2777
2789
عنوان

بسه دیگه😐

191 بازدید | 28 پست

تو یکی از این پربازدیدا یه نظر داده بودم الان امدم ۱۹۰ تا اعلان برام امده  یعنی برگام ریخت یه لحظه همش هم داره بیشتر میشه 😐همش لایک می کنین بسه دیگه😐

بزرگترین *درد و رنج*،،،درد و رنج تبدیل نشدن به کسی یه که توانایی شو داشتیم .....

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

کدوم تاپیک صفحه چند زود بگو برم لایک کنم بیام😁😁😁

یک پری کوچولو با روح گل ارکیده💛                            دختر چشم آبی ابرو مشکی که دل میده به بازیگر چینی💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖تو محله مون نداشتیم اون بازیگر چینی رو متاسفانه       💞💞💞💞💞💞💞💞💞💞💞💞💞💞💞💞💞من یک دختر فانتزی هستم که درون رویا های شرقی 💝💝💝 اما در حال حاضر فقط یک ۸۹ هستم که تیزهوشان میره و شاگرد اوله💝💝💝

کدوم تاپیک کدوم صفحه زودی بگو برم لایکت کنم😁😁

😂😂😂😂توروخدا بسه 😂😂😂😂

بزرگترین *درد و رنج*،،،درد و رنج تبدیل نشدن به کسی یه که توانایی شو داشتیم .....

🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣تا تو باشی دیگه حرف حساب نزنی🤣🤣🤣🤣🤣

خیاط باشی😍مامان سه تا کلوچه👧👧🧑خدایا شکرت بابت یه آقایی خوب و همه چیز❤️وقتی پستی خطاب به منه مطمئن باش میخونمش اگه دیدی  ریپلی  نکردم بدون برام مهم نبوده که جوابت ندادم پس فکر نکن جوابت رو نداشتم بدون نمیخوام باهات هم کلام شم 😜تو تاپیک هیچ آقایی شرکت نمیکنم پس آقای ن هم نه تو تاپیک من بیان نه پست منو ریپ بزنن وگرنه...... وقتی کسی میگه واسه حاجتم صلوات یا آیت الکرسی  بخونید اگه لایک کردم پستتو بدون که خوندم فرستادم ❤️😍
سایته دیگ پست نزار خب

الان شد ۲۰۰ تا خب من که کف دستمو نخونده بودم یهو اینطوری میشه دیگه یکی دو نفر لایک کردن فهمیدم نظرم مورد پسند بوده دیگه

بگو کدوم تاپیک برم لایکت کنم

اگه امضا مو میبینی حتما برای حاجت رواییم یه صلوات بفرست و بگو تا من هم برات بفرستم خدا خیرت بده الهی😘😘. و یه جمله دیگه به آقایون سایت لطفا به من درخواست دوستی ندید خواهش میکنم ندید اگر دادید میرم به نی نی یار اطلاع میدم ممنونم .

🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣تا تو باشی دیگه حرف حساب نزنی🤣🤣🤣🤣🤣

😂😂😂😂یه بار یه ماکارانی درست کردم (معمولا غذا درست نمی کنم کلا بلد نیستم)

چند روز بعدش مامانم گفت برو باز درست کن داداشم دو ساعت مسخره ام می کرد می گفت تا تو باشی از این غذا گنده گندها درست نکنی😂😂😂😂

این حرفو زدی یاد این خاطره افتادم😂😂