2777
2789
عنوان

یه تومن ازم کلاهبرداری کردن دیوار

627 بازدید | 69 پست

کتاب پزشکی خواستم بخرم از اگهی دیوار یه تومن زدم به حسابش 

همه چیزارو .ادرس و شماره تلفن و...دادم برای پست گفت فردا پست میکنم.چند روز گذشت گفتم پست کردین گفت بله .نگاه میکنم هیچچ بسته پستی ای برام ثبت نشده 

پیام دادم چرا پست نکردین .بلاکم کرد.

زنگ هم زدم جواب نداد .

شماره تماس و شماره کارت و اسم و‌فامیلشو دارم .

چیکار میتونم بکنم.

میخواستم پرداخت امن بزنم گفت من پرداخت امن نمیخوام الان لازم دارم.

دلم بهش سوخت گفتم بزنم به کارتش 

پولمو خورد .

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

از دیوار نخر دیگ از سایت های دیگه هم فقط پرداخت امن

هرکسی مشکل حقوقی داشت احتیاج به کمک داشت بهم اطلاع بده کمک کردن از علاقه های فوق قلبیم هست بعدیادت نره تو زندگیت مجبور نیستی به هیچ کسی راجع به چیزی جواب پس بدی به غیر از وجدانت اینو هیچ وقت یادت نره در عالم هرکسی ممکنه مهر قلب داشته باشه ولی نه [وجدان] همه بندگان مقرب الهی هستیم مهم اینه ک خدا فراموشت نکنه وگرنه بقیه که میان‌ و‌ میرن انسانیت داشتن و معرفت وجدان آسوده و اراده ومهربونی سبک زندگی نجیب زاده هاست انگاری قرن ماروزگار مرگ انسانیت هست  انسانیت گاهـی یک لبخندهس یک آرامش امنیت که محکم میگه نترس من هستم کمکت میکنم  که به احساسات و روح یک انسان غمگینی آرامش هدیه میکنی چشم بهم بزنید عمرتون میگذره پس حواستون به تلف شدن روزها تون در آشفتگی ها باشین.                       

منم دست فروش دوبار کارتمو کشید دو تا ۵۶۰ تومن بعد گفت یکیش بر می گرده.بعد هر چی گفتم بر نگشته شروع کرد به دعوار و شر و سر و صدا منم دیگه چیزی نگفتم.سه هفته هم گذشت و پولم بر نگشت

منم دست فروش دوبار کارتمو کشید دو تا ۵۶۰ تومن بعد گفت یکیش بر می گرده.بعد هر چی گفتم بر نگشته شروع ک ...

با پرینت حسابت برو شکایت کن عه یعنی چه اخه راحت با چار تا داد از حقتون میگذرید

رقم درسته زیاد نبوده ولی بی اهمیتی شما دزد پرورش میده

منم دست فروش دوبار کارتمو کشید دو تا ۵۶۰ تومن بعد گفت یکیش بر می گرده.بعد هر چی گفتم بر نگشته شروع ک ...

برا من پیش اومد این 

وایسادم اونجا هرکی اومد ازش خرید کنه گفتم کلاهبرداره نخرید چیزی ازش خیلی کولی بازی درآورد و هولم داد میخواست منو بزنه ولی منم کوتاه نیومدم تا پولمو داد بعد گفت حلالت نمیکنم گفتم چون نزاشتم پولمو بخوری؟😂😂😂

یه قاشق فلفل قرمز هندی بزارین تو جیبتون🌶️هروقت هوس کردید با کسی دردودل کنید بریزید تو حلقتون                      
شکایت خودش چقدر میشه

برو پیگیری کن.  ولی معمولا کلی باید وقت بزاری و هزینه کنی.  اینم چون می دونه خیلی خا پیگیر نمی شن همچین روشی برای دزدی انتخاب کرده 

من آدمی هستم که شده 5 تومان خرج می کنم که طرف به غلط کردن بیاندازم که دفعه دیگه از این زرنگ بازی ها برای کسی درنیاره

ادم کنار میاد، کنار میاد، کنار میاد، بعد یه روز می بینه دیگه نمی تونه کنار بیاد، از همون کنار می زاره می ره!

دیگه پشت دستم داغ کردم هرکی گفت لازم دارم میگم فقط پرداخت امنبنظرتون الان چیکار کنم

اگه حوصله رسیدگی اش داری دفاتر قضایی دادخواست کلاهبرداری و خسارت شو بزن ،شورا حل اختلاف میری چیزی نیست سخت نیست 

هرکسی مشکل حقوقی داشت احتیاج به کمک داشت بهم اطلاع بده کمک کردن از علاقه های فوق قلبیم هست بعدیادت نره تو زندگیت مجبور نیستی به هیچ کسی راجع به چیزی جواب پس بدی به غیر از وجدانت اینو هیچ وقت یادت نره در عالم هرکسی ممکنه مهر قلب داشته باشه ولی نه [وجدان] همه بندگان مقرب الهی هستیم مهم اینه ک خدا فراموشت نکنه وگرنه بقیه که میان‌ و‌ میرن انسانیت داشتن و معرفت وجدان آسوده و اراده ومهربونی سبک زندگی نجیب زاده هاست انگاری قرن ماروزگار مرگ انسانیت هست  انسانیت گاهـی یک لبخندهس یک آرامش امنیت که محکم میگه نترس من هستم کمکت میکنم  که به احساسات و روح یک انسان غمگینی آرامش هدیه میکنی چشم بهم بزنید عمرتون میگذره پس حواستون به تلف شدن روزها تون در آشفتگی ها باشین.