2777
2789

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

《 چشم زخم 》

1- دعای مخصوص پیامبر (ص)

پیامبر اکرم (ص) برای درمان چشم زخم برای امام حسن و امام حسین (ع) که به دلیل چشم زخم بیمار شده بودند، طبق توصیه جبرئیل از این حرز استفاده کرد:

اللهم یا ذا السلطان العظیم و المن القدیم و الوجه الکریم ذا الکلمات التامات و الدعوات المستجابات عاف فلانا (اسم شخص مورد نظر) من انفس الجن و اعین الانس.

(بحار الانوار، جلد 92، صفحه 133)

2- صدقه برای درمان فرد چشم خورده

در کتاب بحار الانوار (۹۶/۱۳۷/۷۱) از پیامبر اکرم نقل شده است که صدقه بهترین وسیله برای دفع بلاها و تاثیرگذاترین دارو است. این عمل نیکو می‌تواند قضای قطعی را تغییر دهد و هیچ چیز به جز دعا و صدقه نمی‌تواند رنج‌ها و بیماری‌ها را از بین ببرد.

همچنین پیامبر (ص) در حدیثی دیگر می‌فرمایند که صدقه می‌تواند هفتاد نوع بلا را از بین ببرد، که ساده‌ترین آنها بیماری‌هایی چون جذام و پیسی هستند. (كنز العمّال)

3- استفاده از دست‌ها در هنگام دعا

از امام رضا (ع) نقل شده است هرگاه دچار چشم زخم شدی، کف دست‌هایت را مقابل صورت نگه دار و سوره حمد، قل هو الله احد و معوذتین را بخوان. سپس هر دو دست را بر روی صورتت بکش تا خداوند تو را از آسیب آن محفوظ نگه دارد. (مکارم الاخلاق، ص 474)

4- دعای جبرئیل برای پیامبر

دعای زیر که حضرت جبرئیل به پیامبر اسلام آورد، برای درمان فرد چشم خورده، خوانده می‌شود (مصباح کفعمی، صفحه 220)

بِسْمِ‌ اللَّهِ‌ أَرْقِيكَ‌ مِنْ كُلِّ عَيْنِ‌ حَاسِدٍ اللَّهُ يَشْفِيَك

5- خواندن آیه 51 سوره قلم

آیه “و ان یکاد الذین کفروا…” از توصیه‌های مؤکد برای درمان فرد چشم خورده است. (بحار الانوار، جلد 92، صفحه 132)

6- خواندن معوذتین

هرگاه یکی از شما زینتی بر تن کند و آراسته باشد، هنگام خروج از منزل سوره‌های فلق و ناس را بخواند تا از آسیب در امان بماند. (بحارالانوار، جلد 60، صفحه 14)

7- ذکر “ماشاءالله”

از امام صادق(ع) نقل شده که فرمود: اگر چیزی از برادر خود شما را متعجب کند، سه بار بگویید: ماشاء الله لا قوة الا بالله العلی العظیم. در برخی روایات آمده که باید تکبیر گفته شود تا تأثیر چشم زخم از بین برود. (بحار الانوار، جلد 92، صفحه 128)

لااقل نگذار زندگی طوری پیش برود که وقتی دنیا به آخر رسید، ببینی آن که از همه کمتر دوستش داشتی، خودت بودی.