2777
2789
عنوان

معین چقدر قشنگ میگه

133 بازدید | 11 پست

همین که دلم باتوئه کافیه

نمیخوام بدونم دلت با کیه

من آلوده ام اما نجاتم نده

که آلوده بودنم به تو پاکیه :)

واسه اخرین بار عاشق شدم

به امیدِ رویای بوسیدنت:)

اگه صد دفعه به دنیا بیام میدونم تورو انتخاب میکنم...💔❤️

واااای نمیخوام بدونم دلت با کیه؟؟؟من روانم میریزه بهم 

یکی از بهترین سریالایی ک دیدم سریال ترکی چوکور بوده البته فقط زیرنویس ،  😍                             وقتی یه نابینا درمان میشه          اولین چیزی ک دور میندازه عصاشه........                                                                                                                                                               میگن ادمارو از بدیای گذشتش قضاوت نکن شاید سحر توبه کرده باشه اما من میگم ادمارو از خوبیای گذشتشون نشناسید ممکنه همین امروز صب کثیف شده باشه، میدونی بحثه روحه.****تتلو****                                 ❤️کار بر no aks هستم❤️   

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بدونیم دلشون باهامون نیست که داغون میشیم💔😅

ن راحت میشیم و میریم

یکی از بهترین سریالایی ک دیدم سریال ترکی چوکور بوده البته فقط زیرنویس ،  😍                             وقتی یه نابینا درمان میشه          اولین چیزی ک دور میندازه عصاشه........                                                                                                                                                               میگن ادمارو از بدیای گذشتش قضاوت نکن شاید سحر توبه کرده باشه اما من میگم ادمارو از خوبیای گذشتشون نشناسید ممکنه همین امروز صب کثیف شده باشه، میدونی بحثه روحه.****تتلو****                                 ❤️کار بر no aks هستم❤️   

هیچ وقت یادم نمیرهوقتی میخواستم ازدواج کنم این آهنگ رو بابام واسم فرستاد گفت حرف دلم ب تو تنها دخترم ...

ای جاااانم بابات محشر بوده دختر محشر👌قدرشو بدون

مبارزان خوب،هیچ وقت درداشون رو نشون نمی دن!             یه مبارز واقعی باش

ای جاااانم بابات محشر بوده دختر محشر👌قدرشو بدون

عشق منه ،میمیرم برای یه تار موش

تنها آرزوم اینه خدا از عمر من برداره بزاره رو عمر عزیزانم

خدا عزیزان شما رو هم حفظ کنه عزیزدلم💐

عشق منه ،میمیرم برای یه تار موشتنها آرزوم اینه خدا از عمر من برداره بزاره رو عمر عزیزانمخدا عزیزان ش ...

سلامت باشن 

مبارزان خوب،هیچ وقت درداشون رو نشون نمی دن!             یه مبارز واقعی باش