2777
2789

🔴❌️ درگذشت دخترک موتورسیکلت سوار اصفهانی ❌️🔴

●●● ((( ویدیو هایی توی سوشیال مدیایی یوتیوب و اینستاگرام و تلگرام وووو •••• و در خبرگذاری های ایرنا و ایسنا و رکنا و اعتماد وووو •••• وایرال و پخش و منتشر و به اشتراک گذاشته شدن راجع این موضوع که با رسیدن ماشین های کمکی و امدادی امبولانس و اورژانس به محل حادثه و واقعه تصادف رانندگی بین موتورسیکلت و کامیونتی در شهر و استان منطقه صنعتی دولت اباد اصفهان در تاریخ هشتم مهر یکهزار وچهارصد و چهار شمسی 1️⃣4️⃣0️⃣4️⃣0️⃣7️⃣0️⃣8️⃣ ساعت دوازده و سی دقیقه ظهر 1️⃣2️⃣3️⃣0️⃣ از طریق تماس تلفنی به مرکز و سیستم و موسسه فوریت های اضطراری بحرانی پزشکی اورژانس یعنی صد و پانزده 1️⃣1️⃣5️⃣ تثبیت میشه و اتومبیل های امدادی کمکی هم اعزام و مستقر و فرستاده میشن که راکب و راننده موتورسیکلت یه دخترک جنسیت زن و مونث و لیدی نوجوان بیست 2️⃣0️⃣ ساله بودن که با یک اتومبیل کامیونت تصادف میکنن و متاسفانه و شوربختانه جوون میدن و فووت میکنن و اکسپایر میشن ))) راجع موضوع تصادف موتورسیکلت ششصد میلیارد دفعه در اپلیکیشن های اینستاگرام و تلگرام و یوتیوب و تلویزیون و رادیویی و روزنامه ها وووو •••• هشدار و تذکر و الارم و آژیر و توصیه و توصیحات و تفسیرات و تشریحات داده شده بعصیا میان سفسطه و مغلطه میبافن و اللهه و بللهه و جیمبللهه میکنن تا وقتی قوانین و مقرراتی و چهارچوبی و استانداردی و آموزش و یادگیری و آموزشکده و آموزشگاهی و مؤسساتی و سیستمی و کمپینی و پویشی و کمیته ای راجع موتورسیکلت سواری بانوان و زنان و دختران و جنسیت مونث استیبیلیتی صادر و تثبیت نمیشه جونتون رو اینطور به بازیچه و ملعبه نگیرین همچی دبدبه و کبکبه و قولدورم و مولدورم کردن نیستش بعضی موضوعات تشویش و وحشت و استیصال و پانیک دارن که نتیجه و اختتامشون به بیمارستان و ببخشید دورازجونتون پیکانش و فلاشش به گورستان و قبرستان میرسه وقتی پسر و مرد و اقا و جنسیت مذکر که راننده و راکب موتورسیکلت هستن اینهمه فووتی و کشته شدن و درگذشت های وحشتناک دارن فکر نکنین گواهینامه رانندگی موتورسیکلت فقط یه تاییده برای خریداری موتورسیکلت هست خیررر گواهینامه رانندگی موتورسیکلت کلی اینفورمیشن و اطلاعات و مشخصات قطعات و تجهیزات و تعمیرات مکانیکی و نحوه و طریقه استفاده از موتور و آموزش و اداکشن و یادگیری و فراگیری کتگوری و دیسیپلینی وووو •••• داره که توسط مربیان و مدرس های پروفشنال آموزش داده میشه که از مشقت و فلاکت و مخمصه و پاپوش و مضیقه های پیشبینی نشده پیشگیری و پرهیز و امتناع کنه پس لطفا و خواهشا به اینطور تذکر و هشدار ها گوش کنین تا زندگیتون رو ججههننمم نکنین !!!! ●●●

🦋 کرم ابریشم با مرگش تبدیل به پروانه شد 🦋🔥 شیطان همیشه زندگیش جهنمه 🔥❌️ دین و ایمون من انسانیت با چاشنی وجدان و شرافت و معرفته ❌️🎯اگر تحصیلاتم رو ادامه میدادم قطعا روانپزشک و روانشناس و وکیل میشدم 🎯‼️فرزند پسندیده والدینت باشی میشی بادیگارد و نوکر و کلفت و غلام حلقه به گوش ولی فرزند شیطانی باشی همیشه احترامت رو نگه میدارن و میشه عزیز دردونه و چراغ خونه و دورت مثل پروانه میچرخن مبادا آب تو دلت تکون بخوره ‼️🖤 مرگ و فوت عزیزانم یادم داد فاصله بین مرگ و به اسکلت تبدیل شدن و زندگی و زنده بودن اندازه موعه 🖤🚷روزگاری هم اگر دیوانه ات بودم گذشت 🚷🪙 طلا که جاش توی اشغال و زباله ها نیست تو معادن طلاست 🪙 💎 من زمردم الماس شیشه ای دختری جنگجو با گرزی پولادین با کلاه خودی زنجیری با سپری آهنین حریفم زندگیست 💎☢️ جاروبرقی نیستم که اشغال هارو تو خودم جمع کنم ☢️🟢ZOMOROD1998 🟢 و •••