2777
2789
عنوان

مادرشوهرم کلید خونمونو داره

| مشاهده متن کامل بحث + 984 بازدید | 61 پست
ن شوهرم کلید ندادههاینا خودشون برداشتنی بار شوهرم یکی ازشون گرفتحالا باز میبینم ک یکی دیگه دارن

اگر دخالتی ندارند و بی اجازه وارد خونتون نمیشن سخت نگیر من با خواهر شوهرم همسایه بودم خودم یک کلید بهش داده بودم که اگر یک وقت مشکلی پیش اومد خیالم راحت باشه

معلم کلاس اول هستم هر سوالی داری میتونی بپرسی 📝📝📝📝✏✏✏✏
ن شوهرم کلید ندادههاینا خودشون برداشتنی بار شوهرم یکی ازشون گرفتحالا باز میبینم ک یکی دیگه دارن

باورکن خیلی دارن!!من یبار گفتم کلیدم گم کردم مادرشوهرم کلیداورد بم داد چندسال بعد فهمیدم اینایه عالمه کلید دارن😏

لطفا برای رسیدن ب حاجتم دعام کنید انشالا حاجت روا بشید 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

اوهوم ایناهم همینجوری انولی من یه حسی ته دلمو قلقلک میدهاز این بدم اومده که کلید دارن و نمیگن ادمو خ ...

بیخیال وقتی بهشون اعتماد داری بیخیال باش وسایل مهمتوبذار جای امن مثلا بیان چیکار کنن کاسه بشقاب بدوزن

باردار نیستم تیکر ان شاالله خونه خریدنم هست و ان شالله باردار بشم به دعای شما نی نی سایتی ها خیلی اعتقاد دارم دعا کنید تا خرداد هر دوش برام تیک بخوره

وای چقدر کامنت ها عجیبه

من خیلی حریم خصوصی واسم مهمه 

اصلا دوست ندارم کلید خونمو به جز من و شوهرم کسی داشته باشه

یه کلید یدک گذاشتیم تو ماشین،یه کلید یدکم خودم رفتم خونه مادرم جاساز کردم و کسی نمیدونه

من عاااشق زمستونم❤️

اول باید ببینی نظر شوهرت چیه اگه شوهرت از این مامانی ها باشه آبروتو میبره دیدم هزاران نفر تو این سایت گذاشتن وگرنه پشتت باشه میتونین عوض کنید اوتا نفهمن

❤خـدای‌قشنگم گشایشی ایجاد کن برای دلهایی که با بغض صدایت میکنند🌱

من کلید رو گرفتم و دیگه بهشون ندادم گفتم گم کردم اونا هم فضول نبودن یه بار بچه ام پیششون بود اومده بودن کفشش را بردارن و  برن بیرون  خاله شوهرم رو فرستاده بودناتفاقا، خونه ام هم ریزون بود منم بیرون بودم یه ماه بعدش کلید را ازشون گرفتم و‌گفتم کلیدم گم شده 

هواي نبودنت داره خفه ام ميكنه بابايى  لطفا براي باباي آسمونيم صلوات بفرستين🖤خداي من شكر 
بیخیال وقتی بهشون اعتماد داری بیخیال باش وسایل مهمتوبذار جای امن مثلا بیان چیکار کنن کاسه بشقاب بدوز ...

نه خب

بالاخره خیلی پیش میاد خونه رو کثیف رها کنی و بری بیرون…زشته دیگه

من عاااشق زمستونم❤️
واقعا؟من چقد حساسم پس

پسرخاله شوهرم و خودم

دایی شوهرم

خواهر برادرهای خودم

مادرشوهر

برادرشوهر

همه کلید خونه مارو دارن تا حالا چندبار پشت در موندم همین ها به دادم رسیدن کلید اوردن

واقعا چرا باید حساس بود!!!

