2777
2789
عنوان

خانوما متاهل ببخشید یه لحظه می‌آید لطفا

| مشاهده متن کامل بحث + 311 بازدید | 25 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

میزنم در کو....نش می فرستمش بره ور دل مادرش

خب مادره هم همینو میخواد

در این دنیا برای کفری کردن آدم های رذلی که می خواهند همه چیز را از آنچه هست برایت سخت تر کنند، راهی بهتر از این نیست که وانمود کنی از هیچ چیز دلخور نیستی‼️
هرچی تو حرف برنی وقتی شوهرت هیچی نگه انگار به در میگی دیوار بشنوه به شوهرت بگو همه اینارو بگه تو ام ...

فایده نداره. مادر شوهرم از طلاق می‌ترسه من باید اینجوری براش خط و نشون میکشیدم وگرنه آدم نمیشه

ما که نمی دونیم صدای بلند و لحن تند شما در چه حدی بوده؟!!

من خودم هیچوقت نمی تونم اجازه بدم هیچکس جلوی من سر مادرم داد بزنه

در این شرایط باید با سیاست بیشتری رفتار کرد چون اونی که داد بزنه حتی اگر حرفش هم درست باشه فقط فریاد زدنش به گوش بقیه میرسه نه حرف درستش!!

فکر می کنی.مادره کرم داره.یه نفرو نیاز داره که عقده هاشو سرش خالی کنه.

منظورم اینه که مادره هم میخواد اینارو بندازه بجون هم 

با قهر و بحث با همدیگه به هدفشم میرسه

فعلا کم محل کن ارومتر که شدین باهاش‌حرف بزن 

در این دنیا برای کفری کردن آدم های رذلی که می خواهند همه چیز را از آنچه هست برایت سخت تر کنند، راهی بهتر از این نیست که وانمود کنی از هیچ چیز دلخور نیستی‼️
من کی همچین حرفی زدم؟ رفتیم خونشون سر بزنیم!

عزیزم کسی که بقیه میتونن مغزشو بپزن یک نفر نیست مثل صدتا ادمه 

شوهرتون از صبح باهاتون حرف نمیزنه چون الان تفکرش مثل مادرشه هر لحضه مثل یکی فکر میکنه تفکر مستقل نداره

منظورم اینه که مادره هم میخواد اینارو بندازه بجون هم با قهر و بحث با همدیگه به هدفشم میرسهفعلا کم مح ...

البته.من به شوخی اینو گفتم که بندازتش بیرون.بلکه بر عکس باید سیاست داشته باشه.من چون خودم بیست و دوساله که ازدواج کردم و مادرشوهر رذل پستی داشتم دیگه الان که به چهل به بالا رسیدم اصلا حوصله و توان مبارزه و جنگیدن ندارم.راحت می ذارمشون کنار

ایشون وقتی اجازه میده همه اعضای خانوادش به شریک زندگیش بی احترامی کنن و متلک بگن. پس دیگه اگه اون فر ...

دقیقا بحث من از سیاست داشتن همینجاست که این دفاع کردن باید طوری باشه که به طرف مقابل اجازه حمله نده!!

یعنی بدون اینکه داد و بیداد کنی طرف رو طوری بنشونی سرجاش که دیگه نتونه بلند بشه

دعوا و داد و بیداد کردن خیلی از مواقع به ضرر آدم تمام میشه

وقتی همسر شما گفت من دعوایی نیستم شما باید می دونستی که به روش خودش باید عمل کنی. بدون جنجال ولی محکم و قاطع