2777
2789

دیپلمتو گرفتی؟

دست در دست تو دادیم و جهان شکل گرفت،حرکت کرد زمین بعد زمان شکل گرفت ،مژه ات تیر کجی بود برای پرتاب،چون که ابروی تو خم گشت کمان شکل گرفت ،همه انگار که ناخواسته لبخند زدند ،نامت آن لحظه که در بین دهان شکل گرفت،حفره ای بود پر از خون وسط سینه من ،مهرت افتاد به قلبم ضربان شکل گرفت ،تا که سلمان وسط ظهر پس از نام نبی ،اشهد ان علی گفت اذان شکل گرفت😍😍برای حاجت روا شدنم یه صلوات میفرستی 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

وای دقیقا منم امروز از جلو در یه مدرسه رد شدم نزدیک بود سجد شکر بکنم که دیگه نمیرم تو اون خراب شده ها با اون. معلمای عقده ای 

فقط یاد رفقا بخیر حضور دوستامون بود که میتونستیم تحمل کنیم مدرسه رو

🫀«🧠

نه تا اول دبیرستان رفتم🤣🤣🤣🤣

به من ربطی نداره نمیخوام دخالت کنم ولی ای کاش دیپلمتو گرفته بودی

دست در دست تو دادیم و جهان شکل گرفت،حرکت کرد زمین بعد زمان شکل گرفت ،مژه ات تیر کجی بود برای پرتاب،چون که ابروی تو خم گشت کمان شکل گرفت ،همه انگار که ناخواسته لبخند زدند ،نامت آن لحظه که در بین دهان شکل گرفت،حفره ای بود پر از خون وسط سینه من ،مهرت افتاد به قلبم ضربان شکل گرفت ،تا که سلمان وسط ظهر پس از نام نبی ،اشهد ان علی گفت اذان شکل گرفت😍😍برای حاجت روا شدنم یه صلوات میفرستی 

نه تا اول دبیرستان رفتم🤣🤣🤣🤣

ببین تو تصمیمتو گرفتی اما شک نکن پشیمون میشی. چند دلیل دارم برات:

۱_  اگه در آینده خواستی بری سر یک کار درست و حسابی، دیگه مدرک لیسانس رو معمولا ازت میخوان. در نتیجه با این تصمیم آینده کاریت رو به خطر انداختی.

۲_ فردا روزی که انشاءالله متاهل شدی و بچه دار، و رفت و آمدهای اجتماعیت زیاد شد، نمی ترسی که بگن پدرمون بی سواده؟ بقیه بگن تحصیلات پایینی داره؟ درسته که حرف مردم چندان اهمیتی نداره اما انسان نباید خودشو در معرض سوال قرار بده.

در نتیجه بنظرم اگه راهی هست صبوری کن و مدرکت رو بگیر. به نفع خودت میشه انشاءالله 

به من ربطی نداره نمیخوام دخالت کنم ولی ای کاش دیپلمتو گرفته بودی

اولا خیلی هم به شما مربوطه ما اینجا یک خانواده هستیم اصلا نیاز نیست اینجوری بگی ببینم صادقانه بهت بگم اگه عقل الان رو داشتم و از خانواده هم میترسیدم خیلی خیلی زودتر ترک تحصیل میکردم چون تو این چند سال که وارد بازار کارو جامعه شدم متوجه شدم موفقیت در مدرسه تضمین موفقیت در جامعه و زندگی نیست و کلا مدرسه ول معطلیه ولی در مورد سوالت شرایط برای ادامه دادن سخت بود از چند لحاظ و من دیگه نتوستم ادامه بدم

ببین تو تصمیمتو گرفتی اما شک نکن پشیمون میشی. چند دلیل دارم برات:۱_ اگه در آینده خواستی بری سر یک ک ...

جان نه متأسفانه هیچ ترسی ندارم و در ضمن آنقدر تو مدرسه اذیت شدم که به هیچ وجه درس نمیخونم

نههههه من انقدر دلم تنگ شده بهترین خاطراتم اونجا بود😭😭البته اون موقع ها هنوز خیلی اتفاقات برام نیف ...

دلت خوشه ها برو دنبال هنر و پول درآوردن آزاد شدی

اولا خیلی هم به شما مربوطه ما اینجا یک خانواده هستیم اصلا نیاز نیست اینجوری بگی ببینم صادقانه بهت بگ ...

ان شاالله موفق باشی عزیزم 

امیدوارم جیبت پر از پول باشه و سلامت باشی