2777
2789

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

با توجه به سوال تاپیک قبلیت جواب بدم 

اصلا نگران نباش 

اگه قرار بود با یه بار اشعه اونم با اون دوز پایین اتفاقی بیوفته الان همممه مردم دور ازجون شما سرطان داشتن 

هیچی نمیشه

کاش اینقدر خود تحقیر نباشیم❤️🇮🇷💪. توی بحث ها هرجا دیدی جوابتو ندادم بدون به یاد مَثَل «نرود میخ آهنین در سنگ» افتادم و دیگه خودمو خودتو اذیت نمیکنم.  🫒🇵🇸🕊️ فکر کن بزرگ‌ترین اختلاس تاریخ رو انجام بدی، بحرین آرارات و دشت نا امید رو واگذار کنی، پزشک رو از بنگلادش و پاکستان وارد کنی، نصف مردمت آب و برق نداشته باشن، کشاورزی و صنعتت ول باشه، نصف مردمت بیسواد باشن، نصف مردمت سوتغذیه داشته باشن، کل مردمت جرئت حرف زدن نداشته باشن، بعد نوابغي بعد ۴۶ سال پیداشون بشه و بگن مردم از شکم سیری انقلاب کردن🤦🏻‍♀️😂😂😂

از بچه م عکس گرفتم احتمال خوردن جشسم خارجی داشت الان شوهرم میگه بچه اشعه خورده بهش همه ش تقصیر توعه

من رشتم رادیولوژیه 

مشکل اشعه خوردنه؟

من امید دارم به رسیدن روزای خوب😍😍کاربری واگذار شده
از بچه م عکس گرفتم احتمال خوردن جشسم خارجی داشت الان شوهرم میگه بچه اشعه خورده بهش همه ش تقصیر توعه

دختر من یک روزش بود فقط که عکس رادیولوژی قفسه سینه ازش گرفتن

گاهی نیازه ک بگیریم سخت نگیر

شوهرم خیلی داره سرکوفت میزنه

وای از دست این شوهرا 

من پرستار ان آی سیو بودم 

روزی دو سه بار توی بخش اشعه میزدیم و همه نوزادها اشعه میخوردن 

خودمون هم همینطور 

همه هم سالمن خداروشکر 

دوز اشعه ای که برای بچه ها استفاده میشه پایینتره 

هیچی نمیشه

کاش اینقدر خود تحقیر نباشیم❤️🇮🇷💪. توی بحث ها هرجا دیدی جوابتو ندادم بدون به یاد مَثَل «نرود میخ آهنین در سنگ» افتادم و دیگه خودمو خودتو اذیت نمیکنم.  🫒🇵🇸🕊️ فکر کن بزرگ‌ترین اختلاس تاریخ رو انجام بدی، بحرین آرارات و دشت نا امید رو واگذار کنی، پزشک رو از بنگلادش و پاکستان وارد کنی، نصف مردمت آب و برق نداشته باشن، کشاورزی و صنعتت ول باشه، نصف مردمت بیسواد باشن، نصف مردمت سوتغذیه داشته باشن، کل مردمت جرئت حرف زدن نداشته باشن، بعد نوابغي بعد ۴۶ سال پیداشون بشه و بگن مردم از شکم سیری انقلاب کردن🤦🏻‍♀️😂😂😂

وای از دست این شوهرا من پرستار ان آی سیو بودم روزی دو سه بار توی بخش اشعه میزدیم و همه نوزادها اشعه ...

بخدا اینقدر گریه کردم کلی دعوام کرده

بچه سرفه های رفلاکسی داشت دکتر میگفت اول باید حیالم راحت شه مهره نخورده از اسباب بازی خواهرش باز کرده بود

بله عزیزم ۶ ماهگی بخاطر صدای ریه ازش یه عکس گرفتنالانم یه عکس از قفسه سینه و دو تا شکم

عزیزم درسته دوز گرفته بچتون ولی اصلا اونقدر دوز یه عکس چست و شکم اینقدر زیاد نیست که آسیب ببینه بچه 

قطعا سود انجام تصویر برداری از ضرر اون اشعه بیشتره اصلا اصلا نگران نباشید هیچ اتفاقی نمی افته

من امید دارم به رسیدن روزای خوب😍😍کاربری واگذار شده
بخدا اینقدر گریه کردم کلی دعوام کردهبچه سرفه های رفلاکسی داشت دکتر میگفت اول باید حیالم راحت شه مهره ...

دیگه محلشو نزار ‌

این مردا هم دیوونه میشن بعضی وقتها