2777
2789

پسر همسایمون اومد یه چی تحویل بگیره یه وسیله نمیدونم چی

مامانم حجاب نداشت بهم گفت تو برو بهش بده

منم رفتم جلوی درشبیه خنگاا دو ساعت بهش زده بودم

بعد بهش بسته رو دادم😭

یه لحظه قفل شده بودم 

دو دقیقه داشتم بهش نگاه میکردم اولش

روشم کراش نیستمااا

خنگمممم

خنگگگ

گقتم سلام ۱ دقیقه بهش نگاه کرده بودم بعد گفتم اینه؟؟؟

جعبتون؟؟؟؟ گفت اره

دوباره ۱ دقیقه بهش زل زدم 

دستمم بودااا

بهش زل زده بودم بعد دادم😭😭😑

•| حنا هستم دختری در نی نی سایت |•💕 راپونزل صدام میزنن🧚🏻‍♀️ •مهربان باشید اما از ادم های پرتوقع فاصله بگیرید مقیاست را بهم میزنن و حرمت مهرت را می‌شکنند آنها حافظه ضعیفی دارند خوبی هارا زود فراموش می‌کنند..✨️ 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

وقتی اولین باره پسر میبینی😂😂😂😂😂فدا سرت مهم نیست

نه بابا 

کلا موجود زنده میبینم لال میشم

•| حنا هستم دختری در نی نی سایت |•💕 راپونزل صدام میزنن🧚🏻‍♀️ •مهربان باشید اما از ادم های پرتوقع فاصله بگیرید مقیاست را بهم میزنن و حرمت مهرت را می‌شکنند آنها حافظه ضعیفی دارند خوبی هارا زود فراموش می‌کنند..✨️ 

حالا پسش خدش چ فکرا ک نکرده

ابد و یک روز منی عشق جانم♾💏💍لطفا اگ امضام میبینین برام صلوات بفرستین لایک کنین تا منم عوضش براتون بفرستم..... آقایون لطفا درخواست ندید درخواس ببینم تگتون میکنم همه ببینن 

چندسالته

۱۸

حالا پسش خدش چ فکرا ک نکرده

واییی🤦🏻‍♀️🤦🏻‍♀️🤦🏻‍♀️🤦🏻‍♀️

کراش داری دیگه

نه به قراانن