2777
2789

اون فک میکنه دست خودمه

بیایین شما بهش بگین این رفتارم از سر بارداریه

و حساس شدنیه و دست خودم نیس و نشون دهنده ی اطمینان نداشتن بهش نیس

من گوشیشو میگردم  با اینکه بهش اطمینان دارم و چیزی ازش ندیدم تا حالا  ولی حساس شدم. هر مدت باید بگردم مطمئن تر بشم

میگه مطمئن نیستی به من  دو حالت داره یا مطمئنی یا مطمئن نیستی اینکه مطمئن هستی و میخوای مطمئن تر شی وجود نداره

باورم نمیکنه حساس شدم شما بهش بگین

بنظرم مرد اگه جوری رفتار نکنه که خانمش حساس بشه هیچوقت این وضعیت پیش نمیاد ،شما هم نگرد مردی که بخواد کاری کنه پاک میکنه بعد میاد خونه الکی وقتت رو هدر نده

انشالله۱۴44/4/4 این جمع همه سالمندان😂😂😂😂

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من تو دوتا بارداری علاوه بر حساس شدن ب همسرم باهمه دعوام میشد و دل نازک شده بودم و فوری میزدم زیر گریه عادیه این چیزا

کاربران محترم:زمانی که تاپیک میزنم یعنی انتظار هر نوع اظهار نظری را دارم ،پس مشکلی با انتقادشما ندارم در صورتی که ادب کلامتون در تاپیکم رعایت بشه . ،،،،اما زمانی  که در تاپیک کاربران دیگه اظهار نظر دارم هرچند که تبادل نظر هست ، پاسخی که میذارم برای استارتر اون تاپیک هست اگر از کامنتم خوشتون اومد و ریپلای کردین خوشحال میشم اما اگر مطابق میلتون نبود لطف کنید بگذرید  چون چیزی که من کامنت گذاشتم دیدگاه من بوده و نسبت به منطق خودم پاسخ دادم پس تنها استارتر اون تاپیک حق انتقاد از کامنتم را دارند  در صورتی که صحبتم تضاد داشته باشد با عنوانشون اگر پاسخی از جانب من دریافت نکردین  دلیل بر این نیست که حق با شماست

آقای محترم حساس شده راست میگه تو بارداری اینا طبیعیه شما نمیتونی درک کنی حس خانمت و چون مزدی و مطالعه زیادی درباره حس و افکار خانمها نداشتی به دل نگیر شما 

وقتی جواب استارتر یه تاپیک و میدم تو خودتو نخود اش نکن جواب نده چون گ و ه خوریش به تو نیومده حالا هر چی دوست داری منو ریپ بزن جواب و تایپ کن من اسم کاربری تو تو اعلاناتم ببینم نخونده پیامت و حذف میکنم حالا هری رد کارت باباااا 

شما برو روانشناسرفتارت هرچقدرم بخاطر بارداری باشه باید خودت کنترل کنی

چندتا بچه داری

کاربران محترم:زمانی که تاپیک میزنم یعنی انتظار هر نوع اظهار نظری را دارم ،پس مشکلی با انتقادشما ندارم در صورتی که ادب کلامتون در تاپیکم رعایت بشه . ،،،،اما زمانی  که در تاپیک کاربران دیگه اظهار نظر دارم هرچند که تبادل نظر هست ، پاسخی که میذارم برای استارتر اون تاپیک هست اگر از کامنتم خوشتون اومد و ریپلای کردین خوشحال میشم اما اگر مطابق میلتون نبود لطف کنید بگذرید  چون چیزی که من کامنت گذاشتم دیدگاه من بوده و نسبت به منطق خودم پاسخ دادم پس تنها استارتر اون تاپیک حق انتقاد از کامنتم را دارند  در صورتی که صحبتم تضاد داشته باشد با عنوانشون اگر پاسخی از جانب من دریافت نکردین  دلیل بر این نیست که حق با شماست

آقا گیر نده بهش بزار بگرده مگه چیزی هست که ناراحت میشی 

دست همسرتو بگیر ببر یه دوری بزنین 😂😂😂 خانم شما هم حساسیتتو کم کن 

❤❤خدایا شکر که هوامو داری یکم بیشترتر هوامو داشته باش بتونم مغز و روان و قلبم رو سروسامان بدم❤❤اگه نظرات ما با شما فرق داره چون اثر انگشت ما با شما متفاوته ؛  پس قرار نیست بخاطر عقایدی که آسیبی به همدیگه نمیرسونه باهم جنگ و جدل و بحث کنیم
شما برو روانشناسرفتارت هرچقدرم بخاطر بارداری باشه باید خودت کنترل کنی

الان این حرفه تو میزنی زن ستیز پیک می داره میگه شوهرش کامنت ها رو میخونه چرا بره روانشناس توئه اوسکول برو روانشناس که حس طلیعی خانمها رو درک نمیکنی 

وقتی جواب استارتر یه تاپیک و میدم تو خودتو نخود اش نکن جواب نده چون گ و ه خوریش به تو نیومده حالا هر چی دوست داری منو ریپ بزن جواب و تایپ کن من اسم کاربری تو تو اعلاناتم ببینم نخونده پیامت و حذف میکنم حالا هری رد کارت باباااا 

آره حساس شدی کاری ندارما من کلا طرفه خودمونم شوهرت هوا بر نداره دعوات کنه.ببین تو گوشیه شوهرت بگردی نگاه کنی بینتون این حس بوجود میاد شوهرت زنم که بهم اعتماد نداره و شما بی اعتماد تر میشی با این کارا و این رابطه با حدس و گمان به جایی که نباید کشیده میشه .شوهرتم  باید بدونه الان بارداری از قصد نیست اینکارات .در آخر ببین ماه پشت ابر نمیمونه با گشتن و اینا چیو میخوای بفهمی آخه

نرمال نیستی

مامان کارِن و هاکان❤❤اول ازهمه بگم اینجا یه جای عمومیه وقتی تاپیکی میزنی میام نظرمیدم اون نظر منه من نه تورو دیدم نه میشناسم نه توشرایطتم پس فقط نظرمو میگم اگه نظرم برات خوب نبود معذرت میخوام ولی حوصله این حرفای خاله زنک رو ندارم 👈قضاوت کردی👈دلم شکست👈حلالت نمیکنم اگه هم میخوای اینارو بگی ریپلای نزن مرسی❤
الان این حرفه تو میزنی زن ستیز پیک می داره میگه شوهرش کامنت ها رو میخونه چرا بره روانشناس توئه اوسکو ...

خب بخونه

الان ی مرد گوشی زنش چک کنه میگید پارانویا داره باید درمان بشه

خانوم اینکارو کنه میشه طبیعی؟

نخیر شک داشتن و گشتن گوشی طبیعی نیست.