2777
2789
عنوان

آزمایشگاه پزشکی چه رشته ایه

| مشاهده متن کامل بحث + 113 بازدید | 22 پست
ازمایشگاه رو باید مدرک پزشکی و تخصص پاتولوژی داشته باشند

۴ سال بعد کارشناسی و کارآموزی میتونه فک کنم تاسیس کنه اینطوری شنیدم

نمیدانم چه میشود ولی از راهی که سه سال نشد برمیگردم و قلبم آنجا میماند کاش توانش را داشتم و باز ادامه میدادم ولی آخر به کدامین امید خسته ام از نتیجه های تکراری برایم دعا کنید شاید صدای شما به خدای من برسد ولی خوب میدانم هم میییند هم می‌شنود ولی خب.                                       ❌️به من درخواست نده آقای نامحترم ❌️

۴ سال بعد کارشناسی و کارآموزی میتونه فک کنم تاسیس کنه اینطوری شنیدم

نه.  عروس ما پزشک هست و قصد ‌ خوندن پزشکی داره. قبلا ازش پرسیدم گفته نمیشه باید طرف پزشکی خونده باشه و تخصص پاتولوژی داشته باشه

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اره خب مهاجرتش فوق العادست اگه آزمایشگاه بتونه تاسیس کنه درآمدش خیلی خوبه به نظرت رشته حسابداری خیلی ...

نه عزیزم هیچ رشته ای بد نیست 

فقط این مهمه که شما مهارت استفاده از اون رشته رو داشته باشی 

در این صورت با هر رشته ای میشه موفق شد 

و موفقیت آدما اصلا در گرو رشته تحصیلی اونا نیست 

موفق باشید 

جمهوری اسلامی ایران 🇮🇷✌🏻

نه. عروس ما پزشک هست و قصد ‌ خوندن پزشکی داره. قبلا ازش پرسیدم گفته نمیشه باید طرف پزشکی خونده باشه ...

باشه مرسی

نمیدانم چه میشود ولی از راهی که سه سال نشد برمیگردم و قلبم آنجا میماند کاش توانش را داشتم و باز ادامه میدادم ولی آخر به کدامین امید خسته ام از نتیجه های تکراری برایم دعا کنید شاید صدای شما به خدای من برسد ولی خوب میدانم هم میییند هم می‌شنود ولی خب.                                       ❌️به من درخواست نده آقای نامحترم ❌️

نه عزیزم هیچ رشته ای بد نیست فقط این مهمه که شما مهارت استفاده از اون رشته رو داشته باشی در این صورت ...

بله درسته 

میشه نظرتو راجب این رشته بگی

نمیتونن چهارتادکتراباهم میتونن احتمالشم بسیارپایینه

قوانین متغییری داره ولی بطور کلی میتونن 

چند سال پیش با مدرک کارشناسی ارشد هم میشد 

ولی فعلا قانونش اینه که سه تا دکتر با هم و ممکنه تغییر کنه

البته شرایط برای گرایش ژنتیک فرق داره و به مراتب بهتره 

شما در این زمینه مطالعه داشتید ؟ 

جمهوری اسلامی ایران 🇮🇷✌🏻

قوانین متغییری داره ولی بطور کلی میتونن چند سال پیش با مدرک کارشناسی ارشد هم میشد ولی فعلا قانونش ای ...

من علوم از نیستم ولی خیلی راجبش تحقیق کردم برا انتخاب رشته دراخرم کلا نزدمش