2777
2789

رفتیم خاستگاری دختری بعد اوکی دادن همچی خوب بود رفتیم اومدیم یهو مادرش زنگ زد مامانم گفت دخترم و ما منصرف شدیم چندتا بهونه آورد قطع کرد پدرش خیلی کرد محترمی هست برخلاف مادرش و یه شهر دیگه شاغل هست...تا اینکه دیشب بعد ۱۰ روز بابای دختره زنگ زد به بابام کلی حرف زدن و احوال پرسی کرد و اینا بعدم گفت چرا نمیاین و فلان بابامم همه حرف هارو زد که زنت اینجوری گفت و الان که کل محل فهمیدن زد زیر همچین و فلان و چنان...بابام بهش گفت برو با دخترت حرف بزن قاطع اونم گفت باشه دوسه روز بهم فرصت بدید زنگ میزنم 

خب ما الان نمی‌دونیم چکار کنیم داداشم خیلی دوسش داره ولی ما می‌ترسیم مادرش دوباره بخواد دخالت کنه و فلان من اینجا پرسیدم همه گفتن ولشون کنید خب پس داداشم چی ما اصلا نمی‌دونیم یهو میشد اصلا نظر خود دخترو نمی‌دونیم ....شماره دخترو نداریم ...آزمایش دادن اما باید تکرار کنند دوباره نمی‌دونیم اصلا برن تکرار کنن یا ولشون کنیم ...

من مامان شدم این نام کاربری برای قبل بچه دارشدنم هست ♥️♥️تنها خواستم از خدا اینه هیچوقت منو دخترم از هم جدا نشیم خدای مهربان من ♥️♥️🙏🏻♥️🙏🏻♥️🌱💚عزیزامو سپردم به خودت خداجونم🌻

چطوری شماره دخترو ندارید و داداشت دوسش داره؟

ب من نگید خوش اومدی 😐 من عمریه اینجام 😑 از هارلی کویین بگیر تا فدرا بانو و اوپرا و نازنین و کاپ کیک و ... همه رو میشناسم حتی شاهد سم ها و جریانات اولویه و الوچه و... هم بودم 😄 💍💎🌍💜🖇عشقم عاشقتم🖇💜🌍💎💍از گفتن خوشبحالت متنفرم ؛ خوشبحالت و زهر مار😐 کارآموز وکالت با هدف های بزرگ ✌️

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

چطوری شماره دخترو ندارید و داداشت دوسش داره؟

خب جایی دیدش گفت می‌خوامش رفتیم اومدیم اوکی دادن چون پدر دختر خیلی سنتی هست قرار شد بعد آزمایش مدتی نامزدی باشن که یهو قبلش بهم خورد

من مامان شدم این نام کاربری برای قبل بچه دارشدنم هست ♥️♥️تنها خواستم از خدا اینه هیچوقت منو دخترم از هم جدا نشیم خدای مهربان من ♥️♥️🙏🏻♥️🙏🏻♥️🌱💚عزیزامو سپردم به خودت خداجونم🌻

خب جایی دیدش گفت می‌خوامش رفتیم اومدیم اوکی دادن چون پدر دختر خیلی سنتی هست قرار شد بعد آزمایش مدتی ...

سن هردو؟

ب من نگید خوش اومدی 😐 من عمریه اینجام 😑 از هارلی کویین بگیر تا فدرا بانو و اوپرا و نازنین و کاپ کیک و ... همه رو میشناسم حتی شاهد سم ها و جریانات اولویه و الوچه و... هم بودم 😄 💍💎🌍💜🖇عشقم عاشقتم🖇💜🌍💎💍از گفتن خوشبحالت متنفرم ؛ خوشبحالت و زهر مار😐 کارآموز وکالت با هدف های بزرگ ✌️

حتما دوسه روز که پدرش گفته صبر کنید

چرا ول کنید 

حتما باید پیگیری بشین

شما خانواده دامادی نباید زود رها کنید

وقتی دونفر همو میخوان  نباید شل آمد 

مخصوصا  طرف پسر باید سمج باشن اصرار کنن

چند بار برید بیایید صحبت کنید ببنید چرا اینطور شده

وگرنه بعدا پشیمون میشین و نمیشه به عقب برگشت

امیدوارم هر چی خیره پیش بیاد چه ایراداتی گرفتند ؟

ممنون عزیزم 

اول اینکه مادرش گفت تفاوت سنی با اینکه سن داداشمو از همون جلسه اول میدونست داداشم ۲۶ سالشه 

دوم اینکه گفت چون ازمایششون کم خونی نشون داده می حتما خیرتی داره

سوم اینکه گفت ف.ال گرفتم براشون خوب نبوده البته اینو فکر کنم دروغ می‌گفت چون گفت داییم اومده خونمون براشون فا.ل گرفته ولی شوهرش می‌گفت دایی زنم الان ۲۰ ساله خونه ما نیومده چجوری اومده ف.ال گرفته اونجا 

مادرش بعد از اینکه جواب مثبت بما دادن هی می‌گفت که بچه داداشم دخترمو میخواد اما دخترش به داداشم گفته بود من نمیخوامش ...نمی‌دونیم دلیلش این بوده یا کسی حرفی زده منصرفشون کرد

حتما دوسه روز که پدرش گفته صبر کنیدچرا ول کنید حتما باید پیگیری بشینشما خانواده دامادی نباید زود رها ...

