2777
2789
من بخامم پررو باشم گریه‌م میگیره وسط حرفام بغضم میزنه بیرون در مورد این راه حلی سراغ داری استاد🥺😂

اه این منم حالم بد میشه از این اخلاق مضخرفم 

هواي نبودنت داره خفه ام ميكنه بابايى  لطفا براي باباي آسمونيم صلوات بفرستين🖤خداي من شكر 

اگه کسی بهت گفت بدبخت یچیز واقعا دندون شکن

_جهنمی‌ ساخته‌بود‌ به وسعت تمام تاریخ،برمنبرش‌نشسته‌بود‌ و از بهشت' می‌گفت!.                                                                  

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

فقط منم ک از کل کل و حاضر جواب بدم میاد یعنی

نه همه آدمهای متشخص بدشون میاد. کل کل اولین اسیبش به خود طرف میرسه حتی اگه سلیطه باشه

اینم مال بچه های الانه حتی تو کلاسای مدرسه و دانشگاه هم سعی میکنن با معلم و استاد درگیر شن تا به بقیه بگن ما چقدر قوی هستیم 

سخت ترین حق الناس این است که به روح دیگران لطمه بزنی (استاد شجاعی)🗣 ای کاش حتی برای بد بودنهایمان هم مرز بگذاریم از آن مرز عبور نکنیم....❣  زن مردم لیلی تو نیست و شوهر مردم هم مجنون تو‌... اگه شده بدون فقط اسمشونو یدک کشیده و به تو در حد ی سرگرمی نگاه میکنه نه بیشتر...
سلام سلیطه جون من خودم جوابای خیلی خوبی تو ذهنم میاد ولی با تاخیر جوابا به ذهنم میرسه چکار کنم سریع ...

اینو درحال حاضر نمیدونم😂😂😂

برای کسی بمان که بداند ماندن چیست

بگو مرسی خونه ی خودمونو ترجیح میدم تا لونه مرغ

جواب بی ادبانه را که هرکسی میتونه بده ادم متشخص از خودش دفاع میکنه در برابر توهین بدون بی ادبی 

هواي نبودنت داره خفه ام ميكنه بابايى  لطفا براي باباي آسمونيم صلوات بفرستين🖤خداي من شكر 
من بخامم پررو باشم گریه‌م میگیره وسط حرفام بغضم میزنه بیرون در مورد این راه حلی سراغ داری استاد🥺😂

عسلی جون نگا باید تو آینه با خودت حرف بزنی و کل کل کنی تا قوی شی و بتونی کنترل کنی🥺🎀😂

اگه کسی گفت ما از اولشم از شما انتظاری نداشتیم چی بگیم؟

مگه باید داشته باشی؟ خودت چیزی نیستی که بخوای انتظار داشته باشی فسقلی جون