2777
2789
عنوان

با ناکافی بودن چ کنم💔😭

89 بازدید | 9 پست

وقتی خودمو مقایسه میکنم با بچه‌های فامیل با هم سن و سالام میبینم من چقققققد عقبم چقققد کمم چقققد زشتم یکی دانشگاه تهران قبول شده یکی ازدواج موفق داشته بهترین زندگیو داره یکی خانواده حامی یکی زیباست ووو.. بعدش دلم میگیره ، امسالم دوباره گند زدم کنکورو سر یه سری حرفا و رفتارا که با من شد💔افسردگی گرفتم 

هوفف وقتی فکر میکنم مناسبتی بشه باید برم تو جمع پنیک میشم اخ خدا😭اونا هی از خاطرات دانشگاهایی تاپی که قبول شدن بگن😭 یا از موفقیت هاشون کاش هیچکی به اینجا نرسه🥲😭

زشت؟ تو افسانه‌ای هستی که هنوز خودش را باور نکرده

زیبایی، نه در تقارن چهره، بلکه در توانایی لمس دل‌هاست. تو کافی هستی، چون بودن تو معنا می‌آفریند. افلاطون می‌گفت: زیبایی، پرتوی از حقیقت است. و حقیقت تو، همان نوری‌ست که در نگاهت، صدایت، و حضورت جاری‌ست

I always come back 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

زشت؟ تو افسانه‌ای هستی که هنوز خودش را باور نکردهزیبایی، نه در تقارن چهره، بلکه در توانایی لمس دل‌ها ...

چقد زیبا اما من نمیتونم به خودم حس خوب داشته باشم بازم💔 ، برا کتابیه این متن؟

دردمون اینه شانس نداشتیم ......

دقیقا من دلم به اینجاش میسوزه که یه زمانی منم خوب بودم نه کاملا اما من اون بچه زرنگه تو کلاس بودم من اون دختری بودم که یه عالمه دوست داشتم من اونی بودم که میتونستم قوی باشم اما حالا تو هرثانیه‌ی این زندگی موندم