2777
2789

صورتم یکدست لک و جوش موهام هم کاملا ریخته و هرچی ریزش نداشت خود احمقم رفتم دکلره کردم الان دیگ رسما می ریزه می‌شکنه داغون 

تنبلی تخمدان دارم  یه مدت دارو خوردم تاثیر نداشت پیش دکتر زنان هم میرم همشون بجای دارو برا تنبلی از آدم بزور تست پاپ اسمیر و hpv میگیرن که بتونن پول بکنن 🫤

چیکار کنم واقعا تورو خدا بگین پوست و مو برم برا تنبلی بهم دارو میده ؟

به درد کسی خوردی ،بدردت نخورد ،بدردش بخوری ،بدرد نخوری

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اسپیرینولاکتون برای ریزش هورمونی خیلی خوبه البته یکماه که بخوری تاثیرش شروع میشه خوردی تا حالا؟

یه ماه خوردم تاثیر خاصی ندیدم 

اسپیرینولاکتون برای ریزش هورمونی خیلی خوبه البته یکماه که بخوری تاثیرش شروع میشه خوردی تا حالا؟

اسپبرو باید با قرض کامپوند خورده بشه اونم که همش ضرر 😭

هفته ای یکبار ، نوره زرنیخ دار بزار کل بدنت رو بعد حنا بذار 

از روغن های کرچک ،بادام شیرین، گل همیشه بهار ، برای صورتت استفاده کن ، روغن بنفشه زیتون و روغن مورد به موهات بزن ، اصلا رنگ های شیمیایی رو بذار کنار ، فقط حنا استفاده کن ، روغن و نان مصرفیت رو ارگانیک کن ، داروهای شیمیایی نخور ، شربت رضوی بخور ، بعد یه مدت خودت میبینی چقدر تغییر کردی

برو یه دگتر زنان خوب و بگو برای رفع جوش صورت و ریزش مو بهم دارو بدهوالا عجیبه من تاحالا ندیدم این مد ...

بخدا میگم خانم دکتر تنبلی تخمدان دارم مشکل هورمونی دارم باز برام پاپ اسمیر می نویسه همونجا کلی پول میگیره کلا پولکی شدن 

هفته ای یکبار ، نوره زرنیخ دار بزار کل بدنت رو بعد حنا بذار از روغن های کرچک ،بادام شیرین، گل همیشه ...

شربت رضوی چیه عزیزم 

میتونی بگی شاید بشه آنلاین ویزیت شم

اتفاقا ویزیت آنلاین هم داره

الان شماره مطب رو میذارم زنگ بزن بگو از شهر دیگه ای هستم و میخوام ویزیت آنلاین شم چه چیزایی لازمه داشته باشم آیا برگه آزمایشات هورمونی و .. لازمه یا فقط توضیح علائم لازمه

۰۷۱-۳۶۴۷۳۵۲۷

دکتر اعظم نجفی پور

اتفاقا ویزیت آنلاین هم دارهالان شماره مطب رو میذارم زنگ بزن بگو از شهر دیگه ای هستم و میخوام ویزیت آ ...

مرسی قشنگم 😍