آخه پدرش مادرم میگن ما زنگ نمی‌زنیم خودش چندبار گفت بعد دوسه روز زنگ میزنم 

آخه داداشم و دختر خانم رفتن آزمایش کلی محل فهمیدن بعد باهم رفتن خیابون مادرش هم بود تا ظهر کلی چرخیدن همه باهم دیدنشون بعد دوساعت مادرش زنگ زد گفت ما منصرف شدیم چت تا بهونه آورد که بالاتر نوشتم بعد اصلا نذاشت مادرم حرف بزنه خداحافظی کرد قطع کرد ما خیلی شوکه شدیم ۳ ماه مارو امیدوار کرده بودن دقیقا همون روزی که داداشم و جلو کل محل چرخوندن زدن زیرش داداشم از نظر روحی خیلی داغون شد خودمون همینطور ...نمی‌دونیم الان که پدرش زنگ زده خودش بزور میخواد اینکار بشه یا نه با دخترش و زنش حرف زده 

والا الان اینجوری کردن و حتی ب پدر خانواده مشورت نکردن و جواب منفی دادن بهتر نیست قیدشون رو بزنین هرچقدر دختر خوب باشه 

این خانواده یجوری هستن مادر خانواده رییس هست خودش میبره و میدوزه اگه ب ازدواجم برسه داداشت خوشبخت نمیشه چون حرف حرف مادر این خانوادس کاش پیگیر نشین 

و خیلی زود عقد نکنن 

خداجونم به بزرگیت قسم مادرمو شفابده لطفا 🙏💔

والا الان اینجوری کردن و حتی ب پدر خانواده مشورت نکردن و جواب منفی دادن بهتر نیست قیدشون رو بزنین هر ...

روزی که رفتیم آزمایش بعدش مامانم زنگ زد بمادرش گفت جواب ازمایش مشکل داره باید چندروز دیگه تکرار کنن بعدش مامانش زنگ زد گفت تفاوت سنی و فلان و چنان دخترم منصرف شده حلال کنید خداحافظ ...

روزی که رفتیم آزمایش بعدش مامانم زنگ زد بمادرش گفت جواب ازمایش مشکل داره باید چندروز دیگه تکرار کنن ...

بنظرم دیگه پیگیر نشین عزیزم این اخلاق مادر اصلا بدرد نمیخوره دیدم ک میگما 

اگه این وصلت هم ب سرانجام برسه شما رو آسی میکنن 

خداجونم به بزرگیت قسم مادرمو شفابده لطفا 🙏💔

آخه پدرش مادرم میگن ما زنگ نمی‌زنیم خودش چندبار گفت بعد دوسه روز زنگ میزنم آخه داداشم و دختر خانم رف ...

من خودم چون دختر پسر دارم خیلی مراسم خواستگاری دیدم

شما  دودلی نکیند

محکم وایسین بگید می‌خواهیم 

خودتون  هی زنگ بزنید  پیجو بشین

خانواده پسر نبايد شل باشند 

نبايد وایسید اونا زنگ بزنن 

ا

حتی نه بگن هم نبايد ول کنید

اصرار اصرار تا بشه

الان  ازدواج دیر جور میشه

حالا شمام بخواهید   پیگیر نشین صد در صد ارتباط قطع میشه 

بعدا غبطه میخورید کاش بیشتر پیگیر شده بودیم

ما بارها پیش اومده بعدا پشیمون شدم کاش بیشتر پیگیر بودیم

حتی نه بگن هم نبايد ول کنیداصرار اصرار تا بشهالان ازدواج دیر جور میشهحالا شمام بخواهید پیگیر نشین ...

اره درسته داداشم هم میگه من دیگه زن نمی‌خوام من هیچ دختری دیگه به چشمم مثل اون نیست شاید الکی بگه اما واقعا تا بیاد ب خود بیاد و ینفر دیگه رو انتخاب کنه خیلی دیر میشه دیگه...آخه ما میگیم شاید دختره خودش نظرش نباشه اگر ما اصرار کنیم بعد بگه من نمی‌خواستم شما منو مجبور کردین شما رفتین اومدین منو کلافه کردین...دلمون میخواست اینکار با رضایت کامل دختر باشه نمی‌دونیم الان که پدرش زنگ زده با زنش و دخترش حرف زده یا نه خودش خودسر زنگ زده این نگرانمون کرده ...ما اصلا نمی‌دونیم نظر خود دختر چی هست و چی بوده پدر مادرم از رفتار اونروز مادر دختره خیلی دلگیر هستن میگن اونروز جلو کل محل با ما چرخیدن و اینا بعد تا فهمید جواب آزمایش یکم مشکل داره بهم زدن زیر همچی ما خیلی ذوق داشتیم ۳ ماه خیلی امیدوار بودیم چون داداشم تک پسر هست و بسختی دختری و انتخاب می‌کنه خیلی ذوق داشتیم اما دقیقا دوساعت بعد از اینکه باهم بودیم گفتیم خندیدیم جلو کل محل چرخیدیم منصرف شدن