2777
2789
عنوان

وام مهربانی بانک ملی

71 بازدید | 6 پست

کسی گرفته؟شرایطش رو میدونه؟

هرگاه که تسلیمم در کارگه تقدیر /                                        ارام تر از آهو، بی باک ترم از شیر/                                      هرگاه که میکوشم در کار کنم تدبیر/                                      رنج از پی رنج آید،زنجیر پی زنجیر/

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

باید سپرده بذاری . بر اساس سپرده ات و میزان زمانی که میذاری تا ۳۷۰ درصد پولت وام میده حداکثر هم ۳۰۰ ...

خب مثلاً چقدر و چند مدت باید بذارم تا 300 تومن بده عزیزم

هرگاه که تسلیمم در کارگه تقدیر /                                        ارام تر از آهو، بی باک ترم از شیر/                                      هرگاه که میکوشم در کار کنم تدبیر/                                      رنج از پی رنج آید،زنجیر پی زنجیر/
اگه گفتن لطفاً لایک کن 🌹

بیا

خب مثلاً چقدر و چند مدت باید بذارم تا 300 تومن بده عزیزم

جدولش تو نت هست . من بخوام بفرستم کای طول میکشه. سرچ کن گوگل جدول وام مهربانی 

خداوند به من نزدیکترین است
و همیشه حامی من
جدولش تو نت هست . من بخوام بفرستم کای طول میکشه. سرچ کن گوگل جدول وام مهربانی

مرسی ازت