2777
2789
عنوان

از مزوتراپی نتیجه گرفتید

| مشاهده متن کامل بحث + 345 بازدید | 52 پست

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

تقریبن از ۱۳ سالگی ریزش شروع شد الانم که دیگه داغون شده

آخی چقدر سن پایین ،الان چند سالتونه؟

البته من خودم هم از سن کم ریزش داشتم، ولی هیچ وقت به اندازه این یکی دو سال نبوده و از ادامه پیدا کردنش می ترسم🥺

الان سی سالمه راستش نمیدونم چیکار کنم خوب بشه دلم میخاد موهام پر و بلند بشه

آخی الهی بگردم شما هم سنی نداری قربون دلت برم 💔

منم ۳۴ سالمه ،انقد حسرت یه موی بلند و زیبا هستم، اینا که سهله لااقل یه موی معمولی روی سرم باشه

الان سی سالمه راستش نمیدونم چیکار کنم خوب بشه دلم میخاد موهام پر و بلند بشه

ببخشید ازت سوال می پرسم،به عنوان کسی که دردت رو می فهمه

باهاش چطوری کنار اومدی؟ درس خوندی ؟ ازدواج کردی؟

بعد زایمان همه ریزش زیاد پیدا میکنن 😭 ؟؟ آخه چرا اینطور میشه یعنی هیچ راهی نیست جلوش رو بگیری ؟ از این ور بچه میاد از اون ور هیکل و پوست و مو آدم بهم میریزه خدا رو خوش نمیاد 😑

ببخشید ازت سوال می پرسم،به عنوان کسی که دردت رو می فهمهباهاش چطوری کنار اومدی؟ درس خوندی ؟ ازدواج کر ...

نه عزیزم ۳۰ سالمه مجردم خیلی ناراحتم هیچ جا نمیرم فقط خونه و دانشگاه راستش هر کی موهامو میبینه از ازدواج پشیمون میشه خوب حق دارن 

بعد زایمان همه ریزش زیاد پیدا میکنن 😭 ؟؟ آخه چرا اینطور میشه یعنی هیچ راهی نیست جلوش رو بگیری ؟ از ...

بستگی به ژن هم داره، ژن من مزخرفه

من که درب و داغون شدم

نه عزیزم ۳۰ سالمه مجردم خیلی ناراحتم هیچ جا نمیرم فقط خونه و دانشگاه راستش هر کی موهامو میبینه از از ...

الهی بگردم

من میگم چاقی لاغری چاره داره ولی مو که می ریزه لامصب دیگه نمیشه کاری کرد

نه عزیزم ۳۰ سالمه مجردم خیلی ناراحتم هیچ جا نمیرم فقط خونه و دانشگاه راستش هر کی موهامو میبینه از از ...

الان من دکتر پوست و مو میرم ه خاطر جوشام می‌رفتم الان جوشام بهتره ولی موهام خیلی شدید ریخته.

حالا دکتر گفته لااقل ۲۰ جلسه مزوتراپی لازمه حالا فکر کن هر جلسه‌ای هم ۱۵۰۰ قیمتشه تازه هیچ تضمینی هم نیست و هدف اینه که لااقل همین موهایی که هست حفظ بشه یعنی امیدی به بهبود مثل گذشته نیست حالا هزینه درمان به کنار رفت و آمد و و اینکه من بچه کوچیکم دارم چیکارش باید بکنم 😭😭😭