2777
2789
عنوان

ازوقتی اهمیت نمیدم کمترفکرمیکنم

35 بازدید | 4 پست

قبلاخیلی برام مهم بود من تک فرزندم چندتادخترخاله دارم یکی از دخترخاله هام مثل خودم مجرده اون همه روسمت خودش میکشه ازمن پیششون بدمیگه که بامن بدبشن وموفق هم شده تاجایی که من توی بحث هاشون اصلاراهی ندارم. البته دوسه تادیگه ازدخترخاله هامم شبیه منن.. 

حالا چرا اینابه من اهمیت نمیدن؟ چون اونا به درس خوندن اعتقادی ندارن؛ دوست دارن شکل زندگیشون طوری باشه که همش راجب دوست پسرو.. غیره صحبت کنن با اینکه متاهلن..(البته بماندمنم به زودی نامزدمیکنم باکسی که دوسش دارم وعمیقابه علایقم احترام میذاره) 

❤️‍🔥دختربختیاری❤️‍🔥من مطمئنم خدا برام بدنمیچینه🌱✨الان نه ولی یه روزی به یه جایی میرسم که همتون بشناسینم:) قدکشیده لای به لای رنج وغم؛ ❤دیوانه ی شاهِ خراسان♥

نمیدونین من چقدر اهمیت میدادم بهشون آبجی صداشون میکردن پول ازم میخاستن میدادم کارشون گیربود انجام میدادم و..... 

❤️‍🔥دختربختیاری❤️‍🔥من مطمئنم خدا برام بدنمیچینه🌱✨الان نه ولی یه روزی به یه جایی میرسم که همتون بشناسینم:) قدکشیده لای به لای رنج وغم؛ ❤دیوانه ی شاهِ خراسان♥

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

ازیه جایی به بعدبه خودم اومدم دیدم عه اینا همونایین که ازموفقیت من ناراحتن با اینکه من ذوق میکردم براشون؛ سرشون توزندگی خودشون نبودمیشستن پشت سرم حرف میزدن... 

خلاصه تهش شداینکه اصلادوست ندارم جایی که هستن باشم اگرم برم درحده یه سلام معمولی.. 

اینوگفتم چون زیادمیبینم تاپیک عه دخترخالم این کاروکرد دخترعمم تیکه زدفلان، باورکنیدهیچ کس براتون نمیمونه تهش خودتونیدوخودتون محدودکنید دایره ارتباطاتتون رو ولی با آدم درست.