جالبه واسه بعضی ها مهم نیست من خوشم نمیومد کسی کلید خونه ام را داشته باشه وگرنه ادمای درستین خانواده شوهرم 

هواي نبودنت داره خفه ام ميكنه بابايى  لطفا براي باباي آسمونيم صلوات بفرستين🖤خداي من شكر 
پسرخاله شوهرم و خودمدایی شوهرمخواهر برادرهای خودممادرشوهربرادرشوهرهمه کلید خونه مارو دارن تا حالا چن ...

شما دیگه خیلی عجیبی

ما یک کلید یدک گذاشتیم تو ماشین،یک کلیدم خونه مامانم

خدا رو شکر کارمون راه افتاده تا الان

من عاااشق زمستونم❤️
شما دیگه خیلی عجیبیما یک کلید یدک گذاشتیم تو ماشین،یک کلیدم خونه مامانمخدا رو شکر کارمون راه افتاده ...

چرا عجیب باشه

من شوهرم یه شهر دیگه دانشجو

پیش میاد یه ماه خونه نیستیم

زنگ میزنیم بهشون میگیم برید خونه ما سر بزنید

اینجوری خیالمون راحت

پسرخاله شوهرم و خودمدایی شوهرمخواهر برادرهای خودممادرشوهربرادرشوهرهمه کلید خونه مارو دارن تا حالا چن ...

اوووه این ادما ک اصلاااااا و ابدا من اعتماد نمیکنم

ی دونه یدک کافیه

عالم ادم چرا دیگ

⚜الهی عَظُمَ الْبَلاَّءُ وَبَرِحَ الْخَفاَّءُ وَانْکَشَفَ الْغِطاَّءُ وَانْقَطَعَ الرَّجاَّءُ وَضاقَتِ الاْرْضُ وَمُنِعَتِ السَّماَّءُ واَنْتَ الْمُسْتَعانُ وَاِلَیْکَ الْمُشْتَکی وَعَلَیْکَ الْمُعَوَّلُ فِی الشِّدَّهِ وَالرَّخاَّءِ اَللّهُمَّ صَلِّ عَلی مُحَمَّدٍ وَ الِ مُحَمَّدٍ اُولِی الاْمْرِ الَّذینَ فَرَضْتَ عَلَیْنا طاعَتَهُمْ وَعَرَّفْتَنا بِذلِکَ مَنْزِلَتَهُمْ فَفَرِّجْ عَنا بِحَقِّهِمْ فَرَجاً عاجِلا قَریباً کلمح الْبَصَرِ اَوْ هُوَ اَقْرَبُ یا مُحَمَّدُ یا عَلِیُّ یا عَلِیُّ یا مُحَمَّدُ اِکْفِیانی فَاِنَّکُما کافِیانِ وَانْصُرانی فَاِنَّکُما ناصِرانِ یا مَوْلانا یا صاحِبَ الزَّمانِ الْغَوْثَ الْغَوْثَ الْغَوْثَ اَدْرِکْنی اَدْرِکْنی اَدْرِکْنی السّاعَهَ السّاعَهَ السّاعَهَ الْعَجَلَ الْعَجَلَ الْعَجَلَ یا اَرْحَمَ الرّاحِمین بِحَقِّ مُحَمَّدٍ وَآلِهِ الطّاهِرینَ.⚜                   ⚜"اللَّهُمَّ کُنْ لِوَلِیِّکَ الحُجَهِ بنِ الحَسَن، صَلَواتُکَ علَیهِ و عَلی آبائِهِ، فِی هَذِهِ السَّاعَهِ وَ فِی کُلِّ سَاعَهٍ، وَلِیّاً وَ حَافِظاً وَ قَائِداً وَ نَاصِراً وَ دَلِیلًا وَ عَیْناً، حَتَّی تُسْکِنَهُ اَرْضَکَ طَوْعاً وَ تُمَتعَهُ فِیهَا طَوِیلا"⚜⛅️اللّٰهُمَّ عَجِّلْ لِوَلِیِّکَ الْفَرَجُ⛅️