2777
2789

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

دلایل احتمالی درد لگن و کشاله ران بدون ترشح

1. التهاب لگن (PID) خفیف یا تحت بالینی

گاهی التهاب عفونتی هست ولی هنوز ترشح یا تب شدید ایجاد نکرده.

درد می‌تونه به کشاله ران منتشر بشه.

2. دیسک کمر یا مشکلات عضلانی/اسکلتی

بعضی دردهای لگن و کشاله ران ناشی از فشار روی عصب یا عضلات لگن و ران هست.

3. کیست تخمدان یا مشکل تخمدان‌ها

بعضی کیست‌ها درد لگن و زیر شکم ایجاد می‌کنن که به کشاله ران هم می‌زند.

4. مشکلات ادراری یا کلیوی

سنگ کلیه، عفونت خفیف مجاری ادراری می‌تونه باعث درد لگن و کشاله ران بشه حتی بدون ترشح.

5. مشکلات گوارشی یا روده‌ای

یبوست شدید، التهاب روده یا حتی گازهای روده می‌تونن درد لگن و کشاله ران ایجاد کنن.

درد پایدار یا شدید یا همراه با تب، تهوع، خونریزی غیرطبیعی یا تورم نیاز به پیگیری فوری دارد.

حتی وقتی ترشح وجود نداره، اگه درد ادامه داشته باشه، معمولاً سونوگرافی لگن و بررسی خون و ادرار توصیه می‌شه.

بعضی اوقات درد لگن و کشاله ران فقط با دارو و استراحت کاهش پیدا می‌کنه، ولی بدون علت دقیق، بهتره ادامه پیگیری پزشکی داشته باشه.
سیپروترون مصرف میکنم

مال همینه

به سه چیز تکیه نکن:  غرور،دروغ،عشق ،ادم با دروغ میتازد ،با   غرور می‌بازد ،با عشق میمیرد.      .دکتر علی شریعتی.             جانم فدای ایران 🇮🇷
اخه قبلش هم درد داشتم الان بیشتر شده

تعییرات هورمونی باعث چنین درد هایی میشه،میخواین برای اطمینان بیشتر یه سونو لگن بگیرید

به سه چیز تکیه نکن:  غرور،دروغ،عشق ،ادم با دروغ میتازد ،با   غرور می‌بازد ،با عشق میمیرد.      .دکتر علی شریعتی.             جانم فدای ایران 🇮🇷
تعییرات هورمونی باعث چنین درد هایی میشه،میخواین برای اطمینان بیشتر یه سونو لگن بگیرید

سونو دادم ام ار ای هم دادم

قشنگ چن ماه پیش خودمم حس کردم هورمون هام بهم ریخته چون اکنه شدید زدم درد لگن اینام داشتم دکتر سیپروترون داد بهم

فقط نمیدونم چی باعث شد یهو انقد هورمون هام بهم بریزن پریودم کم شد ی بار بدنم باد کرد بدن درد داشتم...

سونو دادم ام ار ای هم دادمقشنگ چن ماه پیش خودمم حس کردم هورمون هام بهم ریخته چون اکنه شدید زدم درد ل ...

پس اگر انجام دادین و این علائم بوده که ناشی از تغییرات شدید هورمونیه

فقط نمیدونم چی باعث شد یهو انقد هورمون هام بهم بریزن پریودم کم شد ی بار بدنم باد کرد بدن درد داشتم.. ...

استرس شدید نداشتین؟

مواد غذایی که احساس می‌کنین حساس بودین راجبش؟