همیشه خونم تمیزه اما گاهی میذارم کثیف بمونه که شوهرم بفهمه یه زن داره تلاش میکنه برا تمیزی وگرنه اگه تلاش من تباشه خونه چه شکلی میشه.
همیشه شوهرم هر شب رابطه میخواد منم مثل خودش گرمم. اما زود قبول نمیکنم. ردش هم نمیکنم که بهش بربخوره یا پشیمون بشه. به عبارتی با دست پس میزنم، با پا پیش میکشم. میگم حوصله رابطه ندارم اما لباس های لختی و فانتزی میپوشم.
موقع بحث و ناراحتی میرم اتاق و حرف نمیزنم هر وقت اروم شدم میام حرف میزنم باهاش. با مادرشوهرم دعوا داریم همش. جلو شوهرم باهاشون خوبم و انگار ن انگار. اما وقتی شوهرم نیس محل نمیدم بهشون. همه هم میدونن مقصر مادرشوهرم هس. شوهرم هم پشت منه.
با وجود بچه و کارای خونه بعد از ظهر هر روز حموم میرم و آرایش میکنم و به خودم حسابی میرسم.
خودمو دوست دارم بهترین غذا و لباس اول برا خودمه بعد برا شوهرم. مثلا اینجوری نیس بهترین قسمت گوشت رو شوهرم بخوره بدترین وکوچکترنشو من. هر دو برابریم.
بیشتر کارای خونه رو میذارم شب وقتی شوهرم خونه عست انجام بدم که فک نکنه بیکارم همیشه. البته با لباس های درهم نظافت نمیکنم که شبیه کلفت ببینه منو. با لباس های شیک و ارایش صورت و یه اهنگ ملایم کارامو میکنم.
موقع ظرف شستن همیشه دستکش دستم میکنم. شستن دستشویی و حمام رو به عهده ی شوهرم گذاشتم و گفتم بوی جرم گیر و شوینده برا من خوب نیس و اذیتم میکنه. اینجوری هم کمک میده به من و هم قدرمو میدونه. بهترین لباس رو خونه میپوشم. بهترین ارایش رو تو خونه دارم. یه بار شوهرم گفت تو خونه چرا اینقد ارایش میکنی؟
گفتم تو بیرون برا بقیه ارایش نمیکنم. تو خونه هم برا تو ارایش نمیکنم. من همیشه برای حال خوبم و روحیه ی زنانم ارایش میکنم. واقعا هم همینطوره.
برا خودم کم نمیذارم خرج میکنم میخورم و میگردم.
الان شما خانوما بهم بگین چجوریم؟
ازم سوال بکنین و منو بسنجین که ببینم سیاست دارم یا نه لطفا همگی سوال بپرسین و بعد جوابمو که فهمیدید بکید سیاست دارم یا ساده ام.؟