2777
2789
عنوان

شده ذوق نداشته باشی در نامزدی

99 بازدید | 11 پست

هنوز ذوق ندارم چون شوهرم از پدرمادرش میترسه و خانواده ای که دیدم کلا ذوقم ریخت و از بس خسیسن و اخلاق هایی غیرمتعارف دارن که اذیتم و همه جوره فکر میکنم و لذت نمیبرم از زندگی انقذر روی همسرم تائثیر میزارن که همسرم اصلا منو‌نمیبرد بیرون چون پدرومادرش همش. مبگن نباید برین بیزون ونبایذ برین توی جاده و انگار بچس و همش اختیاز داری میکنن

سوال

مگه نامزدی برای شناختن همین اخلاقا نیست؟

خب اگه انقدر داغونن چرا تمایل داری عروسشون بشی؟

ب من نگید خوش اومدی 😐 من عمریه اینجام 😑 از هارلی کویین بگیر تا فدرا بانو و اوپرا و نازنین و کاپ کیک و ... همه رو میشناسم حتی شاهد سم ها و جریانات اولویه و الوچه و... هم بودم 😄 💍💎🌍💜🖇عشقم عاشقتم🖇💜🌍💎💍از گفتن خوشبحالت متنفرم ؛ خوشبحالت و زهر مار😐 کارآموز وکالت با هدف های بزرگ ✌️
سوالمگه نامزدی برای شناختن همین اخلاقا نیست؟خب اگه انقدر داغونن چرا تمایل داری عروسشون بشی؟

موافقم

نظرات ما از پرسه زدن در شبکه های اجتماعی سرچشمه میگیرن ،نه مطالعه کتاب ها ....این تقلید از دانایی ،درواقع الگوی جدید نادانی است ........... اینستاگرام پرشده از رقص یه مشت زن و شوهرخل و چل که باقر کمر،صاحب خونه و ماشین میشن،اونوقت دانشگاه رفته هامون یا تو اسنپ کار میکنن یا پیک موتوری........

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

چون من همسرمو دوس دازن

چیشو دوست داری؟

کدوم ویژگیش رو؟

ب من نگید خوش اومدی 😐 من عمریه اینجام 😑 از هارلی کویین بگیر تا فدرا بانو و اوپرا و نازنین و کاپ کیک و ... همه رو میشناسم حتی شاهد سم ها و جریانات اولویه و الوچه و... هم بودم 😄 💍💎🌍💜🖇عشقم عاشقتم🖇💜🌍💎💍از گفتن خوشبحالت متنفرم ؛ خوشبحالت و زهر مار😐 کارآموز وکالت با هدف های بزرگ ✌️
چون من همسرمو دوس دازن

ازدواجی همسری که بتونه تورو به سمت خوب شدن ببره عاقلانه ترینها در کنارش علاقه هم باشه 

اگه که طرفین مشکلاتی دارن که برای هم آزار دهنده است ، حاضرن به خاطر علاقه اشون ، تلاش کنند تا مشکلات بینشون حل بشه؟

شما مشاوره رفتید؟

همسرت حاضره که تلاش کنه این موضوعاتی که تورو ناراحت می‌کنه رفع کنه کنترل کنه؟ واکنشش چیه؟ تا حالا بهش گفتی؟