2777
2789

اصلا نخر درسته بالا میره بازم الان چیز درستی نمیتونی بخری تواین گرونی

پسرم عشقم زندگیم نمیدونی چقد از بودنت درکنارم خوشحالم همیشه باش   تیکرتولد ۲سالگی پسرمه  

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

همسرمم همینو میگه.

من خودم قبل عید خریدم ۱۰ت پول داشتم اصلا چیزی ندادن یعنی ۱۰میلیون ارزش نداشت خریدام الانکه گرونتر شده

پسرم عشقم زندگیم نمیدونی چقد از بودنت درکنارم خوشحالم همیشه باش   تیکرتولد ۲سالگی پسرمه  

منم قبل عید خریدم 150 بود

امام حسن علیه السلام: کسانی که صاحب فرزند نمی شوندزیاد ذکر استغفار را بگویند، ان شاء الله خداوند آنها را صاحب اولاد خواهد کرد(مصباح کفعمی حاشیه ص58). خدایا شکرت. به تو می سپارمش. 
گرمی چند بود اون موقع؟؟؟

نمیدونم ...نازک خریدم شد520

❤دوست خوبم اگه دوست داشتی واسه  سلامتی پسرم امیرحسین صلوات بفرست.... خدایاازبلاهامحفوظمون بدار..... الهی آمین❤
من خودم قبل عید خریدم ۱۰ت پول داشتم اصلا چیزی ندادن یعنی ۱۰میلیون ارزش نداشت خریدام الانکه گرونتر شد ...

چی خریدی با ده میلیون؟ چن گرم شد؟ گرمی چن خریدی قبل عید؟

اگه دوس داشتی بگو😄

مهربانی را اگر قسمت کنیم💕من یقین دارم به ماهم میرسد!           آدمی گر ایستد بربام عشق❤دستهایش تا خداهم میرود🤞
2790
2778

جدیدترین تاپیک های 2 روز گذشته

لباس دانشگاه

yekta737 | 13 ساعت پیش
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز