2777
2789
عنوان

از مزوتراپی نتیجه گرفتید

346 بازدید | 52 پست

من بعد زایمان ریزش موی شدیدی گرفتم و با گذشت دو سال و نیم متوقف نشده و خیلی حجم موهام کم شده، آیا شما درمان برای موهاتون انجام دادید و موندگاری هم داشته؟

من نه

اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم🦋💕 #متاهل💍🦋 خراب شد تصویرش حتی اگه خدا فرستد باران اسیدی برای تطهیرش برف و پاکی برای تشبیهش محمد و عیسی برای تضمینش یا که شیطان برای تقصیرش  تمام شد،خراب شد تصویرش...

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

یعنی انجام دادید و نتیجه نگرفتید؟

بله 

اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم🦋💕 #متاهل💍🦋 خراب شد تصویرش حتی اگه خدا فرستد باران اسیدی برای تطهیرش برف و پاکی برای تشبیهش محمد و عیسی برای تضمینش یا که شیطان برای تقصیرش  تمام شد،خراب شد تصویرش...

چند جلسه رفتید، وضعیت موهاتون چه طوریه؟ چقدر هزینه کردید؟

۵ جلسه 

س تا پی ار پی دوتا مزو 

موهام می‌ریزه ۱۸ سالمه 

هرکاری کردم جواب نداد

یعنی زمان درمان هم حتی اثری نداشت و ریزش رو کمتر نکرد؟

ریزش نه 

ولی موی جدید کف سرم دراومده و همچنان می‌ریزه 

من هم مزو کردم هم پی آر پی چن سال پیش نتیجه نگرفتم ری ریزشم ارثی هست

ای بابا😞 شما چند سال تونه ؟ و ریزش موهاتون با توجه به عوامل مختلف بیشتر و کمتر میشه؟ مثلا فصلی باشه یا هورمونی باشه؟ 

الان حجم موهاتون چقدره؟

ریزش نه ولی موی جدید کف سرم دراومده و همچنان می‌ریزه

شما هم رشد موهاتون کمه؟ 

من این سری علاوه بر ریزش،‌ رشد موهام خیلی کم شده و موهای تازه جوونه زده هم ندارم

شما هم رشد موهاتون کمه؟ من این سری علاوه بر ریزش،‌ رشد موهام خیلی کم شده و موهای تازه جوونه زده هم ن ...

من ریزش مو دارم موهام بی جونه

عزیزم موهام کامل ریخته مثل مردا هر چی دکتر میرم فایده نداره

چقدر ناراحت شدم😞 میشه عکس از سرتون و موهاتو ببینم اگه امکانش هست براتون 

منم جلوی سرم خیلی ریخته عقب نشینی کرده و موهای جلوی سرم هم همه موهای خورد و کوتاه شده