2777
2789
7ماه ازدواج کردم سر همه چی سر سیگار کشیدن سر اینکه کارای خانوادشو انجام بده سر اینکه تا شب سرکاره می ...

قشنگم اون عادت آخر رو اصلااااا نمیتونی ترک بدی

رفتی خونه پدرت مگه اون میزاره کنار دید زدنشو؟

نه 

بیخیال باش گلم

حرس بخوری هیچی درست نمیشه اون کار خودشو انجام میده و توی ذاتشه 

بیخیال باش 

اما سیگار کشیدن رو باهاش حرف بزن کم کم بزاریش کنار 

خدایا‌شروع‌سخن‌نامِ‌توست‌  وجودم‌به‌هر‌لحظه‌آرامِ‌توست . . .💗کاربری دست دو نفر هست ، یک ۱۷ ساله و یک ۱۸ ساله😂طرز‌حرف‌زدن‌شما‌نشانه‌شخصیت‌شماست‌،پس‌توهین‌نکن!🌱اگر‌امضامو‌میبینی‌برای‌رسیدن‌بهش‌برام‌صلوات‌بفرست.💙https://uupload.ir/view/aqoqhi6ph3negoxbm3ztyz_yihzndwvhjvh68o5x-fjodnpepopa3oyxa0d-jj8io1g13xxnalv_rhiemijkoghqstu9u9k6_2iuz.mp4/

دعواش به قهر تو همون خونه تبدیل میشهمیرید خونه پدر که چی بشه؟که خانواده خودتون ی حرفی بزنن همسرتون ب ...

شوهرمن زندگی رومیخادوقتی پای حرف میادوسط اصلاحرف نمیزنه اصلااااااا،ولی وقتی پای خانواده هامیادوسط،بلبل میشه

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

شوهرمن زندگی رومیخادوقتی پای حرف میادوسط اصلاحرف نمیزنه اصلااااااا،ولی وقتی پای خانواده هامیادوسط،بل ...

😂اره میفهمم چی میگین ، می‌خواد جلوی خانواده خودشو خوب نشون بده

میتونم بدونم دعواتون سر چی هست؟

اخه بحث خانواده ها فرق داره

اینکه پاشی بری خونه پدرت 

یا اینکه خانوادت رو هم در جریان بزاری که این مشکل منه چیکار کنم

اگر‌خانواده اون منطقی و خوبن ک چه بهتر

با اونا صحبت کنید 

ولی خونه پدر نرید خواهشا

خدایا‌شروع‌سخن‌نامِ‌توست‌  وجودم‌به‌هر‌لحظه‌آرامِ‌توست . . .💗کاربری دست دو نفر هست ، یک ۱۷ ساله و یک ۱۸ ساله😂طرز‌حرف‌زدن‌شما‌نشانه‌شخصیت‌شماست‌،پس‌توهین‌نکن!🌱اگر‌امضامو‌میبینی‌برای‌رسیدن‌بهش‌برام‌صلوات‌بفرست.💙https://uupload.ir/view/aqoqhi6ph3negoxbm3ztyz_yihzndwvhjvh68o5x-fjodnpepopa3oyxa0d-jj8io1g13xxnalv_rhiemijkoghqstu9u9k6_2iuz.mp4/

اگه موقعیتشو دارید برید مشاورهاگه هم نه که موردای بالا قابل حل شدنه فقط آخری خیلی بده که باید تو دور ...

تو دوران اشنایی اینجوری نبود اصلا وگرنه قبول نمیکردم ازدواجمون دوستی بود جونش واسم درمیرفت ولی بعد ازدواج عوض شد خودش کلی قسم میخوره که من نگاه نمیکنم میگه کور بشم اگه جز تو کسیو نگاه کنم گاهی وقتا حس میکنم عادت شده واسش چون گاهی حتی مردارو هم نگاه میکنه ولی خیلی بده زنت کنارت بشه یه زن دیگه رو دید بزنی من تحمل اینو ندارم اصلا

😂اره میفهمم چی میگین ، می‌خواد جلوی خانواده خودشو خوب نشون بدهمیتونم بدونم دعواتون سر چی هست؟اخه بح ...

اتفاقامن رفتم خونه پدرخودش خیلی شیک ومجلسی گفتن به ماچه،گفتن اعصاب خوردیاتون رونیارین اینجا,سرپول ندادن،سردخالتهای خانوادش سرشلختگیای من😂😂

من دیگ داره میشه دو ماه خونه پدرمم 😂قهر کردم هر چی میاد نمیرم گفتم باید خونه رو از مامانت اینا جدا ...

