2777
2789
عنوان

فولیکول 28 و بارداری

147 بازدید | 29 پست

ماه دوم اقدامم  روز 24 سیکلم هستم ماه پیش ماه اول اقدام سیکلم 35 روزه شد ولی ماه قبلش 30 روزه بود

دو روزه زیر دلم همون سمت که فولیکول داشتم و ازاد شد درد مث پریودی دارم، خفیفه  اینماهم فولیکولم روز 13 تو سونو 28 میل بود که دکترم گفت اقدام کن ممکنه بارور بشه

گاهی بايد در برابر مشكلات سكوت كرد ، شايد خدا حرفی برای گفتن داشته باشد ،،،

من فولیکول ۲۱ داشتم باردار نشدم

خب تاثیر گذاره چیزای دیگه.. ازمایش و سونو برای امادگی قبل بارداری دادی؟ مشکلی نبوده ؟ یا تو ازمایشت ؟

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من فولیکول ۲۱ داشتم باردار نشدم

ممکنه شرایط دیگه ام دخیل باشه.. حتی یکم استرس تاثیر میذاره.. دکتر من گفت تا 30 میل احتمال باروری هست

خب تاثیر گذاره چیزای دیگه.. ازمایش و سونو برای امادگی قبل بارداری دادی؟ مشکلی نبوده ؟ یا تو ازمایشت ...

بخدا دیگه نمیدونم هر دکتری میرم میگه نه تو نه شوهرت هیچ مشکلی ندارید ذله شدم😭😭😭

بخدا دیگه نمیدونم هر دکتری میرم میگه نه تو نه شوهرت هیچ مشکلی ندارید ذله شدم😭😭😭

قرص اینا مصرف نمیکنی؟ چند وقته اقدامی؟ اگه تهرانی دکتر خوب زیاد هست

قرص اینا مصرف نمیکنی؟ چند وقته اقدامی؟ اگه تهرانی دکتر خوب زیاد هست

نه عزیزم متاسفانه جاییم که دسترسی خوبی به دکترا ندارم از طرفی ماشینم نداریم

قرص هیچی فقط برای کم‌خونی میخورم

۲ سال

هیچی فقط کم‌خونی

کم خونیت زیاده؟ تحت نظر دکتر بودی؟ تیروئیدت مشکل نداره ؟ رحم و تخمدان هات رو سونو کردی ؟

همه چی رو بسنج.. ایشالا باردار میشی.. 

ای کاش میتونستی دکتر بهتر بری عزیزم.. چند سالته؟ نگران نباش تو اینستا کلیپ ها رو ببین و اونی که نزدیک به شرایط تو هست رو پیگیری کن ایشالا نتیجه میبینی گلم