2777
2789

یا رب تو چنان کن که پریشان نشوم/ محتاج برادران و خویشان نشوم/ بی منت خلق خود مرا روزی ده/ تا از در تو بر در ایشان نشوم

سلام یک سونو گرافی بارداری که همه چی توش نرمال و طبیعی

مایع حباب در معده و مثانه.

و دو عدد شریان طرفین مثانه یعنی چی؟

یا رب تو چنان کن که پریشان نشوم/ محتاج برادران و خویشان نشوم/ بی منت خلق خود مرا روزی ده/ تا از در تو بر در ایشان نشوم

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

مایع حباب در مثانه طبیعی ولی در معده معمولا کم اتفاق میوفتهاون دو شریان برای سیستم عروقی که خون رو ب ...

در معده معنیش چیه؟

احتمالا ی چیز طبیعی باشه چون کمه معمولا بخاطر اسید معده برای هضم غذا هستش دلیل دومش اشاره به حجم مای ...

آجی ببخشید خیلی سوال می پرسم. یکم نگرانم. چون یه خطایی کردم خودم.

در حالت خطرناکش چه معنایی می‌تونه داشته باشه مایع داخل معده؟