2777
2789
ببین من طبق چیزایی که خودش میگه تعریفایی ک از بقیه زنا می‌کنه و اون زنایی که با اونا بمن خیانت کرد م ...

خب مرده حق داشته منم چندشم شد

🎀حسین جان.. مرا هزار امید است و هر هزار تویی🎀

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من موندم چرا شماها با یه تاپیک با یه پست تو اینستا و یه تجربه کل ذهنیتتون تغییر میکنه ، بابا یکم است ...

پیام زن رو بخون

میشه برام یدونه صلوات بفرستی اگراینو دیدی

حرف زن رو بخون گذاشتم

خب‌که چی،خوشگل که نیست شلخته وبی نظمم هست بهداشت دندان و اندام جنسی م که نداره.اینو بنظرت کی دوس داره؟حرفا میزنیدا.همه انسان ها به دنبال زیبایی چهره واندام وصحبت وزیبایی کلام  هستن

به نظر من تمیزی بسیار بسیار مهمه چه تمیزی خونه چه تمیزی ظاهری

خانوما انقدر تمیز و خوش‌اندامن زندگیشون لباساشون بوی گل میده بوی شوینده میده 🌟😍بعضی زنا هم انقدر کثیفن بوی عرق و پیاز میدن م زندگیشون هم خودشون من که زنم هم از انسان‌های کثیف بدم میاد چه زن چه مرد من کلاً از کثیفی بدم میاد

❄☃️

ببین من طبق چیزایی که خودش میگه تعریفایی ک از بقیه زنا می‌کنه و اون زنایی که با اونا بمن خیانت کرد م ...

تاپیکت سرکاریه مگه نه؟ خیلی مسخرست واقعا

تهش اومدی گفتی تنبلم بی نظمم عفونت دارم دهنم بو میده هرچی بدی بود گفتی بعد عنوان میگی عشق مردا به زیبایی زن ربطی نداره؟  خب اینایی که گفتی هیچ ربطی به زیبایی نداشت اصلا. اگه کلی از خانمه تعریف میکردی و جمله های آخرو هم نمیگفتی باز میگفتم عشق مردا واقعا به زیبایی ربطی نداره حالا که دیگه زنه به خودش نمیرسه و اینهمه کثیفه حرفی نمیمونه 

خیلی تاپیک و حرفات غیر منطقی بود

متاهل و متعهدم 💍  سوالی راجب آشپزی دارید بپرسید👩🏻‍🍳

خب‌که چی،خوشگل که نیست شلخته وبی نظمم هست بهداشت دندان و اندام جنسی م که نداره.اینو بنظرت کی دوس دار ...

خب منم ک همینو میگم بقیع میگن به زیبایی نی

چ ربطی ب مرد داره ، من ب عنوان یه خانم مردی ک ب خودش ترسه رو سگ خودمم حساب نمیکنم معلومه ک مرده هم نباید بهش بها بده مشکل از ششوهرش نیست از خودشه 

مردمی که به میل خود در تاریکی نشسته اند ، نیازی به روشنایی ندارند

گذاشتم حرفشو

خیانت هیچ دلیل موجهی نداره 

چون چه آقا چه خانم اگه رضایت نداره باید ارتباط اولشو کاملا قطع و جدا شه و بعدش بره سراغ شخص دیگه 

اما خب یه بخشی از حرفاش همون حرفای من بود که تو پست قبلی گفتم 

بارون اومد و یادم داد                                                                                         هرچی آرایش کنی میشوره میبره
تاپیکت سرکاریه مگه نه؟ خیلی مسخرست واقعاتهش اومدی گفتی تنبلم بی نظمم عفونت دارم دهنم بو میده هرچی بد ...

جمله اولش ولی گفته من معمولیم اونای دیگه خیییلی خوشکل و نچرال

به نظر من تمیزی بسیار بسیار مهمه چه تمیزی خونه چه تمیزی ظاهریخانوما انقدر تمیز و خوش‌اندامن زندگیشون ...

پیام زن رو هم بخون گفته اونا از من خیییلی خوشکلترن

جمله اولش ولی گفته من معمولیم اونای دیگه خیییلی خوشکل و نچرال

هرکی کثیف و شلخته و بی نظم باشه به خودش نرسه معمولیه؟

نیاز نیست خوشگل باشه همین که آراسته باشه و به نظافت دهان و اندام جنسی و خونش برسه کافیه

متاهل و متعهدم 💍  سوالی راجب آشپزی دارید بپرسید👩🏻‍🍳