سلام
بچه ها دختر پسرعمو مامانم( دختره اسمش نازنین و۲۲ سالشه و ی شهربا فاصله یک ساعت ما هستن)منو پارساال همین موقعا ب داییش معرفی کرد و پسره اینستا پیام داد گفت قصدم ازدواج ولی دوست دارم طرفمو اول خودم ببینم بعد خانواده ها و
خلاصه دوتایی بیرون رفتیمو از هم خوشمون اومد اما بعد چتد روز حرف زدن سر ی اختتلاف نظر من گفتم نمیتونم کنار بیام و جدا شدیم
و ۲ـ۳ ماه بعدش( از رو کنجکاوی) استوری واتس اپ گذاشتم و ریپلای کرد و گفت بیا همو ببینیم و دوباره دیدیم و دوباره سر ی اختلاف مشابه بعد چند روز حرف زدن گفتم نمیتونم کنار بیام و ردش کردم.
بعد ۲ـ۳ ماه پسر همون پسرعمو مامانم تصادف کرد و ما رفتیم بیمارستان ملاقات و یکی از خواهراشو اونجا دیدم و تحویل گرفت و ...
من میخاستم ببینم شمارمو هنوز داره باز استوری واتس لپ گذاشتم روز تولذم و تبریک گفت و سریع گفت همو ببینیم کارت دارم.
رفتیمو از اون دوتا موردی ک من بخاطرشون ردش کردم یکم کوتاه اومد و درواثع قبولشون کرد( گفت خواهرمم باهلم صحبت کردم و مجابم کرد)
و اینبار جدی تر از قبل صحبت میکردیم اونم تمایل داشت خیلی و قرار شد اوضاع تصادف بچه خواهرش یکم ک بهتر شد بیاد خواستکاری رسمی و تو این مدت اشنا شیم.
ی روز ی خواسته یکم غیرمنطقی داشت بحث کوچیک شد برگشت گفت اینجوری ک من هرچی میگم تو میگی نه ابمون تو ی جوب نمیره ها حواست باش
منم عصبانی شدم کلی بدحرف زدم ک چی فکر کردی مثلا تهدید میکنی؟؟ برو هرجا خوشته مگه دعوتنامه فرستادم برات و ... ک اون کلا ج نداذ
حدود یک ماه بعدش دختره همون نازنین ی روز زنگ زد گفت بیا همو ببینیم و رفتیم بیرون و میدیدم مدام گوشیش زنگ میخوره ولی این هی ریجکت میکنه و هیچی نمیگه ،من عمدا سرمو یواشکی کردم تو گوشیش دیدم شماره سیو نشده پسرس و دختره گفت نمیدونم کیه هی زنگ میزنه و خلاصه تا اخرشب با هم بودیم و اومد خونمون شام و بعدم رسونیدمش خونه عمش اخرشب
سر اون تصادف ک گفتم این دختر ب خاطر جریاناتی گیر داده ب داییا و خاله هاش ک تقصیر شما بود و همشونو انقالو کرد بعد اومدنش خونمون..حتی همین داییشو
بنظرتون داییش اینو فرستاده بود با من حرف بزنه و این دشمنی کرده نگفته ب من ک داییم هنوز میخادت؟؟ اخع اصلا هیچ کلمه ای تز داییش نگفت ولی از این نمیترسه ی روز لو بره پیش ما و داییش ک این حرفی ب من نزده و از دهن من حزف برده و الکی گفته دختره قبول نکرده؟
ی راهی بهم میگین ک بفهمم ایا داییش قرستاده بودتش یانه؟؟ خیلی تو مخمه
از پسر خوشم میاد