نمیدانم چه میشود ولی از راهی که سه سال نشد برمیگردم و قلبم آنجا میماند کاش توانش را داشتم و باز ادامه میدادم ولی آخر به کدامین امید خسته ام از نتیجه های تکراری برایم دعا کنید شاید صدای شما به خدای من برسد ولی خوب میدانم هم میییند هم میشنود ولی خب. ❌️به من درخواست نده آقای نامحترم ❌️
ازمایشگاه رو باید مدرک پزشکی و تخصص پاتولوژی داشته باشند
۴ سال بعد کارشناسی و کارآموزی میتونه فک کنم تاسیس کنه اینطوری شنیدم
نمیدانم چه میشود ولی از راهی که سه سال نشد برمیگردم و قلبم آنجا میماند کاش توانش را داشتم و باز ادامه میدادم ولی آخر به کدامین امید خسته ام از نتیجه های تکراری برایم دعا کنید شاید صدای شما به خدای من برسد ولی خوب میدانم هم میییند هم میشنود ولی خب. ❌️به من درخواست نده آقای نامحترم ❌️
الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
نه. عروس ما پزشک هست و قصد خوندن پزشکی داره. قبلا ازش پرسیدم گفته نمیشه باید طرف پزشکی خونده باشه ...
باشه مرسی
نه عزیزم هیچ رشته ای بد نیست فقط این مهمه که شما مهارت استفاده از اون رشته رو داشته باشی در این صورت ...
بله درسته
میشه نظرتو راجب این رشته بگی