2777
2789

اصلا نکنید این کارو

خدایا‌شروع‌سخن‌نامِ‌توست‌  وجودم‌به‌هر‌لحظه‌آرامِ‌توست . . .💗کاربری دست دو نفر هست ، یک ۱۷ ساله و یک ۱۸ ساله😂طرز‌حرف‌زدن‌شما‌نشانه‌شخصیت‌شماست‌،پس‌توهین‌نکن!🌱اگر‌امضامو‌میبینی‌برای‌رسیدن‌بهش‌برام‌صلوات‌بفرست.💙https://uupload.ir/view/aqoqhi6ph3negoxbm3ztyz_yihzndwvhjvh68o5x-fjodnpepopa3oyxa0d-jj8io1g13xxnalv_rhiemijkoghqstu9u9k6_2iuz.mp4/

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

دوران عقد خیلی قهر میکردم و خانوادمم در جریان بودن. بحثای زیادی داشتیم. ولی الان که خونه خودمونیم یه موقع بحثی پیش میاد نمیذارم خانوادم متوجه بشن اصلا درست نیست

متاهل و متعهدم 💍  سوالی راجب آشپزی دارید بپرسید👩🏻‍🍳

چرا؟

خیلی چیزا

من نمیدونم اگر کسی شهرستان باشه خیلی بدتره

اول اینکه فامیل متوجه میشه

درسته مهم نبست اما هزار و یک حرف میزنن

هی دست به دست میچرخه 

اره فلانی می‌خواد طلاق بگیره

شاید فقط برا قهر اومده ولی ی طلاق میچسپونن بهش

خانواده شما ی حرفی میزنه به همسرتون برمیخوره و ناراحتی پیش میاد

مطمعن باشید یادش میمونه

یجوری هم ممکنه عادت بشه

عادت که نه

نمیدونم چجوری بگم 

حتی شاید ممکنه خانواده شکا با اینکه حق با شما باشه شما رو سرزنش کنن

….

هرچی هست بین خودتون تو خونه خودتون حل کنید 

خدایا‌شروع‌سخن‌نامِ‌توست‌  وجودم‌به‌هر‌لحظه‌آرامِ‌توست . . .💗کاربری دست دو نفر هست ، یک ۱۷ ساله و یک ۱۸ ساله😂طرز‌حرف‌زدن‌شما‌نشانه‌شخصیت‌شماست‌،پس‌توهین‌نکن!🌱اگر‌امضامو‌میبینی‌برای‌رسیدن‌بهش‌برام‌صلوات‌بفرست.💙https://uupload.ir/view/aqoqhi6ph3negoxbm3ztyz_yihzndwvhjvh68o5x-fjodnpepopa3oyxa0d-jj8io1g13xxnalv_rhiemijkoghqstu9u9k6_2iuz.mp4/

قهراتون سر چیه؟ چند وقته ازدواج کردین؟

7ماه ازدواج کردم سر همه چی سر سیگار کشیدن سر اینکه کارای خانوادشو انجام بده سر اینکه تا شب سرکاره میاد خونه همش پای فیلم و کلیپ دیدنه و مهمترینشون سر اینکه بیرون زنارو خیلی نگاه میکنه

خیلی چیزامن نمیدونم اگر کسی شهرستان باشه خیلی بدترهاول اینکه فامیل متوجه میشهدرسته مهم نبست اما هزار ...

وقتی شوهرااهل حرف زدن نیستن،زن یکجاخسته میشه دعواش به قهرتبدیل میشه

7ماه ازدواج کردم سر همه چی سر سیگار کشیدن سر اینکه کارای خانوادشو انجام بده سر اینکه تا شب سرکاره می ...

اگه موقعیتشو دارید برید مشاوره

اگه هم نه که موردای بالا قابل حل شدنه فقط آخری خیلی بده که باید تو دوران آشنایی متوجه میشدی

اگه واقعا نمیتونی از پسش بر بیای و خانواده حمایت گری داری باهاشون حرف بزن مشکلاتتو بگو واسطه شن، ولی باز نظرم اینه خودتون حلش کنید

متاهل و متعهدم 💍  سوالی راجب آشپزی دارید بپرسید👩🏻‍🍳

وقتی شوهرااهل حرف زدن نیستن،زن یکجاخسته میشه دعواش به قهرتبدیل میشه

دعواش به قهر تو همون خونه تبدیل میشه

میرید خونه پدر که چی بشه؟

که خانواده خودتون ی حرفی بزنن همسرتون به دل بگیره؟

یا به خودتون حرف بزنن؟

با مشاور حل کنید

تمام مردا اهل حرف زدنن

مگر اینکه نخوان واقعا اون زندگی رو

آروم بنشینید باهاش صحبت کنید 

منطقی