2777
2789

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خود شهر خلوته دنبال گشتنی برو شهمیرزادش و یکی بازار سمنان بیشتر خونه تاریخی داره مردمش ساکتن کاری به ...

اگر چله تابستون بری شهمیرزاد البته شب بری یخ میزنی و اینکه خود سمنان روزا هوا گرم و خشک شبا خنک

اگر چله تابستون بری شهمیرزاد البته شب بری یخ میزنی و اینکه خود سمنان روزا هوا گرم و خشک شبا خنک

اونو که خودم میدونم بله هوا توی تیر دیگه بدتره جهنمه اونجا شباش نه زیاد خنک نیست 

حالا من بعضی وقتا تو فانتزیام از خونه فرار میکنم و مقصدم سمنانه چون هیچکس حتی فکرشم نمیکنه سمنان رفته باشم اصلا یادشون نیاد فکر کنم سمنانو بگردن دنبالم😂

الا بذکر الله تطمئن القلوب💝💝
توهین نکن...

این توهین بود ؟ این همه شوخی کردن ؛

جنبه داشته باش 

فرق توهین با شوخی رو نمیدونی؟ 

فوری جبهه میگیری که چی مثلا

من دیدم که آدمی می‌تواند شفای آدمی شود!

این توهین بود ؟ این همه شوخی کردن ؛جنبه داشته باش فرق توهین با شوخی رو نمیدونی؟ فوری جبهه میگیری که ...

توهین کردی شوخی کردن؟فحش دادنم شد شوخی کردن؟با شما حرفی ندارم برید به طبابتتون برسید