2777
2789

اسی اینی ک توگفتی بهش مجبوس مرغ باگوشتم میگن خو

بنام خدا هیچ جای دنیا نجف علی نمیشه ...حسین جان سلام من برتوباد درتک تک روزهاکه جهان هست ماه وخورشیدهست اسمان هست امامن نیستم.  یارب صبرمرامعجزه کن❤️ب کوری دوچشم دشمنانش فقط حیدرامیرالمومنین است  انتظارپرازرنج است.وفراموش کردن رنج اور است .امارنج بلاتکلیفی ازهرچیزی بیشتراست.هیچ چیز به اندازه ادب.احترام وذات خوب نمیتونه به کسی زیبایی واعتبارببخشه 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

خانم میخوای از کسی ایراد بگیری اول مطمئن شو منظورش رو درست فهمیدی یا نه ، استاتر ته چین رو نمیگه🤦🏻 ...

من کاری با حرف اوشون ندارم یه سرچ گوگل بکنی زیربرنجی چیه همون ته دیگ مرغ میاد

برنامه نویس و مهندس کامپیوتر

خانم میخوای از کسی ایراد بگیری اول مطمئن شو منظورش رو درست فهمیدی یا نه ، استاتر ته چین رو نمیگه🤦🏻 ...

نه این مرغ و برنج رو قاطی کرده باهم دم بکشن 

زیربرنجی مجالس اینجور نیست جدا میپزن بعد موقع کشیدن اول مرغو با سس میریزن تو بشقاب یا سینی کوجک بعد برنج زیرش میریزن

بدون امضا😁😁😁😁😑😐🙄😏😇😘😄😃😋🙂🙂🤗😄😎🙂☺😍😗

اسی ما زیر برنجی یا همون ته اندازو اول نمیپزیم

از شب قبل پیازو رنده ریز میکنیم و تفالشو میریریم دور با زعفرون زیاد و نمک و فلفل سیاه آماده میکنیم 

مرغ رو داخلش میخوابونیم

بعد کره میذاریم کف قابلمه و مرغا رو میذاریم و از آب پیاز و زعفران میریزیم روش

بعد برنج آبکش شده میریریم روش و زعفران میریریم روش و یه تیکه کره میذاریم دم بکشه

کره بشدتت لذیذش میکنه

مطمئنم روزی دوست داشتن ♥️ حسین ع ♥️ عاقبت بخیرم میکند💚
نه نمیشه اصالت این غذا با گوشت هست . اونی که با مرغه‌ تهچین مرغ یا نه انداز مرغ هست .

فک کنم منظورش اینه مث گوشت موقع سرو بین برنج میکشن

وقتی میام نی نی سایت ی صلوات شمار دستم میگیرم و با نام و یاد خدا شروع میکنم ب صلوات فرستادن😁