آفرین

مولانا چقدر قشنگ گفت: اگه همه جا تاریک بود ، دوباره بنگر شاید نور خودت باشی ...🎀•°•🤍•°•🎀 

تو دوران اشنایی اینجوری نبود اصلا وگرنه قبول نمیکردم ازدواجمون دوستی بود جونش واسم درمیرفت ولی بعد ا ...

شاید حساس شدی، منم خیلی حساس شده بودم همیشه این  فکر میکردم بعد متوجه شدم همش توهمه. اگه اخلاقای بد دیگش درست شد رو این قضیه هم بهش اعتماد کن ولی بفهمون که متوجه میشی و بدت میاد. اصلا نگاهشو هم دیگه دنبال نکن یه مدت که سوتفاهم نشه

متاهل و متعهدم 💍  سوالی راجب آشپزی دارید بپرسید👩🏻‍🍳

تو دوران اشنایی اینجوری نبود اصلا وگرنه قبول نمیکردم ازدواجمون دوستی بود جونش واسم درمیرفت ولی بعد ا ...

عزیزم دیدزدن مردهابه زنهافقط ازروی لذت نیست،دلایل مختلفی داره،یک دلیل مسخرش اینه ک میخوادببینه بقیه زنهاهم ب اون توجه میکنن؟یجورایی کمبودتوجه داره

اتفاقامن رفتم خونه پدرخودش خیلی شیک ومجلسی گفتن به ماچه،گفتن اعصاب خوردیاتون رونیارین اینجا,سرپول ند ...

ولی من خانوادش پشتمو میگیرن میشینن باهاش حرف میزنن دو روز خوب میشه اخلاقش برمیگرده تنظیمات کارخونه انقدر خستم انگار مرده متحرکم تازه باردار هم هستم

خیلی چیزامن نمیدونم اگر کسی شهرستان باشه خیلی بدترهاول اینکه فامیل متوجه میشهدرسته مهم نبست اما هزار ...

آره من از اینکه بقیه بشنون خیلی بدم میاد،در کل مشکلاتمو حتی نمیزارم خانواده هامون بفهمن،همیشه هم میگم در صورتی قهر میکنم میرم که دیگه نخوام برگردم 

فقط 26 هفته و 1 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
بگو که نیستی فقط خدای جانمازها❤بگو که چاره سازی و خدای چاره سازها❤بگو که نیستی فقط خدای در سجودها❤تو در قیام سروها،تو در خروش رودها❤تو در هوای باغ ها،میان شاه توت ها❤تو بر لب قنات ها،تو در دل قنوت ها❤خدای من،چه بی خبر قدم زدم کنار تو❤رفیق من،چه دیر آمدم سر قرار تو❤قرار من،قرار لحظه های بی قرار من❤خدای من،یگانه ی همیشه در کنار من❤❤
خیلی چیزامن نمیدونم اگر کسی شهرستان باشه خیلی بدترهاول اینکه فامیل متوجه میشهدرسته مهم نبست اما هزار ...

چقدر درست گفتید👏🏻👏🏻

علاوه بر اینا  همینطوریشم خانواده های ایرانی تو زندگی بچه هاشون دخالت میکنن دیگه وقتی که از بحث و دعواهاشون خبردار باشن خیلیی بیشتر دخالت میکنن که این خودش هزار مشکله 

خدایا دوستت دارمممم ❣❣
نه من فقط در صورتی میرم خونه پدرم اونم وقتی که تصمیم برای جدای کاملا جدی باشه

دقیقا آدم وقتی باید بره که دیگه قرار نیست برگرده نه که بره بشینه ببینه میان دنبالش یا نه اگه نیومدن پیغام پسغام بده بیاید دنبالم خودشو سبک کنه😐

من اینجا حقیقت رو میگم نه چیزی که دوست داری بشنوی  درخواست دوستی به هیچ وجه پذیرفته نمیشود حتی شما دوست عزیز 

قهر به مدت طولانی سردی زیاد میاره داداش من بیشتر از یک ساله زن و پدر زن و مادر زنش پرتش کردن بیرون سه هفته قبل عروسی  تو این مدت اونقدر سرد شده که حتی یک بار حرفشون رو نمیزنه

مامان يه گل پسر ٦ ساله🥰