2777
2789

پسرم وارد ۱۶ شده

تختش و پاتختی مشکی قهوه ای روشن

میز کارشم همینجور 

آباژور مشکی خریدم ی قاب عکس کوچیک سفید

دیوارها سفیده 

رو تختی مشکی 

کتاب خونشم سفید 

حالا دیوار چه رنگی کنم و پرده و موکت چه رنگی بخرم

😕خودم میگم دیوار و پرده ها رو توسی کنم ها 

کاش میشد صداتو از پشت هیاهوی باد شنید 🙂🫠🙃🥲

دیوار ها طوسی خیلی روشن ک دلگیر نشده پرده ها طوسی تیره

بعد از کلی تلاش شدم؛ مدیرعامل شرکت دایان❇️ارشد مهندسی ژنتیک🧬عاشق کتاب📚گل و گیاه🌱 موسیقی🎶والیبال🏐 یه دختر تابستونی💅🌾

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

میتونی از چت جی بی تی بپرسی با عکس نشونت بده با رنگای مختلف چه شکلی میشه یا پیشنهادش چیه 

بنظرم همه چیو مشکی گرفتی باید دیوارو روشن بزنی

فراموششون نکنی .... به نام خداوند رنگین کمان   بچه ها نخندینا   بارون اومدو یادم داد   به مامان چیزی نگو      بچه ها ناموسا کمک... اگر پاپی دارید از تجربیات نگهداری تون بگید اگر چیزی بلد باشم خوشحال میشم باهاتون به اشتراک بزارم

میتونی از چت جی بی تی بپرسی با عکس نشونت بده با رنگای مختلف چه شکلی میشه یا پیشنهادش چیه بنظرم همه چ ...

آره دیگه دنبال اینم که از اون بی روحی در بیاد

من الان خودم این مشکل پیدا کردم مبلام طوسی فرش طوسی پرده سفید کابینت طوسی پرده آشپزخونه سفید طوسی میز غذاخوری طوسی ولی دو روزه به همسرم میگم دلگیر شده برام فضای خونه نمی‌دونم چی اضافه کنم از این حال در بیاد

دیوارا سفید پرده و روتختی هم ست بگیر از این ست های عکس دار مثلا تیم محبوبش یا یک طرح خوشگل

🤣😂ن پولم نمیرسه اونا ۳ملیونه 

با مبلغ کم میخام تغیرات بدم

کاور  تخت و بالش گرفتم مشکی هست

خدا حفظش کنه 

یه لحظه خودمو جای شما دیدم پسرم یازده سالشه 

پارسال که وسایلش رو گرفتیم یه دیوار رو کاغذ دیواری مشکی زد با طرح کهکشان بقیه دیوار سفید   پرده سفید و تخت سفید و روتختی طوسی گرفتم خیلی تیره نباشه 

فکر کنم شما هم از طوسی روشن  استفاده کنی خوب میشه 

یه چند تا اکسسوری رنگی هم اضافه کن که خیلی خنثی نباشه اتاقش

اگه حال داشتی واسه تموم شدن قرض هامون دعا میکنی 🌺🙏

میخوام درسته نه میخام 

یه چندتا رنگ شاد مثل قرمز و سبز و آبی ولو در قالب گلدون، کوسن، یا قاب و اینا وارد اتاقش کن

پاسخ های شما در مورد غلط املایی هاتون یا نظراتی که خودم میذارم هیچ اهمیتی واسم نداره کلا نخونده از بخش اعلانات حذف می‌کنم به اسم هیج کاربری هم توجه نمی‌کنم مگر اتفاقی 

من الان خودم این مشکل پیدا کردم مبلام طوسی فرش طوسی پرده سفید کابینت طوسی پرده آشپزخونه سفید طوسی می ...

کوسن رنگی اضافه کن 

گل طبیعی 

رنگ سبز اضافه کنی فکر کنم بیاد و قشنگ بشه

اگه حال داشتی واسه تموم شدن قرض هامون دعا میکنی 🌺🙏
من الان خودم این مشکل پیدا کردم مبلام طوسی فرش طوسی پرده سفید کابینت طوسی پرده آشپزخونه سفید طوسی می ...

وای ن 

پرده مبل ست باشه شیک تره 

فرش رو میتونستی تغیر بدی 

دیوارها رو سفید استخونی بکن

قالیباف زمینه لاکی بردار که یکم رنگ بده. 

همه رو طوسی مشکی نکن پسرت افسردگی می گیره بین این همه تاریکی 

یعنی خدا نکنه حرف از خدا بزنی و یه عده فکر می کنند نماینده خدا رو زمین هستی و می ریزن رو سرت تا عقده هاشون خالی کنند!