2777
2789

پسرم سه سال و چهارماهشه بلد نیس با بچه ها بازی تعاملی کنه انگار میترسع نزدیکشون بشه چند روزه میبرمش مهد میرع یه گوشه میشینه نزدیک بچه ها نمیشه

منم حتما باید باهاش برم

با بچه های فامیل ارتباط میگیره ولی بازی باهاشونو بدو بدو و بپر اینا میکنه تعاملی بلد نیس بشینه خمیر بازی یا نقاشی یا خونه سازی ماشین بازی چیزی کنه

یکمی بررسی دقیق تر میخواد گفتاری رفتاری به بررسی ببر با کار درمانی که پولکی نباشه فقط بگه بری بیای . ...

شوهرم نمیذاره میگه این بچه مشکلی نداره تو دیوونش میکنی 

ازونطرفم مشاور حضوری کسی نیس اینجا فقط انلاین میتونم بگیرم نمیدونم جواب بده یا نه

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

شاید درونگراست یا بچه ارومی هست

اخه بعضی بچها دیرتر خودمونی میشن و نزدیک بقیه بچها میشن

ولی بعضی ها زود جوشن...زودی دوست میشن با بقیه 

قسمتی از سخن های کوروش کبیر:بودن با کسی که دوستش نداری و نبودن با کسی که دوستش داری همش رنج و عذاب است.پس اگر همچون مثل خود نیافتی مثل خدا تنها باش.واگر یافتی او را چنان حافظ باش که گویا جزوی از وجود توست.
شاید درونگراست یا بچه ارومی هستاخه بعضی بچها دیرتر خودمونی میشن و نزدیک بقیه بچها میشنولی بعضی ها زو ...

میترسم اوتیسم باشه

روانی شذم انقد بهش فک کردم خودمم حاملم همش استرس پسرمو دارم میترسم این استرسه رو اینیکی بچه هم تاثیر بذاره

میترسم اوتیسم باشهروانی شذم انقد بهش فک کردم خودمم حاملم همش استرس پسرمو دارم میترسم این استرسه رو ا ...

علامت های اتیسم مشهوده

بچه خیلی دیر حرف میزنه

تعامل چشمی نداره....

بچه یکی از همکارهای همسرم اتیسم بود.

شش سالش بود...سلام میدادی اصلن تو چشم نگاه نمیکرد.

انگار اصلن نمیشنید.حواسش نبود....

قسمتی از سخن های کوروش کبیر:بودن با کسی که دوستش نداری و نبودن با کسی که دوستش داری همش رنج و عذاب است.پس اگر همچون مثل خود نیافتی مثل خدا تنها باش.واگر یافتی او را چنان حافظ باش که گویا جزوی از وجود توست.
میترسم اوتیسم باشهروانی شذم انقد بهش فک کردم خودمم حاملم همش استرس پسرمو دارم میترسم این استرسه رو ا ...

نگران نباش

فقط بیشتر پارک و بیرون جاهایی ک بچهای دیگه هستند ببر

کم کم از بچه های دیگه یاد میگیره