2777
2789
عنوان

کیا سر کلاس حواسشون پرت میشه

45 بازدید | 10 پست

مثلا بچه ها میگن معلم چنین چیزی گفت میگم کِی گفت چرا من نشنیدم 

کسی هست مثل من باشه

شما همه درس ها رو توی کلاس یاد میگیرید؟

این الطالب بدم المقتول بکربلا.     السلام علی الحسین و علی علی ابن الحسین و علی اولاد الحسین و علی اصحاب الحسین(ع)

مثلا روی مثالی که معلم زد

یعنی یه لحظه بهش فکر کردم ولی روش درنگ نکردم همون لحظه فکر کردم و گذشت

فکر کنم زیاد دقت و توجه نکرده بودم فقط شنیده بودم و نوشتم از روی تخته یعنی سریع ازش گذشتم گاهی هم مطالبی که به خودم میگم برام مهمه و باید بلد باشم هم زیاد توجه نمیکنم و حس میکنم به حافظه نمیسپارم

این الطالب بدم المقتول بکربلا.     السلام علی الحسین و علی علی ابن الحسین و علی اولاد الحسین و علی اصحاب الحسین(ع)

چرا حضور ذهنم کمه فکر می کنم توجه ندارم زیاد گاهی میگم این مطلب مهم نیست گاهی هم میگم مطالب خیلی پیچیده هست ولش کن

البته فکر نکنم مشکل از حافظه باشه چون وقتی برای امتحان میخونم یادم میمونه

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

من قبلنا حتی میخوابیدم یا کتاب متفرقه میخوندم همزمان با درس دادن معلم ولی یهو معلم میگف پاشو بیا اینو جواب بده شیمی یا ریاضی و.. خیلی عادی بود برام سریع حل میکردم مغزم کار میکرد راحت همه چی یادم میموند 

الان ولی از کلاس میام بیرون از خودم می‌پرسم اصن موضوع چی بود چرا انگار کلا تو کلاس نبودم واقعا هیچ چیز یادم نمیاد! هیچی!

فکر کنم چیزایی که خودم بخونم و زیاد تکرار کنم و بهش توجه کنم و دقیق به ذهن بسپارم،بیشتر توی ذهنم بمونه

چرا حضور ذهنم کمه فکر می کنم توجه ندارم زیاد گاهی میگم این مطلب مهم نیست گاهی هم میگم مطالب خیلی پیچ ...

دقیقا مغزت ناخوداگاه هیچ مطلبی رو مهم نمیدونه چون برات اهمیت نداره توجه نمیکنی یادت هم نمیمونه 

من فک کنم بخاطر افسردگی و اضطراب طولانی مدت اینطوری شدم 

گاهی هم یه مطلب ساده رو خیلی پاپیچ میشم و ربطش میدم به درسای دیگه که لازم نیست و ذهنم رو الکی درگیر میکنم

یا مثلاً میگم توی خونه میخونم لازم نیست الان بسپارم به ذهنم

فکر کنم چیزایی که خودم بخونم و زیاد تکرار کنم و بهش توجه کنم و دقیق به ذهن بسپارم،بیشتر توی ذهنم بمو ...

دانشجو معلمیییی؟ سال آخر؟ 

تیک تاک و اینستا و...همه چیو حذف کنم کار عمیق رو بخون باید کتاب بخونی یا کاری انجام بدی با توجه و تمرکز کامل بدون هیچ حواس پرتی اونم زمانای طولانی از یک ساعت تا ۴ساعت... که دامنه توجه که به چند ثانیه رسیده رو تقویت کنیم

دانشجو معلمیییی؟ سال آخر؟ تیک تاک و اینستا و...همه چیو حذف کنم کار عمیق رو بخون باید کتاب بخونی یا ...

چهار ساعت زیاده 

البته مثلا مطلبی که مرور نکردم بعد چهار سال تقریبا پنجاه درصد یادم بوده از عربی