهربون نی نی سایت💚1401/7/21بلخره نی نی من امروز شش روزه شده. با وزن 1900تو هفته سی و پنجم بارداری دنیا اومد.....متاسفانه مسمومیت حاملگی دچار شدم و با فشار20اورژانسی سزارین شدم‌‌....خیلی خیلی ریزه.یک‌کم هم وزن ازدست داده. خدایا کمکم کن دختر نازمو بسلامت بزرگش کنم و این روزای سخت تموم بشه❤️اینم از خاطرات تلخ و شیرین بارداری من.🌷🌷🌷🌷💚وزن یکماهگی2400🧡وزن دوماهگی3600💙وزن چهارماهگی5100♥️وزن شش ماهگی 6200🩵وزن نه ماهگی 7200🩷وزن یکسالگی۸۵۰۰😍😍۱۴۰۲/۷/۱۵اولین تولدت مبارک عشقم🎉🎉🎉🎉وزن 16ماهگی 9500💚وزن۱۸ماهگی ۱۰🩷وزن دوسالگی 11

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

فقط باید بتونی نه بگی. باهاشون صمیمی نشو اصلا. دیگه خودشون میفهمنن که نباید توقع کنن

اخه صمیمی زیاد نیست

صمیمیت با احترام همراهه

ولی شاید بگن

من چیکار کنم

بگو من وقتم شلوغ هست 

جوابشونو نده زنگ زدن

یا رک بگو تشریف بیارید درمانگاه من اونجا براتون انجام میدم

لطفا آقایون تو تاپیکهای من نیان، پستهای منو جواب ندن . راستی ی ذکری هس من خیلی معرفیش میکنم، خیلی خوبه و مشکلات رو حل میکنه، زندگی رو آروم و روان میکنه و برکت مادی میده به زندگی : استغفرالله الذی لا اله الا هو الحی القیوم الرحمن الرحیم بدیع السموات و الارض من جمیع ظلمی و جرمی و اسرافی علی نفسی و اتوب الیه . روزی چهارصد بار، خدود پنجاه دقیقه طول میکشه گفتنش. (حداقل) ۶۰ روز باید بگی. از تعداد کم شروع کن و صبور باش، حتما امتحانش کن عالیه مخصوصا در کنار توبه واقعی و اصلاح خودت . به دو نیت این ذکر خونده میشه یا زیادی علم یا زیادی مال. ولی کلا مشکلات زندگی رو هم حل میکنه چون خیلی وقتا مشکلات ما بخاطر گناهانمونه. اسمش هم استغفار امام صادق هست و تو مفاتیح اومده. من که عاشقشم زندگی من و خیلیا باهاش خیلی تغییر کرده. اگه میخوای بیش از صد تجربه از آدمای مختلف ازین ذکر بخونی سرچ بزن کانال ترنم توحیدی فاطمه خاشعی تو ایتا و تجربه های دوره ثروتمند شدن با قران (ویسهایی راجب این ذکر ک تو همون کانال موجوده رایگان،جلسه پنجشو بگوش خیلی خوبه) رو بخون، اون تجربه ها از همین ذکره ، تجربه خودم هم شماره ۱۱۴ هست . موفق و عاقبت به خیر باشی خانم زیبا 🌻 خدایا شکرت 💚 فقط حیدر امیرالمومنین است🤩اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم😍 من دوست ندارم درخواست قبول کنم پس لطفا اگه حرفی هست همونجا تو تاپیک بگید و اینکه قطعا گوگل جواب خیلی سوالات رو داره اول گوگل کنید بعد . راستی اگ خودم پست بامزه ای گذاشتم لطفا منو لایک کنید چون احتمال زیاد برمی‌گردم میبینم چیو لایک کردید و میخونمش و بعد باز میخندم بهش😂🤣

بگو من همین طوری نمی تونم براتون تجویزی انجام بدن

تشریف بیارید کلینیک معاینه بشید طبق تشخیص براتون تجویز رو انجام میدم

مثل آدم های دیگه بیان دکتر

البته مطمئن باش واکنش خوبی نخواهی گرفت ولی دیگه دهن ها رو می بندی

این پروفایل توسط چند نفر استفاده می شود
الان گدا گودوله ها حمله میکنن میگن نههههه تو رایگان انجام بده فامیلن عب نداره

میدونی

مردم انتظار دارن پزشکا رایگان کار کنن

انگار نه انگار اینم شغله

جای اینکهبخوان بیمه ها قوی باشن، میخوان پزشک رایگان باشه

رفتم دکتر جراح سینه برای مشکلی که داشتم ،یکی از فامیلهاشون زنگ زد پشت تلفن درباره ناراحتیه قلبیه باباش توضیح میداد و داروهاش و میگفت که کدوم و بدیم کدوم و قطع کنیم؟دکتر بیچاره چندبار گفت من متخصص قلب نیستم با دکتر خودش مشورت کنین ولی طرف ول کن نبود هی توضیح میداد

ما چه میدونیم آدمهایی که امروز میبینیم با چه حالی سر پا هستن، پس یا مهربون باشیم یا "ساکت"

میدونیمردم انتظار دارن پزشکا رایگان کار کننانگار نه انگار اینم شغلهجای اینکهبخوان بیمه ها قوی باشن، ...

کلا ملت ما دنبال مفت خوری ان 

پر توقع و کودن 

مردمی که به میل خود در تاریکی نشسته اند ، نیازی به روشنایی ندارند

شنا پزشکی..بخاطر اخرتت این کار رو انجام بده.ب چشم تجارت ببین، تجارتی ک اخرش بهشته

چه ربطی داره

برای فقیر که انجام نمیده

بس کنید این حرفا رو 

می خواد هی آویزونش نباشن

وگرنه برای کار خیر میره مناطق محروم ویزیت میکنه میره نیازمند ویزیت میکنه پول نمیگیره

انقدر همه چیز رو باهم قاطی نکنید

این پروفایل توسط چند نفر استفاده می شود
شنا پزشکی..بخاطر اخرتت این کار رو انجام بده.ب چشم تجارت ببین، تجارتی ک اخرش بهشته

نه عزیزم برا اخرت مار زیاده

یا میشه از فقیر پول نگرفت

از فامیل اگه نگیرم بخاطر ثواب نیست بخاطر رودروایسیه و شاید ثواب ندلشته باشه