2777
2789
عنوان

یه حس ششم میشه بیاد

| مشاهده متن کامل بحث + 233 بازدید | 57 پست
اسما چند سالگی ازدواج میکنه ؟

اگه بیست سالگی رو رد نکرده ممکنه توی سن 20 ازدواج کنه

اگرم رد کرده که ازدواجش نزدیکه

🔴مربی زومبا و چربی سوزی🔴کاربر آقا درخواست ندههههههههههههه خدا شاهده میزنم تو دهنت درخواست بدی

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

آره ایشالله که سلامت باشه زیر سایه شما و پدرش جنسیت مهم نبستنه دو قلو نیست عزیزم

اون پسری ک باهاش چت مبکرذم قبلا کی پیام میده بهم؟

دیداری داریم ؟کی ؟ رندوم یا قرار میزاریم ؟ 

از نزدیک بیشتر ازم خوشش میاد یا کمتر؟

ممنونم یه دنیااااا شما ف ا ل میگیرید یا حس ششم هستین ؟

حس شیشم هستم استخاره با قرآن و فا-ل دیوان بلدم با کتاب

🔴مربی زومبا و چربی سوزی🔴کاربر آقا درخواست ندههههههههههههه خدا شاهده میزنم تو دهنت درخواست بدی

اگه بیست سالگی رو رد نکرده ممکنه توی سن 20 ازدواج کنهاگرم رد کرده که ازدواجش نزدیکه

عزیزم دیگه چی راجبم حس میکنی راجب خودم ایندم اینا

🌹به اطلاعتون برسونم، کاربری دست دو نفر هست 

خیلی ممنونم دوست خوبم ان شالله هرچه دلت خواست خدا بهت بده

دورت بگردم عزیزدلم همچنین

از نظر شخصیتی ممکنه ساده و مهربون باشی و صدای دلنشینی داری بخشنده هستی درکل کمک کردن رو دوست داری شاید تک فرزند باشی شایدم تعداد فرزند های خانوادت کم باشن

قدت بلند نیست(نه اینکه قدت خوب نباشه هاااا) و درکل هیکل خوبی داری

اسما بختش سرده ؟‌ اینجوری حس میکنی نه

نه مشکلی نداره

شاید یکم درونگرا باشه یا درکل منظور اینه که خیلییی توی جامعه نیست توی این باغ و فازا نیست به قول معروف به خاطر همین ممکنه اینجوری فکر کرده باشین شما

آینده خوبی داری مخصوصا شغلی و تحصیلی البته با تلاش خودت و درکل همه چیز رواله

اگه بیست سالگی رو رد نکرده ممکنه توی سن 20 ازدواج کنهاگرم رد کرده که ازدواجش نزدیکه

من ازدواج میکنم از الان به بعد

خصوصیت اول اسم یا ماه تولدم میگی

هرچی حس میکنی از منو زندگیم میگی