2777
2789

سلام

بچه ها دختر پسرعمو مامانم( دختره اسمش نازنین و۲۲ سالشه و ی شهربا فاصله یک ساعت ما هستن)منو پارساال همین موقعا ب داییش معرفی کرد و پسره اینستا پیام داد گفت قصدم ازدواج ولی دوست دارم طرفمو اول خودم ببینم بعد خانواده ها و

خلاصه دوتایی بیرون رفتیمو از هم خوشمون اومد اما بعد چتد روز حرف زدن سر ی اختتلاف نظر من گفتم نمیتونم کنار بیام و جدا شدیم

و ۲ـ۳ ماه بعدش( از رو کنجکاوی) استوری واتس اپ گذاشتم و ریپلای کرد و گفت بیا همو ببینیم و دوباره دیدیم و دوباره سر ی اختلاف مشابه بعد چند روز حرف زدن گفتم نمیتونم کنار بیام و ردش کردم.

بعد ۲ـ۳ ماه پسر همون پسرعمو مامانم تصادف کرد و ما رفتیم بیمارستان ملاقات و یکی از خواهراشو اونجا دیدم و تحویل گرفت و ...

من میخاستم ببینم شمارمو هنوز داره باز استوری واتس لپ گذاشتم روز تولذم و تبریک گفت و سریع گفت همو ببینیم کارت دارم.

رفتیمو از اون دوتا موردی ک من بخاطرشون ردش کردم یکم کوتاه اومد و درواثع قبولشون کرد( گفت خواهرمم باهلم صحبت کردم و مجابم کرد) 

و اینبار جدی تر از قبل صحبت میکردیم اونم تمایل داشت خیلی و قرار شد اوضاع تصادف بچه خواهرش یکم ک بهتر شد بیاد خواستکاری رسمی و تو این مدت اشنا شیم.

ی روز ی خواسته یکم غیرمنطقی داشت بحث کوچیک شد برگشت گفت اینجوری ک من هرچی میگم تو میگی نه ابمون تو ی جوب نمیره ها حواست باش

منم عصبانی شدم کلی بدحرف زدم ک چی فکر کردی مثلا تهدید میکنی؟؟ برو هرجا خوشته مگه دعوتنامه فرستادم برات و ... ک اون کلا ج نداذ

حدود یک ماه بعدش دختره همون نازنین ی روز زنگ زد گفت بیا همو ببینیم و رفتیم بیرون و میدیدم مدام گوشیش زنگ میخوره ولی این هی ریجکت میکنه و هیچی نمیگه ،من عمدا سرمو یواشکی کردم تو گوشیش دیدم شماره سیو نشده پسرس و دختره گفت نمیدونم کیه هی زنگ میزنه و خلاصه تا اخرشب با هم بودیم و اومد خونمون شام و بعدم رسونیدمش خونه عمش اخرشب

سر اون تصادف ک گفتم این دختر ب خاطر جریاناتی گیر داده ب داییا و خاله هاش ک تقصیر شما بود و همشونو انقالو کرد بعد اومدنش خونمون..حتی همین داییشو

بنظرتون داییش اینو فرستاده بود با من حرف بزنه و این دشمنی کرده نگفته ب من ک داییم هنوز میخادت؟؟ اخع اصلا هیچ کلمه ای تز داییش نگفت ولی از این نمیترسه ی روز لو بره پیش ما و داییش ک این حرفی ب من نزده و از دهن من حزف برده و الکی گفته دختره قبول نکرده؟

ی راهی بهم میگین ک بفهمم ایا داییش قرستاده بودتش یانه؟؟ خیلی تو مخمه

از پسر خوشم میاد

داییش نفرستاده مطمئن باش این توهم مغز تو هست عزیزم

وقتی جواب استارتر یه تاپیک و میدم تو خودتو نخود اش نکن جواب نده چون گ و ه خوریش به تو نیومده حالا هر چی دوست داری منو ریپ بزن جواب و تایپ کن من اسم کاربری تو تو اعلاناتم ببینم نخونده پیامت و حذف میکنم حالا هری رد کارت باباااا 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

اگه خوشت میومد ک هی بهم نمیزدی

خب یچیزاییمون بهم نمیخورد میترسیدم ازدواج کنم اما بار اخر اون کوتاه اومده بود ولی یهو حرفش ناراحتم کرد ک منم کلی چیز بهش گفتم

اتفاقی بوده تماسشوگرنه میتونست اصلا میاد و بگه رفتم شماهم معلومه تکلیفت با خودت مشخص نیست ده بار ردش ...

دوبار ردش کردم چون یچیزاییمون بهم نمیخورد 

ولی باراخرر دیگ اوکی بودیم با هم ک بحثمون شد

بی خودی خیال بافی نکن این پسر نمی خوادت. این پسر اگر بخواد برگرده بهت احتیاجی به واسطه گری نداره خود ...

تماسش اتفاقی بود؟؟ یبارشو ک خودم دیدم ولی بارای بعدی ک گوشیش زنگ میخورد رو دیگ ندیدم کیه 

اتفاقی بوده تماسشوگرنه میتونست اصلا میاد و بگه رفتم شماهم معلومه تکلیفت با خودت مشخص نیست ده بار ردش ...

پس چرا جواب داییشو نمیداد؟؟اگع اتفاقی بود

یا اصن چرا شماره داییشو سیو نداشت

پس چرا زنگ میزد بهش؟ یبارشو ک با چشم خودم دیدم ولی دفعه ها دیگرو نمیدونماتفاقی بوده ؟؟

وا داییشه خب شاید باهاش کاری داشته 

وقتی جواب استارتر یه تاپیک و میدم تو خودتو نخود اش نکن جواب نده چون گ و ه خوریش به تو نیومده حالا هر چی دوست داری منو ریپ بزن جواب و تایپ کن من اسم کاربری تو تو اعلاناتم ببینم نخونده پیامت و حذف میکنم حالا هری رد کارت باباااا 

اخه چ کاری میتونه باهاش داشته باش از راه دور ک تازه اینم جواب نمیداد

مطمين باش درباره تو نبوده بعدشم تو از پسره خوشت میاد چرا هی باهاش کات میکردی؟

مطمين باش درباره تو نبوده بعدشم تو از پسره خوشت میاد چرا هی باهاش کات میکردی؟

دوبار اول اختلاف داشتیم کات کردم

اما با اخر ک از حرفاش کوتاه اومد اوکی شدم دیگ ولی یهپ بخثمون شد الکی